Априлчетата вече на година !!!

• 7 785
  • 297
  •   1
Отговори
АПРИЛСКА БАНДА

13.03 Рая на jenny_K, 30 г
 15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France
19.03
  Маргарита на buble, 29г., София
20.03   Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица
25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново
26.03
Тони на Чаено момиче, 26г., София      Вяра  на sesil i viara
27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна
28.03
Калоян на desi, 29 г., София      Христо на hriskata, София
29.03 Боян на mimi75      Михаил на MTania, 30г., София
30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе
31.03 Невена на mama meca, 29 г., София      Христо  на ~Цвети~, Асеновград
01.04
  Ана-Мариа на x_diabet_mama   
Матей на Вени*, 35 г., София   Станислава на natali_sl, 26 г., София
02.04
Пресил  на Филипа, 26 г., Русе  Симеон на IKI_79, Силистра Христо на Танина, 25г., Бургас  Радослав на Зени, 27 г., Варна   Ники на Еми-Н 
03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян
  Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив  Йоана на ~клио~, 35г.
04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София    Пламен на Катя (Сливен), 28 г.  Сами на kremakula   
Симона на Cherepahova, 27 г., София 
Реа на ramama, 25 г., София
05.04 Никола на mama-didi
06.04 Иван на ladye,31г София

Инес на halapela

07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   Ивайло на Vaska, 23 г., Благоевград    Ивайло  на nokon2, Варна Деница на dibo, 27 г.
Стефан на orell, Смолян   Божидар и Кирил  на марианна,28г., София
09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София
10.04. Виктор на elica s, 22 г., Плевен   Емил на bobbi, София

Теодор  на mama79, 27 г.   Гергана на ani80
Димитър на мама Ж Ина на tusana   
 Емил на ra4e
11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София Даниел  на bubka, USA/Пловдив Калоян на Mum   Ева на evi-t
12.04 Мадлен на elima, София Алекса на missZ   
 Явор на Me4o Puh, София 
Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна Евелина на elidima01
Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански  Виктория на g_genova   Валентин на amoritka, Германия
 Деян на musashi   
Йоанна  на uma
15.04 Християн на yacek bs, София 
Соня на renni79, 26 г., София
16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София    Милена на Tatjana, 31 г., Германия  Димитрина  на galiabalq  Иван на АниРС, 31г., София, кака на 2г7м   
Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 
17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София Мартин  на deninas, 27г., София
Тони  на skarlet#    Златомир на коко 

18.04 Дея-Мария   на Дея, 21 г., Карнобат
Валентин  на renkata, 28 г., София    Йоана  на Ivka, 24 г., София 
19.04
Ема    на Mayflower, 29 г., София   
Яна  на nuni, 22 г., София   
Радост на furor Кристина на alest, 30г., Испания
20.04
Мариса на Борислава,
Александър на Петето(petia p p), София 
Йоан на Лейси, В.Търново
21.04
Анжела на мимка   Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Велизар на danislavkova,София  Мария    на Zarka, 33г., USA, NY   
Стилян  на Nadeto, 21 г., София
 Оги на Котето 123
23.04 Велина  на envia, батко на 5 г.  Диляна на Иленка
26.04 Стилиян  на iveta76
27.04 Скарлет-Елизабет на-Rina 
Юлиан  на petrovavania
28.04 Мартин на PetyaP
29.04. Джорджия на moraska
30.04 Мартин на 6u6i
1.05 Кристиян на zori2005
02.05 Даниел на Chance  Илиян на Rossica_G

Албум на АПРИЛските щъркели  Потребител: Aprilki Парола: 2006 и на новото  aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 09:54 от Хера

# 1
пу първа   bouquet

# 2
пу 2ра  Mr. Green

# 3
Ааа, Татянка, само с това няма да ти се размине!  Crossing Arms Казвай как сте, че много липсваш! Hug

Данче, струва ми се, че 400 мл АМ дневно са си добро количество течност!? Thinking

Честита ни темичка!  bouquet

# 4
Еми тогава и аз да се разпиша тук  Whistling и без това вече си мислех, че априлската тайфа е на изчезване  newsm78

Мъжа ми взе малкия и отиде при майка му, за да ме оставят да уча, ама аз се възползвам от свободата и си пуснах силно музика и си пиша с приятелки по скайпа и сега няма ставане от компа  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 18:20 от Nadeto

# 5
  • София
А Наде, как, тук е априлската тайфа, ще се завърнеме  Wink особенно сега след почивните дни пак ще се напълни темата! Wink Ще стискаме палци после за изпита  Wink, много сме, така, че пусни един поздрав от мен!  Mr. Green Hug

Енви, скоро, четох или слушах, непомня, че минимума течности е 800 мл  Rolling Eyes

За залагалките (от миналата тема) - шефчо заспива с бибата и още не съм почнала да пробвам да го отуча, само го планирам засега.

# 6
  • София
И ние с Емо сме на линия Simple Smile
Тия дни бягахме напред-назад из Витошата, а днес му направих прощапулник в къщи. След като няколко дни обикаля прав навсякъде и рядко се сеща за пълзене се реших да направя питка. Емо обаче ни спретна най-голямата изненада. След като се събуди малко недоспал отказваше да стои прав, а още по-малко да ходи. На всичко отгоре бяхме поканили лелята на съпруга ми - жена към 70години, която Емо не познава. Емо удари едно тръшкане и като търкулнах питката вместо да тръгне след нея се изпъна като струна и не помръдна от мястото си. Удари солидна порция рев и последва гушкане, носене и кърмене докато го успокоя. След време се поуспокои и отиде до канапето, където бях наредила разни предмети. След голямо оглеждане хвана химикала и единодушно решихме, че ще става интелектуалец детето Simple Smile В последствие видях, че лелята е скрила стетоскопа, да не го повреди детето - та не му дала шанс да стане лекар Simple Smile

Та послучай официалния ни прощапулник да ви почерпя с питката на Емо.

Честито на всички малки и големи рожденици през изминалите няколко дена! Много здраве, щастие, любов и усмивки им пожелаваме с Емо.

Емо няма определено място за игра в нас. Случвало се е както си играе да заспи на земята. Но най-често го приспивам с кърмене. Все още спим заедно - та и сам не е заспивал. Но се надявам скоро да сложа в ред и тази порочна практика Simple Smile

Айде сега лека нощ, че ми се разказа играта днес от готвене и чистене.

# 7
И ние се завърнахме днес от вилата. Ема супер се изнерви от многото хора и стана една лудница. Но да се похваля - вече не я храня нощем  Laughing, просто спрях да и давам и тя не търсеше, нямаше ревове , нищо, а аз така се бях настроила за няколко безсънни нощи.  Не че сега не се буди, пак си има две , три пробуждания , но давам биберона и заспива или я взимам при мен, но и преди така си беше. Много се радвам , че това отпадна.
За залъгалката мисля по-нататък да пробвам, тя само спи с нея и определено ми се струва по-лесно. Сега на дневен ред е гърнето, мисля с него да се заема сериозно.

Раче, голямо шоу е било  Simple Smile

# 8
  bouquetЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИЕЛ И ИЛИЯН!  bouquet

Данче, това ми се вижда изключително много, като течности. ooooh! Е, поне Велина не изпива толкова - най-най-много 150-200 мл вода дневно, при положение, че и АМ не пие, също сокове, чайове, компоти и пр. Rolling Eyes

Раче, много вкусна и красива питка!  Peace Ти ли си й майсторът?

Снощи за пръв път давах на Вили таратор. Много го хареса, търсеше още. Blush
Днес тук вали и ще досаждам във форума! Mr. Green
Надявам се всички много липсващи напоследък априлки днес, да се отчетат!!!! Praynig

# 9
  • София
Привет! От много миткане напред-назад не съм влизала повече от веднъж на ден! Мати прекара доста верме при свекърва ми, по успокои се - надявам се за дълго! Зъб не е излязал, но се надига!
Другата седмица по това време вече ще съм без мъж! Sad

# 10
Отчитам се Simple Smile
Завърнахме се от едно голяма пътешествие из родината Mr. Green

Честито на всички празнували априлчета - малки и големи. Да са здрави , умни и красиви Simple Smile
Не съм чела още предишната тема, в къщи са ни спряли нета. Така че по темите в следващия пост Wink

# 11
Побутвам, че пак сме редом с темата на работещите мами! Mr. Green

# 12
  • София
Да, бе, голям застой!

# 13
Хайде отчет и от мен. И ние се завърнахме от пещерите. Беше много хубаво и разнообразно, но естествено Дими се разболя (да кажа, че нея не съм я вкарвала в пещерите). Днес след преглед сме с червено гърло, изострено дишане в дясно и с куп лекарства.

По анкетата на Мимка: Не се заиграва като е извън кошарата, все ходи на някъде. Ако я оставя в кошарата след кратко недоволство се заиграва. Заспива след като изцока 240мл мляко, някой път докато цока, друг път след ядене сама в леглото. Плаче ако само от възрастни мъже и то ако пожелаят да я вземат.

За залъгалката - още спи с нея. И ми се струва, че все по- трудно ще става отучването.
За гърнето - пълен крах. Рев, рев и пак рев...незнам какво ще правя.

# 14
Ми хайде да се от4итам тогава  Wink  Аz имам толкова много работа, а пък и времето тук е толкова прикаzно (един облак няма, голяма суШа е, имахме 30°, сега спаднаха към 23°) 4е просто не ми остана време zа форума. И нали zнаете как е, ако веднъж му иzтървеж края....  Rolling Eyes  Та реШих да доиz4акам да иzпиШете старата тема и да се вклю4вам в новата. Ето ме  Mr. Green

Първо на куц крак вси4ко най добро на вси4ки, които са имали повод да праzнуват междувременно   bouquet

При нас вси4ко е тип топ  Sunglasses  Милена е много добре, спи непробудно и ние съответно сме съЩо много доволни  Wink  Когато се върнахме от БГ, имаШе един труден период, аz го помислих zа криzа но май е било адаптация  Thinking  Не искаШе да zаспива, големи драми бяха, преz деня беШе буквално zалепена zа мен  ooooh!  а бе трудна работа. Но от миналата седмица ве4е се поуспокои zна4ително, не се тръШка когато идва сън4о, zаиграва се сама и т.н. Ляга към 20 4аса и си спинка до 7, 7.30. Тогава й давам 200 до 250 мл АМ в наШето легло, а след като го иzпива се намества удобно и zаспива пак  Grinning  И така, ставаме към 9.30  Whistling  (може и по късно  Blush ) и аz съм доволна, наваксам си след 1 година ненормален сън. Оба4е другата седмица ве4е Ще гледам да иzместя тоzи сутреШен сън, та да спи след обяд. Дано стане номера.

Яденето ни е следното
7.30 250мл АМ
10 150 гр кисело мляко и един сухар, ако желае
13 250гр месно пюре (веднъж седми4но постно, веднъж седми4но риба)
16 200гр плодово пюре
19 мле4на каШа

Вода пие добре, към 400мл й се събират zа един ден. За те4ностите zнам, 4е се брои и това, което го има в яденето. Примерно ако zабъркаШ мле4на каШа с 160мл вода, и те се броят. И така ве4е не е трудно да се постигат теzи 800мл  Wink

Ина4е по другите въпроси, коШара zа игра (детски zатвор  Mr. Green ) нямаме, но тя си играе добре сами4ка, поне 30 мин., винаги е била така, пу пу  Peace  Залъгалка не полzваме. Заспива в леглото си, но аz (или баЩа й) съм в стаята докато не е zаспала. Преди лягане 4етем книжка  Grinning Не пла4е от 4ужди хора, но в на4алото е малко срамежлива, трябва й малко време да се отпусне. Гърне не полzваме и не въzнамерявам да полzвам в блиzко бъдеЩе.

Хайде да попитам екс кърма4ките  Wink  Как се отраzи отбиването на органиzма ви?  Аz zабеляzвам, 4е цикъла ми се връЩа, 4увствам се като 4е ли се върна старото ми тяло (но не и фигурата  ooooh! ), имам пове4е желание zа кекс  Blush, яде ми се zна4ително по малко, оба4е как стана не zнам, от както отбих ка4их 3 кг според кантара, при все 4е ям доста по малко  Shocked  Това е следваЩата ми мисия....  Whistling

Търся и отzиви zа спиралата. Смин?

Общи условия

Активация на акаунт