Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 48

• 26 738
  • 544
  •   2
Отговори
# 540
dani1, пишеш 60% комисионна. 100% искат вече, човек! Някой ще стои 5-6 месеца, ще оклепа жилището, отделно сметки и от депозита какво остава, а си дал и един наем на фирмата.Къде ги виждаш тези наеми за двустаен? Ако ги има стоят и хващат паяжини/може за този факт да не съм обективна/ И като човек, който има време на разположение ще пробвам без АНИ.

# 541
Преди 10 дена отдадох апартамент. Преди 2 месеца също отдавах. Искаха ми 50-60% за София.
Не ми се е сучвало никога някой да поиска 100%.
Виждам по групите търсят двустайни по 500-600 Е и не намират. Това е за мен непазарен наем.

# 542
Фирмата, която ми заяви за цял наем комисионна е REMAX. Дано няма и други. Просто офиса и е до вкъщи и там попитах.

# 543
Сменете агенцията, брокери колкото искаш, за цял наем комисион знам само при лукс висок клас имоти, които дори не стигат до обява, масово е 50-60%.

# 544
Писали сме го 100 пъти. Лична обява в имот.бг, и след това брокерите сами се обаждат.
И без това да се работи с една, единствена агенция е безумие и дава по-слаб резултат, отколкото сам да си търсиш лично хора.

Общи условия

Активация на акаунт