Спойлери от риалити предавания - тема 28

• 177 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Защо да е директно, той може да е стоял и три дни само и да се е върнал със самолет, така че поне седмица да е почивал. А и какво му е толкова изморителното да пътуваш до Белград, тяхното пътуване не е една седмица, ще е дълго и ще стоят по доста време на едно място.

# 601
  • Where I am Happy
Неделчо няколко пъти в подкастите е казвал,че не бърза да участва в Трейтърс.Иска да минат поне няколко сезона.

# 602
Как да не е изморително? Правят по 2 нощувки на място, вече са минали три държави за 6 дни. Като пътуващ по сходен начин човек, шофирайки не аз, а мъжът ми, мога да кажа, че не е никак толкова леко, особено пък с малко дете и активно обикаляне из забележителностите, снимане, монтиране...

Ако е бил за по-кратък период в Трейтърс, може,   тогава пък е сложно откъм резервации в последния момент, но всеки има различен подход, де, може Ния да помага, не им познавам динамиката. Аз организирам сама всичко и обикновено ми отнема не малко време организацията около едно такова пътуване и от самата организация вече тръгвам изтощена 😂

# 603
  • София
Е, човек като се изморява от това и не му носи удоволствие, да не пътува, все пак е по желание. Човек би трябвало да се радва каква привилегия има, че има мечта и може да пътува два месеца. Той много пъти е казвал, че работи за тези моменти със семейството и си ги чака. Аз съм пътувала за лечение в чужбина за по една нощувка два пъти седмично и не съм се жалвала, пък ще жалим колко убийствено било да ходиш да разгледаш забележителности, нещо, което сам си избрал, събирал си целенасочено пари и искаш да преживееш.

С Туджаров са коментирали много пъти, че не иска да е в първите сезони, но и също така са се изпускали да не стане като с Острова и да няма следващи. Пък и зависи от офертата все пак.

Според мен е силно вероятно да е вътре, защото иначе щяха да снимат подкастите след ПО, сега съжаляваха, че се е наложило толкова рано. Не съм го следила като активности, така че не знам бил ли е активен, но ми звучи като реалистичен спойлер.

# 604
Не разбирам защо ми изопачвате по този начин думите? Кой се жалва? Разсъждавам си, че би било доста изтощително от едното да скочи в другото, нищо  повече, вече всеки сам си преценява. А какво е преценил Неделчо, ще разберем наесен.
Аз също съм с тежко автоимунно заболяване и е доста рисково да пътувам по начина, по който го правим, но въпреки това или по-скоро точно затова пътувам. Неделчо също има не малко здравословни проблеми, разсъждавам и от тази гледна точка.

# 605
Не виждам защо за пореден път тук се пишат предимно лични разсъждения, а не реални спойлери. В основната тема на Трейтърс обсъждаме всички заподозрени, за Неделчо има потвърждение.

# 606
Дочувам оттук-оттам, че близнаците от Зона X (Ивайло и Иван Вълеви) са стигнали доста далеч в кастингите на Игри на волята и са се харесали на продукцията.

Дали обаче са ги одобрили окончателно, все още не мога да твърдя, та го приемете като спекулаця. Можете да следите социалните им мрежи, ако са активни там.

# 607
  • София
outcast,
близнаците ги следим отдавна, няма да се измъкнат ако влязат Sunglasses
Като цяло, вече започва малко по малко да се повдига завесата, но както писах в предишен пост, в точно този момент разкриването на потенциални участници може да има обратен ефект и участието им да не се случи. Затова поне лично аз се въздържам от това да обява какво съм открил досега (и апелирам останалите за същото). Нека първо започнат снимките и участниците са вече влезли, и едва тогава да почнем да ги коментираме.

# 608
  • София / Пловдив
Отпадналите от Трейтърс напускат ли локацията на снимките веднага? Или ги държат там до финала?

# 609
Напускат.

# 610
Имам някакъв спомен от първи сезон, че сякаш напускаха едновременно.

# 611
Държат ги докрая. Не се връщат един по един.

# 612
  • На Изток от Рая
outcast,
близнаците ги следим отдавна, няма да се измъкнат ако влязат Sunglasses
Като цяло, вече започва малко по малко да се повдига завесата, но както писах в предишен пост, в точно този момент разкриването на потенциални участници може да има обратен ефект и участието им да не се случи. Затова поне лично аз се въздържам от това да обява какво съм открил досега (и апелирам останалите за същото). Нека първо започнат снимките и участниците са вече влезли, и едва тогава да почнем да ги коментираме.
Ех, dido2k, секна ми ентусиазма😀 , тъкмо идвах с още едно име за предполагам сигурен участник, иначе и аз чух за близнаците, че са възможни участници. Договорите започват от 10.06,така че след тази дата едва ли ще е проблем да се коментират

# 613
Имам някакъв спомен от първи сезон, че сякаш напускаха едновременно.
Появяват се едновременно в социалните мрежи, но се прибират веднага щом ги изгонят.

# 614
Мира (социоложка, от първите излезе, не помня фамилията) каза , че след изгонването й е стояла в хотела и е чела книги до приключване на формата. Взела е хонорар за да влезе, и после почивка в хотел за десетина дни ( не каза колко точно), на далавера е била, тя каза.

Общи условия

Активация на акаунт