Хайде,бебета,с термин ЮНИ,приготвяйте се за гушки и прегръдки от ухилени муцуни

• 23 426
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  bouquet Добро утро на всички мами,

Момичета писна ми - днес бях на кръвна картина и отново хемоглобина ми е 101  Crazy  #Crazy и другите ми показатели и те са доста халтави, а се чувствам прекрасно - явно съм се нагодила  Joy
Ами Кетката всъщност май не се ограничвам със солта - преди се ограничавах (сега без никакви ограничения  Joy ) но от водата като количество винаги по толкова съм пиела, лятото и повече. Ама и принципно не пия сладки напитки, всичко замествам с вода и така количестото се намества  Grinning Въпроса е да сменяш минерална и трапезна (или чешмяна) и да е на стайна температура. Единствения недостатък можеш сама да си представиш кой е .... но това е  hahaha
Определено и аз да се причисля към мамите телци, чакащи бебче близначе (при мен може и да е раче  Whistling ), и понеже имам доста опит с близнаци мога да твърдя, че сме от малкото зодии способни да се справим с тях  Wink , понеже близнака е невероятно предизвикателна зодия  Mr. Green
 Hug е хайде момичета един прекрасен ден ви пожелавам и се пазете  Hug

# 61
Здавейте,тумбачета!
Първо ви благодаря за съветите ви.И подкрепата и май наистина ще взема да оглушея за някои неща. Simple Smile
Честита ви годишнина,Шоши!С пожелания за още дълги години щастлив семеен живот.И едно сладурско бебенце да ви радва скоро.И разбира се весело изкарване довечера  bigdance2
Juji,сега предписаха ли ти някакви хапчета да пиеш?Дано се нормализира в скоро време.
Хайде лек ден и лека работа момичета.

# 62
  • София
Здравейте мили мами. Да се оплача и аз от подуването. Ходих да си търся обувки и голям ужас... освен че мнооого трудно се навеждам да пробвам чифт след чифт, се оказа,че модела, който харесах е с една такава лентичка с лепка отгоре /равнички и навсякъде ги има/ и аз не мога да я залепя, толкова са ми се подули глезените  Confused. А трябва да си взема някакви по - пролетни обувки...

# 63
Искам да ви питам, да има някоя от вас течение....?   Sad  Аз да... Днес ходих да ми вземат цитонамазка (или както там се казва) и да видим какво е...  Sad  Леко съм притеснена, лекарката ми каза, че може да има някакво влияние върху раждането..., да не се инфектирало бебето и т.н. Още няма да се плаша, ама яко някоя знае нещо по въпроса, моля споделете  Praynig
Лека вечер  bouquet

Здравей те мамчета,
Моята лекарка ми взе секрет на края на месеца април и ми каза като отида на средващата консултация и тогава щяла да ми каже какви са резултатите. На мене малко ми е странно,че чак на 16 май ще разбера какви са резултатите.Такова трябва да ми даде направлението за раждането защото тогава съм 37 г.с. Embarassed Embarassed Embarassed
Ти коя седмица си в момента?

# 64
Здравейте момичета. Вчера бях на Ж.К и гинеколожката ми каза , че бебето било много едро и отговаряло за 37 г.с. Малко се шашнах като ми го каза , защото аз съм слаба по- принцип и незнам как ще родя едно доста едро бебе. Също така и пъпната му връв е увита около вратлето и като е по - едричко, може да се наложи секцио. На 18,05, пак съм на Ж.К и каза , че ще прецени най-добрия вариянт за раждането. Малко се страхувам от операция, но каквото трябва това ще се направи. Има ли други мамчета , на който им е казано че може да се наложи секцио?Това е от мен  момичета , Чоа и лек ден.

# 65
_Шоши_
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!
Да сте живи и здрави, все така влюбени, изпълнени само с позитивни мисли и много скоро да се похвалиш с нещо друго   love001 smile3525!

Ама вие не сте спали да пишете! Изчетох ви, но ми беше доста трудно  newsm08 Проличава си вземането на 45 дневния болничен от повечето мами  Joy А след месец предполагам, че ще почнем да пълним една друга тема.. С това седене вкъщи по цял ден  Mr. Green

М_мм, мерси за инфото за Булбанк.  Peace
Маслинка, наистина беше крайно време да смениш лекаря! Дано до края вече всичко да е наред  Heart Eyes

Като ви гледам как обсъждате зодиите, има ли мами зодия РАК, които чакат своето близначе?  Party

рени, кетката, и на мен снощи ми забраниха да купуваме легло сега и най - големият ми страх е, че той ще купи от онези кошарки, които кетката си е харесала, а аз определено искам да е дървено.. Та се чудя какво да правя  newsm78 Лошото е, че без него легло не мога да купя,а той не иска сега да го вземаме.. Иначе дребните неща и аз си ги набавям без много обяснения...
Светли, и моята момичка е много активна и хем и се радвам, хем понякога не мога да дишам от ритничета  Heart Eyes Но само да ми се ражда жива и здрава   Hug
трапезица, и аз съм на подобен хал  Hug Но секциото може да ми се наложи заради двете хернии, които ми се появиха  Sad Аз съм на консултация на 28.05 и да видим...

# 66
  • Варна
Сега се връщам от ЖК. Ураганчо е в отлична форма.
Ама мен ме чака май секцио  Confused Малко съм разочарована. Сега ще трябва да сдъвча новината.

# 67
Ама мен ме чака май секцио  Confused Малко съм разочарована. Сега ще трябва да сдъвча новината.

Браво, че сте добре  Peace Аз тази новина я дъвча вече месец  Cry

# 68
  • Варна
И справяш ли се? На мен ще ми е втора коремна операция за 2 г. и знам доста добре какво ме чака. Със следоперативния период ще се справя, опит бол. Но операцията и упойката ме тревожат. По-точно рисковете ме тревожат. Не, че при нормално раждане няма рискове, ама ...

# 69
  • Варна
Здравейте, сладуранки с тумби!

Зойче, ужасно се радвам за Билянка  newsm44 newsm68! Знаех си аз, че рогатите не се даваме лесно  Wink. Скоро ще можеш да си я намачкаш  Hug.

Шоши, честита годишнина! Да се обичате мноооооооооооого и дълги години.

Аани, някак ми олеква като знам, че не съм сама. Благодаря на Лилибон и Краси-мира за ценните напътствия. Сигурна съм, че има място за поне десетина мъничета в сърцата ни  Mr. Green. Аз никога не съм чувствала различно отношение към мен и братята ми. Надявам се и ние с мъжа ми да успеем да го постигнем. По-големият ми с три години брат бил много горд, че е станал батко до деня, в който ме донесли от болницата... след това искал да ме връщат  Joy. Ама, пусто нямало накъде  Grinning.  И все пак си е доста деликатна ситуация, но ще трябва в движение да се учим  Grinning. Стискам ти палци  newsm10.

Хайде, прекрасен и слънчев ден от мен  Hug.

# 70
Здрасти отново момичета.
Eli4ko аз съм зодия рак.Да ви призная и аз не си допадам много с близнаците.И не бих искала да е близначе моето юначе.Но пък какво да се прави.Такъв е живота.Вече се премирих.Макар и близначе ще си го обичам повече даже. newsm10
Eli4ko сигурно няма да ти попречи да му покажеш какво легло искаш да купите.Даже да не стане сега поне да не се притесняваш че няма да е това което си избрала.
Радвам се че всичко малко по-малко се оправя а пък то и време не остана.
Ходих да слушаме тоновете на бебо.Всичко е добре.Искам да попитам (просто защото незнам каква е процедурата),доки ми каза към 23то число да отида на последен преглед да ме види на видеозон и да види разположението на главичката на бебо.Така ли трябва да е.Иначе моето юначе все ми се дупи.
Страхотно е че сте добре с ураганчо Svetli.
Изпращаме ви много цунки с бебо.

# 71
И справяш ли се? На мен ще ми е втора коремна операция за 2 г. и знам доста добре какво ме чака. Със следоперативния период ще се справя, опит бол. Но операцията и упойката ме тревожат. По-точно рисковете ме тревожат. Не, че при нормално раждане няма рискове, ама ...

Светли, какво да ти кажа, докато не мине - няма да се успокоя.. И аз се притеснявам от упойката, а другото гадно нещо ми е катетърът, който се налага да се сложи.. Но от друга страна си мисля, че това е най - сигурния начин за бебката и така се успокоявам.. Иначе не ми харесва и това, че се седи повече в болницата отколкото при нормалното раждане, но...
Да стискаме палци, всичко да мине нормално и после да се похвалим с бързо зарастващи операции и сладки и здрави бебчета
   love001

Здрасти отново момичета.
Eli4ko аз съм зодия рак.Да ви призная и аз не си допадам много с близнаците.И не бих искала да е близначе моето юначе.Но пък какво да се прави.Такъв е живота.Вече се премирих.Макар и близначе ще си го обичам повече даже. newsm10
Eli4ko сигурно няма да ти попречи да му покажеш какво легло искаш да купите.Даже да не стане сега поне да не се притесняваш че няма да е това което си избрала.
Радвам се че всичко малко по-малко се оправя а пък то и време не остана.
Ходих да слушаме тоновете на бебо.Всичко е добре.Искам да попитам (просто защото незнам каква е процедурата),доки ми каза към 23то число да отида на последен преглед да ме види на видеозон и да види разположението на главичката на бебо.Така ли трябва да е.Иначе моето юначе все ми се дупи.
Страхотно е че сте добре с ураганчо Svetli.
Изпращаме ви много цунки с бебо.

Рени, той знае какво легло съм харесала, но това не пречи да си направи неговото и да купи другото легло.. Голяма е маймуна  Hug После ще ме приласкае и ще почне да ме целува и да ми обяснява как неговото е по - добро...
А за зодиите - да ти кажа и на мен близнаците ми беше зодията, която исках да избегнем, но... Joy Успокоявам се, че все пак то ще ми е детенце, а не просто някой си човек 
Heart Eyes

# 72
  • welcome to the Jungle
 Flutter Flutter Flutter
Мноого се кефя на това четене  Blush, на толкова изписано направо не сколасвам и аз да драсна 2 реда  Hug, ама ми е удоволствие да отделям време за това местенце.

Маслинке, въобще не се тревжи за глобулите, които слагаш - абсолютно безвредни са за бебето и за теб, само дето ще умворят гадовете   #2gunfire, които притесняват бременността и раждането.

Аани, мамо Ана, и аз съм във вашия отбор, даже в първи коридор, защото си имам палавник на възраст 1.9 г. Heart Eyes. Да ми е жив и здрав, ама и от дума не разбира Heart Eyes  1swing Listen Innocent ppp smile3538. И аз се чудя как ще деля времето и за баткото и за бебето и за къщната работа и за пране, гладене и т.н.  smile3547 wflag, ама ще се справям, къде с помощ, къде без.

Честито на Шоши, да сте живи и здрави и мнооого да се обичате  baloni baloni baloni
Аз пък ще се почерпя с АРИАНА, никакви безалкохорни бири  cheers  superuu

Мамета, аз да се похваля  - багажът за родилното ми е готов абсолютно  bowuu.
НА бебето всичко е изпрано, изгладено, на местото си  Whistling  bowuu
Остава да изпера кошарката и количката, татето да направи профилактика на "джипката" а Огнянчо да се понаучи да джитка с лятната количка и сме  supermama в очакване напълно спокойни  Mr. Green. БЕз да има изненади, спешни посещения по пазари, магазини, ама кой ще пере, ама как ще стане и ред припряни ходове, дето не водят до желания ефект  Stop.
Разбира се, остава раждането да мине леко и безпроблемнно и мъничкото човече да се роди живо и здраво, да започне да папка навреме и още на третия ден да сме се прибрали от родилния дом sling
Миналият път си тръгнахме с Ого преди да изминат 72 часа, та сега се моля като раждам - да не ме хване ден "неделя", когато няма изписвания, че болничната обстановка не ми е най-любимата.

Всъщност вчера ходихме до ЗАХИ, но нямаха техни комплекти за изписване  newsm78, а само на АЗИЗ и други такива ...
А аз си искам българското... В краен случай ще идем и до ПАКОСТНИК или до Прасешката колибка, та и там да видим кое как Crossing Arms. Иначе от баткото Оги стои страхотен комплект за изписване на Bebeto ама пусти скрупули - на новороденото детенце - нов комплект  ooooh!.
Аз лично за тези 50 лв. бих му купила едно златно кюлче от Първа инвестиционна банка, а не 5 парцалчета, дето след 1 месец вече ще са в забвение, ама ... Crossing Arms бабата не е на това мнение...

# 73
рени, кетката, и на мен снощи ми забраниха да купуваме легло сега и най - големият ми страх е, че той ще купи от онези кошарки, които кетката си е харесала, а аз определено искам да е дървено.. Та се чудя какво да правя  newsm78 Лошото е, че без него легло не мога да купя,а той не иска сега да го вземаме..
E, и таз хубава! Как така ще купи нещо голямо, което знае със сигурност, че не харесваш!?!  #Crazy Това точно за твоя мъж не го вярвам, виж каква ти е душица, че и как се пъне и бачка на 100 места, само и само да има парички за вас и бебо! Аз си мисля, че може да се направи компромис, да отидете дружно да изберете легълце, а той после да отиде сам да го купи. Няма да си само ти така, и други мами ще капарират така предварително и после мъжете им ще 'наваксват'.
А Кетката, както си беше харесала сгъваема кошара, така от днес (и благодарение на незаменимото съдействие на Тони и Гери) е горд собственик на бебешко кошче с поставка на колелца  bowuu. След малко, ако глезените ми благоволят да се появят, ще го инсталирам и ще го снимам.
За днешната лекция на '9 месеца', няма смисъл да ви казвам кои бяхме, то е ясно  Laughing, новото бе присъствието на Blues  Hug ей голям е кеф така като се виждаме!! Че и лафче след това... супер!! Понякога си мисля, че успявам да стана сутрин за поредната лекция, само защото знам, че ще ви видя, тумбачета сладурски!
Хайде после пак, че нещо дрямка ме хваща.. Blush

# 74
  • София
  И моето бебо се очаква да е близнак, лошо ми се пише, защото в къщи и майка ми, и мъжа ми са близнаци, а аз горката съм една добричка Дева Simple Smile Да е живо и здраво пък зодията няма значение. 
  И от мен честита годишнина на Шоши, пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот.
  Аз съм в 34 седмица и не съм си приготвила багажа за родилнотор. Какви превръзки ще ми препоръчате да си взема? И за памперсите ако може да ме посъветвате.

Общи условия

Активация на акаунт