Отговори
# 75
  • Между гори и планини
Еееех, според мен най- красива е Вивиан Лий като Скарлет О'Хара... Де да приличах на нея!
Нямам определен тип жени които смятам че са красиви. Харесвам и руси, синеоки и брюнетки. Много харесвам и младата Орнела Мути... Ама са минала покрай нея и нищо не съм закачила 😪
Всъщност моят любим период от време е 50те, смятам жените от него време за наистина женствени и красиви. И да, бих искала да приличам на тях.

# 76
  • Варна
Дори и на показните по-горе снимки тялото й е далеч от красиво. Подчертавам - за мен! Simple Smile

Може ли да видя твоето виждане за красиво и женствено тяло ? Защото нито е дебела на тези снимки, нито е анорексичка, крайностите никога не са секси. По принцип. И да. има хора които ги харесват тези крайности, но това са изключения, да не го казвам с друга дума.
Просто ми стана интересно при условие, че това е "далече от красиво", кое ти се вижда красиво?
За лицето няма какво да коментираме, няма корекции, големи очи , чувствени красиви устни и хубава гъста коса .

# 77
  • София
За мен това е красиво женско тяло. Стегнато, не прекалено слабо и с не твърде изразена мускулатура. Пак казвам (пиша), че това е моето мнение. И преставам да пиша в тази тема. Очевидно е, че не приемате противоположна гледна точка Simple Smile
(Сега ще нападате заради гърдите, но доколкото знам са естествени Joy).

# 78
За мен това е красиво женско тяло. Стегнато, не прекалено слабо и с не твърде изразена мускулатура. Пак казвам (пиша), че това е моето мнение. И преставам да пиша в тази тема. Очевидно е, че не приемате противоположна гледна точка Simple Smile
(Сега ще нападате заради гърдите, но доколкото знам са естествени Joy).
Напротив, аз съм на същото мнение.

# 79
  • Варна
Има корекции според мен, поне на пръв поглед , в лице също. Слаба с хубава преса, и с две топки за гърди. За мен не е съразмерна съвсем, но да,  доближава се до сегашния вкус съвсем близо.Даже може малко повече да са кубиците Grinning по принцип .
В темата въпроса беше друг и ставаше дума за класически красавици, които бяха дадени за пример. Тука класика няма.

# 80
  • София
Е каква класика? Хората еволюират, променят се, променят се и представите за красота и т.н
Сега какво? Космати и дебели ли да харесваме, че са по-натурални и “класика”?
Питахте какво харесвам и показах. С това наистина слагам точка в темата. Няма нужда смисъл да се оправдавам.
Весел празник и лека вечер на всички Flowers Cherry Blossom

# 81
Сега е мой ред да се изразя по-рязко - за мен тази жена е много по-грозна и със сигурност много по-малко женствена от Моника Белучи. (Освен че не е дело толкова на биологията, колкото на хирургическия нож.) Никой няма да я бленува, никой няма да я запомни.

# 82
Сега е мой ред да се изразя по-рязко - за мен тази жена е много по-грозна и със сигурност много по-малко женствена от Моника Белучи. (Освен че не е дело толкова на биологията, колкото на хирургическия нож.) Никой няма да я бленува, никой няма да я запомни.
Дали?

# 83
  • Sofia
Не спорим коя е най- красива и успешна, не бих сравнявала и естествена красота с хирургичен продукт, това са различни категории.
Темата сякаш е търсене на потвърждение на тезата, че МБ е средностатистическа жена, набедена за красавица от други средностатистически жени, които се идентифицират с нея. Joy

# 84
  • Варна
Е каква класика? Хората еволюират, променят се, променят се и представите за красота и т.н

Жалко ако за теб няма класика, все едно всъщност.
Класика и класа винаги е имало /както в едно палто или кола/, така и в красотата на чертите на една актриса.
Разбира се има и кич, който не може да се нарече еволюция в класата.

И, да никой няма да я запомни, защото ИГ е пълен със снимки на подобни.

Последна редакция: пн, 13 апр 2026, 22:33 от Vessi_to

# 85
  • София
Моника не е особено добра актриса, така  че цялата си кариера дължи именно на красотата и сексапила си.
Може и да има много Моники под път и над път и така да се е получило това  недоразумение, ама аз не ги виждам по улиците

# 86
  • Стара Загора
Красотата е повече в излъчването и енергията. Моника Белучи ще остане икона , както е останала и Мерилин Монро( която е била руса) и ще се помнят. Не е до черти, цвят или перфектни мерки. Харизмата е нещо, което не може да се имитира и създаде.

Последна редакция: пн, 13 апр 2026, 23:22 от niditop3

# 87
Не спорим коя е най- красива и успешна, не бих сравнявала и естествена красота с хирургичен продукт, това са различни категории.
Темата сякаш е търсене на потвърждение на тезата, че МБ е средностатистическа жена, набедена за красавица от други средностатистически жени, които се идентифицират с нея. Joy

Да, мнението на много от тук пишещите ми затвърждава това мнение.
Моника Белучи за мен е осреднен образ на грубо 50-60% от европеидните жени. С разликата- правилни черти и по-висока от средната бяла жена, което за много хора я вкарва в категорията "супер красавица".

Чудя се колко мъже биха определили нейният сънародник Габриел Гарко за "секси, харизматичен, красив" при положение, че той е далеч от осреднен образ на мъжете. С тези синьо-зелени очи и издадени скули и тен и фитнес тяло.

Последна редакция: вт, 14 апр 2026, 00:16 от Daisy Clark

# 88
Колкото и да не се иска на някого, мъжете масово харесват както Моника Белучи, така и Шарън Стоун. И то, не защото са изписани красавици, а защото са адски секси жени. Искат да ги...таковат, бе, толкова ли е трудно човек да си го представи? И дали очите им били каФяви, кафЕви, блатни или блатисти им е точно през...айде да не казвам кое.

Последна редакция: вт, 14 апр 2026, 10:53 от Ink_Whisper

# 89
  • Варна
Ами красив е, разбира се Както е бил красив Ален Делон без да е осреднен образ.  Естествената красота винаги личи.

Общи условия

Активация на акаунт