Априлчетата вече на година !!!

• 7 790
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Янче, честит рожден ден! Много здраве, безкрайно щастие, безпределна любов, живот изпълнен с незабравими преживявания!

# 286
Да се включа и малко по темите ...
Първо добре дошла на krassenka и Ники Hug
Аз не съм водила Калоян на ортопед след като проходи, мисля че това се прави на по-късен етап или поне така ми каза ортопеда, при който водихме Калоян на 6 месеца.

Ваксината още не сме я сложили, че днес излязоха резултатите от изследванията и утре ще ходим при педката да каже дали ще я слагаме и кога ...

Иве, гадно това с командировката, дано да мине бързо и после пак да си гушкаш Йоанка Hug

Радостка, бързо да се оправя Praynig Hug

# 287
Фурорче, миналата седмица Стенли беше така и трябва да ги редуваш, виж само на колко часа бяха. На нас ни казаха на 4, но в упътването пишеше на 6 и накрая май го предозирахме и затова се обрина милото. Трябва да се редуват, защото в едното има парацетамол, а в другото не и така се избягва натрупване на парацетамол в черния дроб, което е вредно за възрастен човек, та кво остава за дете. Това цялото ти цитирам доктор УНГ от Исул, не съм си го измислила  аз. Дано се оправите по-бързо  Peace

# 288
И моето дете видя слънце и разходка  Laughing

Фурорче, нагушкай Радостка от мен и Алекс Heart Eyes
Ивче, аз лично бих пробвала да обясна на шефовете за какво става дума  Peace
Ще взема да потърся цвети  newsm78
Мисче, хайде идвай вече  Hug
Иленка, аз опит нямам, но съм чуала добри отзиви за св. Петка, а иначе ще се радвам много да се видим  Hug

# 289
Мамчета, пуснах нова тема, защото на тази стигнахме 15 страница  Peace Но нека първо да изпишем тази.

Новата тема

# 290
Наде, предполагам какво ти е SadДиагнозата, с която са те уплашили е наистина много сериозна, надявам се да се успокоиш, след като няколко след това са те уверили, че нямаш такъв проблем.

jd, а защо не са го сложили предиобед да спи?И моят човек все още има 2 спанета, та си мисля, че ако насилствено го лишат на яслата от единият, ще е много кисел, даже няма да може да издържа.

# 291
и аз пуснах тема
как да изтрия моята?

# 292
Не можеш, помоли модератор да ти я изтрие Peace

# 293
Идваме Смин, идваме, не остана Mr. Green

Фил, благодаря ти  Hug

Радоска бързо да се оправя Praynig

Иве, много кофти за теб с тази командировка, но на нова работа наистина ще ти е трудно да откажеш. Но иначе и аз като Данчето си мечтая за такава работа дето ще ме пращат по чужбината, за предпочитане по екзотични места Mr. Green. С деца обаче предполагам е доста трудно постижимо да имаш такава. Дано нещата се наредят добре и за двете страни.

# 294
Може ли да не я трием, а да си я оставим за после  newsm78

# 295
Честит Рожден на мисис Черепахова, с пожелания за здраве и много обич в семейството   bouquet!

Добре дошли на мама Красенка и малкия Ники   bouquet !

Бюти, радвам се, че всичко е наред с Давид. Голям камък ти е паднал от сърцето  Hug .

Бубче, мерси от името на половинката  Wink .

Фурорче, Радостката да се оправя бързо  Praynig .

Ивка, наистина имаш голяма дилема за командировката. Това с раздялата за няколко дни, или седмици е много кофти момент, но трябва да приемем, че е част от живота и че ще се случи рано, или късно Tired.  Помисли обаче колко добре ще ти се отрази на работата, опита а също че го правиш и за детето   Peace .

Да ви се похваля, че Мимата вчера направи първата си крачка самичка. Стимулът беше брошура на Авон, на която беше хвърлила око да си я напъха в устата  Grinning .

Лъжицата засега още не знае за какво служи. Мисли си, че е за пускане на пода и мама да и я подава по 100 пъти  Mr. Green .

# 296
Зарка, честито за ходещото момиче. Все напред и без спънки в живота.
Ивка, дилемата е доста сериозна, но се радвай, че си попаднала на фирма, за която си заслужава да направиш жертва. Защото моя шеф не иска и да говори с мен  #Cussing out Пък да не говорим дали мога да се върна в тази фирма.

# 297
Зарка, честити ходещи крачета!

Общи условия

Активация на акаунт