Спойлери от риалити предавания - тема 28

• 175 103
  • 737
  •   3
Отговори
# 645
  • София
Да де, ама ако е чак за есента, защо още сега ще го снимат?
Защото после всичкото там редактор, оператор, звуков инженер на Нова ще се изсулят да снимат игрите JoyJoyJoy

# 646
И защото до седмица- две всеки ще защъка нанякъде и до средата на септември ще е трудно да ги съберат пак на едно място за по- дълго време.

# 647
😂😂😂😂😂
Защо няма бутончета за емоции
Да де, ама ако е чак за есента, защо още сега ще го снимат?
Защото после всичкото там редактор, оператор, звуков инженер на Нова ще се изсулят да снимат игрите JoyJoyJoy

# 648
Не е изключено да се снима следващ сезон на Черешката, след промотирания сега. Ще видииим.

Нали в седмицата преди началото на Игри на Волята винаги има епизод на Черешката с участници от предните сезони на Игрите, така че няма да се изненадам Simple Smile

# 649
# 650
  • София / Пловдив
Черешката често я снимат месеци по-рано. Знам за участник, снимал в края на  септември декемврийски епизод. Уби се да събира от познати коледна украса за снимките у тях 🤣🤣🤣

# 651
  • София
Имам инфо от доверен човек, че Калин от ИВ7 в момента снима за Черешката на тортата. Simple Smile
Липсва Калинката, та епизод с него ще е хитов.

# 652
Четох, че Ивка Бейбе участва в ЕЛР
Къдe го прочете? Надявам се да не са го преписали от мен, а да съм била на прав път в догадките Laughing

В основната тема на Ергенът

# 653
Може би спечелиха журито още при първото си готвене, при което от напъване да се правят на интересни, се надцениха и не сервираха основно. Голямо разочарование е тази победа. Още повече, че наградата можеше да иде при някой, който ще я оползотвори по-добре. На тази възраст не вярвам да направят нещо смислено.
Още като чух какви точки дават на момчетата при всичките коментари на “журито” че всичко е било супер … стана ми ясно, че финалните двойки и финала ще е нагласен Sad

# 654
ИВ

За "тестване на арени" е още рано. На снимки от тази седмица плажът където е основната арена е още напълно пуст
А къде е плажът тази година?
Познавам малко района, но така и не успях да се ориентирам къде ги позиционират точно.

# 655
  • София
Тази година в Дивия Север всичко ще бъде различно Blush
И сезонът този път НЯМА да започне с четири отбора! WinkWink

# 656
Павката е в Амстердам в момента (включи се директно по Нова ТВ оттам в 19.55 по вайбър).
Някои участници дават на друг човек да им се грижи за инстаграма в това време. Има и такива случаи.

# 657
От интервю на Павел и Ивет - тази година щяло да има ALL Stars, щяло да има със сигурност победител жена, понеже щели да бъдат разделени по двойки - предполагам мъж с жена ще са.

# 658
От интервю на Павел и Ивет - тази година щяло да има ALL Stars, щяло да има със сигурност победител жена, понеже щели да бъдат разделени по двойки - предполагам мъж с жена ще са.

Като нищо да вържат Светлин и Ванчето заедно в All Stars двойка, с надеждата да има сеир..

# 659
  • in Wonderland

Като нищо да вържат Светлин и Ванчето заедно в All Stars двойка, с надеждата да има сеир..
Те разделиха ли се?

Общи условия

Активация на акаунт