Ергенът 🌹 сезон 5, тема #8: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 52 569
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 60
  • София /Абсурдистан
Аз знам,че е FUREVER - дигитален приют се води. Собственички са тя и нейна приятелка.

Тоест води счетоводството на нейната фирма и затова е Главен счетоводител?
Това вярно ли е Heart Eyes
Благодаря за новата тема!

# 61
Алие и  Китана с повече фенска маса ( като акцентирам на маса )), отколкото Елеонора , Татяна , че дори и младичките , свежи, естествени  ( без значение хубави или не ) Михаела, Румяна 🙄

Имам усещането , че съм от друга планета ), след преглед на анкетата .
 То вярно , че на вкус и цвет .. много различни хора сме се събрали тук ) .
Какво значение има дали са младички, свежи и естествени (?!?) за това дали ги харесваме от позицията на зрители на ТВ предаване?

# 62
Алие и  Китана с повече фенска маса ( като акцентирам на маса )), отколкото Елеонора , Татяна , че дори и младичките , свежи, естествени  ( без значение хубави или не ) Михаела, Румяна 🙄

Ами не харесваме безлични образи, като Михаела, Румяна.
Те не са интересни и подходящи за такова предаване.
За мен са по-любопитни такива като Алиа, ако ще и Китана. Приятни жени, с които лично бих си общувала са Мария и Гориция. Но в такива предвания се търсят образи, които надграждат себе си, в положителна или не посока, затова Мишето, няма как да е в класациите...
Не го гледам на външен вид, но дори и тогава пак Алия за мен е много красива, а също Мария, Татяна..

# 63
Алия и Китана са интересни, създават съдържание в предаването, задържат ми погледа, предизвикват някакви емоции. Михаела с държанието си на нострадална Геновева, освен да я състрадавам колко е зле, друга емоция не предизвиква в мен и не ми е интересна с поведението и речника си на 12-годишна.

# 64
Алие и  Китана с повече фенска маса ( като акцентирам на маса )), отколкото Елеонора , Татяна , че дори и младичките , свежи, естествени  ( без значение хубави или не ) Михаела, Румяна 🙄

Какво значение има дали са младички, свежи и естествени (?!?) за това дали ги харесваме от позицията на зрители на ТВ предаване?
Вкусове разни )
За мен най- привлекателното в една жена е женствеността и , и физическа и душевна .
Алие, Гориция , Китана , са ми .. мъжки тип,най общо казано, последната ми е и далеч от човешки дори .
Една женствена Илианка е посъбрала точки .

Просто ми е странно , това е .

# 65
А защо я наричаш Алие? Участничката се казва Алия.

# 66
За мен ръководенето на НПО, не би следвало да кореспондира с висок стандарт и осигурена пенсия на 35 години.
Защото… Е невъзможно човек с пари да е филантроп? Абсолютно невярно.
Нее, точно за обратното говорим - да имаш доход от НПО, който ти позволява да водиш луксозен начин на живот.

# 67
Много благодаря за темата🌺
И за съпоставката " преди и след" на Елеонорчето. Погледах , голям борсук е във фермера, явно си е чепат характер. Там прилича на
 "от махалата" в муцунката. Но и там си има самочувствието на красавица от малко населено място. Къде е била последните 10 години, къде е вършала, как не се е омъжила подходящо?
Както и половината омъжени не са омъжени подходящо 😂
Иначе и аз споделям мнението, че си е дръпната, но това е в някаква степен точно от самочувствието вероятно.

# 68
  • София /Абсурдистан
Алиа ми е неприятна.  Много си личи руската школа при нея. Нищо лично. Китаната също. Изглежда като представителка на най-древната професия. Другите са ми безразлични.

# 69

Вкусове разни )
За мен най- привлекателното в една жена е женствеността и , и физическа и душевна .
Алие, Гориция , Китана , са ми .. мъжки тип,най общо казано, последната ми е и далеч от човешки дори .
Една женствена Илианка е посъбрала точки .

Просто ми е странно , това е .
Анкетата не е за най-привлекателни или най-женствени, а за любими. Форумът е посещаван от доста повече жени, отколкото мъже, нормално е резултатите да са такива.

# 70
  • София
И аз се поколебах дали да не гласувам за Китаната, не защото я намирам за невероятна красавица, а защото ми е интересна, когато я дават в действие. Михаели,  Румяни и подобни някак минаха в групата на храстчетата.

# 71
Ясно , че жените не разбират от жени.
Но си мисля, че ако Алиа е красива и/или свястна, щеше да е някъде на готино място , обгрижвана.
 А не заключена в къща с мръсен басейн, да тършува за водка. Не се връзва. 
Това се отнася и за останалите красавици.

# 72
За шоу за мен Китана, Цвети Велева и Алия са перфектни.

Като цяло симпатизирам на Китана и са ми интересни коментарите й, обаче имаше един момент, който ми направи много лошо впечатление. А именно, когато тя и Пламена се изясняваха в началото и Китана й “набута”, уж междудругото, че отношенията на Пламена с мъжа, с когото излизала, били “неясни”. И тогава Пламена изрично обясни, че в началото били много ясни, а в края вече са станали неясни. Видях опит за публично излагане в това бързо снизходително обобщаване. Не харесвам такива “приятелки”. Затова и не гласувах за нея. Но като тв образ е перфектна.

Румяна не я харесвам от началото. С този маниер да си присвива очите, изглежда злобничка. Макар и стабилна.
Михаела е абсолютен храст. Рядко безинтересено девойче.

Последна редакция: пн, 06 апр 2026, 17:54 от Linda*kiss

# 73
Но си мисля, че ако Алиа е красива и/или свястна, щеше да е някъде на готино място , обгрижвана.
Абе хора, не става дума за разбиране от жени. Ние търсим телевизионни образи, не коя да ни става гадже.
Явно вие не разбирате от жени - има хиляди красиви, свестни и умни жени, които не са на готино място и обгрижвани. Излезте от филма и редпилърството.

# 74
По точно няма как да бъде обобщено .)

Общи условия

Активация на акаунт