Дефицит на биотин: скритата причина за косопад, чупливи нокти и проблемна кожа

• 7 792
  • 231
  •   1
Отговори
# 210
Напоследък имам проблем с чупливи нокти и повече накъсани краища на косата.

# 211
  • Пазарджик
Имам косопад, накъсване и липса на блясък.

# 212
Ноктите ми се чупят и косата ми е суха и се къса

# 213
Косата ми се накъсва много лесно и губи плътност. Ползвам различно продукти за да я подхраня.

# 214
  • София
Ноктите ми се нацепват и начупват постоянно, на един и същ пръст особено. А косопадът ми през последните няколко месеца беше брутален, тъкмо леко се стопира и май започна пролетния такъв.

# 215
В момента се боря с косопада. Винаги съм имала здрави и твърди нокти, ко след бременността се промениха - станаха чупливи и цепещи.

# 216
  • SF
Тази добавка е само за мен! Пия лекарство, което причинява обилен косопад. Винаги съм имала красиви и поддържани нокти, перфектната нокътна плочка, но сега всичко е изрязано до дъното.
Не знам как да неутрализирам това, което лекарството ми причинява.

# 217
Да, имам косопад, леко накъсване, изтъняване на косъма и чупливи нокти . Бих пробвала добавката .

# 218
  • Пловдив
продължителен стрес;

# 219
  • на последния етаж
Ноктите ми винаги са били чупливи, тънки и разслояващи се - така и не намерих решение. В последните десетина години и косата ми изтъня диста.Ще се радвам да опитам и такава добавка. Надявам се да ми помогне.

# 220
Имам накъсване на косата и липса на блясък.Ноктите са ми тънки и чупливи.Бих ползвала тази добавка.

# 221
  • София
От години се боря с косопад. Хашимотото ми разказа играта. Какво ли не пробвах и нищо не помага.

# 222
С годините растежа на косата ми стана по-бавен и тя загуби блясък и плътност. Приемала съм добавки на известни фармацевтични компании, но без ефект.

# 223
От няколко години съм в менопауза и периодично имам косопад. Забелязва се и изтъняване на косъма.
С удоволствие бих пробвала добавката.

# 224
  • София
В менопауза съм и имам косопад, бих пробвала добавката.

Общи условия

Активация на акаунт