Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 17

• 17 764
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
То и аз все плюя колко са скъпи и отварям други бг брандове и те цените същите, че и по-високи...

# 271
То и аз все плюя колко са скъпи и отварям други бг брандове и те цените същите, че и по-високи...
Аз напоследък преминах предимно на стоките от Answear и Farfetch и по-специално на Elisabetta Franchi, Ralph Lauren, Boss и Twinset. Да, цените са между 2 и 10 пъти над тези на Alessa, но има естествени материи, качеството е топ, нямам и 1 конец не на място, а двата сайта имат membership карти, като ползвам доооста добри отстъпки. Отделно Elisabetta Franchi имат физически магазин тук, а в момента имат доста солидни намаления. Тук са скорошните ми покупки - рокля от кадифе и сатен на Елизабета, като е ЦЕЛИ 93% коприна, дантелена риза на Twinset, палто на Boss. На по 50% от редовната цена взети. Търся качество и го намирам, било то и на по-високи цени. Жалко за Alessa, защото кройките им бяха невероятни, особено на рокли и панталони.

# 272
  • Стара Загора
Някой има ли роклята Sweet Euphoria?
Аз съм я поръчвала и не ми хареса. Доста шикоко стои и отгоре нещо не ми хареса. И колана не успях да наглася и я върнах.

# 273
И аз съм връщала тази рокля, а я взех с огромно желание,но моделът изобщо не ми пасна . Мисля,че я заменях за нещо

# 274
  • Варна
Избодах си очите и едвам едно горнище на бански поръчах. Сигурно няма и да ми седи и ще го върна. Каквото харесам все няма номер, а повечето неща не харесвам.

# 275
Мерси момичета, пас съм значи, иначе чакам полата Voyager Vixen и рокля Enchanted Shimmer midi около 10 август.

# 276
  • Варна
Аз напоследък преминах предимно на стоките от Answear и Farfetch и по-специално на Elisabetta Franchi, Ralph Lauren, Boss и Twinset. Да, цените са между 2 и 10 пъти над тези на Alessa, но има естествени материи, качеството е топ, нямам и 1 конец не на място, а двата сайта имат membership карти, като ползвам доооста добри отстъпки. Отделно Elisabetta Franchi имат физически магазин тук, а в момента имат доста солидни намаления. Тук са скорошните ми покупки - рокля от кадифе и сатен на Елизабета, като е ЦЕЛИ 93% коприна, дантелена риза на Twinset, палто на Boss. На по 50% от редовната цена взети. Търся качество и го намирам, било то и на по-високи цени. Жалко за Alessa, защото кройките им бяха невероятни, особено на рокли и панталони.
Е какво по-високи цени, тя няма под 500лв почти нищо. Цените, доколкото съм гледала варират между 500 и 1000+.лв. В смисъл кое тук сравняваме с Алеса 😀 естествена коприна за 100лв няма как да стане. Бих сравнявала с Алеса примерно Авин или Кристин фешън, или Моншер и т.н бг брандчета в сходен ценови клас.

# 277
Е какво по-високи цени, тя няма под 500лв почти нищо. Цените, доколкото съм гледала варират между 500 и 1000+.лв. В смисъл кое тук сравняваме с Алеса 😀 естествена коприна за 100лв няма как да стане. Бих сравнявала с Алеса примерно Авин или Кристин фешън, или Моншер и т.н бг брандчета в сходен ценови клас.
Всъщност коприната е доста евтина. Световен производител е Китай (и Япония), а процесите по добиване и преработка са автоматизирани. Самият плат няма да им излезе доста по-скъпо, та чак да има голямо влияние на крайната цена. Да, Елизабета е в по-висок ценови клас, но като знам Алесите как си вдигат цените /след всяка колекция/, ще я догонят бързо😂😂😂 (не са качвали цени от поне 2-3 години, а и редовно пускат между 20 и 60% намаления). Иначе тези други български брандове сефте ги чувам. За Авин знам, но друг български, за който се сещам е Дика. Нещо съм назад с бг модата.

# 278
  • Варна
Ее със сигурност не е с цената на полиестерите им. Щом една калъфка за възглавница от естествена коприна е 100-150лв...Нали не говорим тука за сатен - той е евтин.

# 279
След колко време връщат пари ?
Прочетох в сайта, че за 7-8 работни дни, но те минаха...

# 280
аз съм чакала и 14 дни

# 281

Най-после стигнах да изкоментирам банските им. Лично на мен много ми харесват и съм изключително доволна от покупката си този път Grinning

Няколко коментара -
1. Формата на чашките е фиксирана. Не знам как биха стояли с подплънки обаче.

2. Заради формата си и материята горната част придава визуално хубав обем, макар че в същото време няма много вътрешно място за бюста. Мисля, че S размер щеше да покрива по-прилично, но и така е добре.

3. Долната част според мен е също перфектна като размер, покриване и удобство.

Определено бих ги препоръчала този модел за дамите с по-скромен бюст. На тези с по-голям, може би също ще стоят добре, но само по-големите размери.

# 282
Супер изглежда банския Telesilla, десена много ми хареса, но аз не нося такъв тип горнички. Със здраве да си го носиш!

# 283
  • Варна
И моят бански дойде днес и изобщо не ми харесва. Пак ми е леко голям, защото презрамките не се регулират. И като цяло не е абсолютно нищо особено и не си заслужава парите. Тънък е, подплънките са от тоя тип дето като го изпереш и ще се разместят. Ще го връщам.

# 284
Мерси момичета, пас съм значи, иначе чакам полата Voyager Vixen и рокля Enchanted Shimmer midi около 10 август.

Подраниха с цели 10 дни, утре ще са в Спиди. 😃

Общи условия

Активация на акаунт