От колко време "живеете" във форума?

• 12 580
  • 221
  •   1
Отговори
# 30
  • Вече в моята си приказка...
Тук съм от 16 юни 2005. Много обичах темите за фотошоп и рамки. Какви хубави конкурси си правехме тогава. После минах към фотографските теми. Вече не пиша редовно, чета избирателно.Heart

# 31
  • Sofia
От 13 години съм тук, когато се роди синът ми. Докато бях бременна умишлено избягвах да чета във форума, защото бях много уплашена от случващото се (имах панически страх от бременност и раждане) и си мислех, че тук ще намеря само страхотии. После като се появи бебето, бях като в небрано лозе. Изобщо не знаех кое как се прави. Нямаше кой да ми дава акъл и намирах отговори на всичките си въпроси тук. От форума се научих как да си захраня бебето и още много други неща свързани с отглеждането. Последваха другите бременности, тревоги и неуспехи покрай тях. Но вече не ме беше страх да чета, ами това, че имаше и други момичета, които преминаваха през същите проблеми, ми даваше сила.

Като цяло форумът много ми е помагал, за което съм страшно благодарна.

На срещи не съм ходила.
Мъжът ми на моменти ми се подиграва, на моменти се дразни, а понякога направо ревнува от форума Joy

Последна редакция: пн, 13 апр 2026, 11:58 от Brin de muguet

# 32
Аз съм тук от 2004 година-вече 22 години. Тук се запознах с най-добрата ми приятелка в живота и досега. Децата ни са родени на една и съща дата, в една и съща година.

# 33
Гледам, че са 17 години…не мога да повярвам, че толкова време е минало. Понякога с години не съм писала, друг път съм се завръщала. Много форуми четях, но този единствен остана актуален за мен.

# 34
Погледнах регистрация ми - от 2016 е. Попаднах тук съвсем случайно. Търсих нещо в гугъл, между линкове беше нещо свързано с кораби. Стана ми интересно, особено защото беше съвсем малко "позната" с български език Grinning  Беларуска съм. Всъщност, затова пиша тук достатъчно рядко. Аз съм как едно куче: горе-долу разбирам, а с собствено ми писмото и говорене е  вече по-трудно. Въпреки това влизам тук от време на време. Дори виждам че се е променил състав на потребителки. Или някои от тях вече с други никнеймове, не зная.

# 35
От лятото на 2008 г., като бременна с дъщеря ми. Гледам сега статистиката - за тези 18 години бая време съм прекарала тук, 742 дни или повече от две календарни години денонощно съм висяла в бг-мама!
Ама и бая нещо се свърши през тях Simple Smile През 2010 г. благодарение на форума завърших обучението на НАПК за консултант по кърмене и практикувам вече 16 години.
От същата година поддържам темата "На море в Гърция", която е активна и до днес. И на двете споменати места срещнах много жени, които са част от живота ми - реалния и виртуалния - вече много години.

Всъщност много рядко влизам в теми извън туристическия форум вече, а в клюкарски като "Актуални дискусии" или "Семейни отношения" почти никога. Даже тук се отбелязвам, само защото ме привлече анонсът на началната страница.

# 36
  • sofia
От април 2003, а преди това висях в дир.бг и като направиха форума се прехвърлих тук.
Определено съм си пристрастена тамън 23 години.
В дир-а се зачетох покрай бремеността и раждането на сестра ми, после и аз забременях и така....

# 37
  • Варна
Май и аз вършах в дира, но дали само не четях тогава...

# 38
  • Berlin
От 2007г. съм във форума, бая пари пръснах за лакове, козметика и кутии заради Красива мама, хаха. От години не стъпвам там.Satisfied Иначе заради теми за отслабване започнах да пиша във форума, доколкото си спомням, тогава ВМНВХ не беше хайп и никой почти не знаеше/вярваше в това хранене и го карахме на сушеница, сметана и краставици (защото не знаехме за кокос, авокадо или беше скъпо Satisfied). Сега си ротирам основно (както и преди, но повече) из темите за филми/сериали и компроматите.
Не съм човек, който би създал приятелства от форума или не ми е хрумвало да се опитвам. Странно ще ми е.

Иначе попаднах на темата от началната страница и ми стана любопитно.

# 39
Януари 2005, когато разбрах, че съм бременна с дъщеря ми. Значи- 21 години.
По едно време форумната комуникация нещо ми дотегна и закрих акаунта си. След време се регистрирах наново, с идентично екранно име. 
На онези, едновремешните  форумни сбирки не съм ходила, но имам доста хубави контакти с дами от тук.

# 40
Дата на регистрация – 26 септември 2005 г. Синът ми тогава беше 12-годишен.
Публикации официално – 29 905. Неофициално – 49 393. Подозирам, че може да са и повече, защото не съм сигурна, че в това число влизат всички изтрити.
Разказвала съм много пъти как се появих тук – в един друг форум бъдеща майка ме помоли да ѝ давам съвети като вече раждала и отглеждаща дете. Аз пък се стреснах, че е минало време, откакто бях бременна и родилка, и е напълно вероятно съветите ми да бъдат твърде остарели. Затова реших да дойда да се ъпдейтна.
Четох около месец и в един момент прописах. Та до днес. Simple Smile

# 41
  • Fairbanks, Alaska
Регистриран съм от 06.10.2017 година. В началото ми се стори скучен форумът, но и не знаех повечето теми. От март следващата година започнах да влизам по-активно. Прекарал съм 305 денонощия във форума. За този период успях да се видя с една съфорумка и известно време поддържах комуникация с други две. Тук съм най вече да убивам скуката, а и са ми интересни битовизмите.

Последна редакция: вт, 14 апр 2026, 09:37 от Natael-1485

# 42
Еха, точно 20 години откак съм във форума - от месец май 2006г.
Не бях бременна. Тук ме доведе желанието за второ дете. За жалост се наложи да почакам близо 2 години.
Но мога да кажа, че форумът е супер полезен за всеки въпрос от битието!!! Толкова много народ е събран тук, че какъвто и въпрос да имаш, винаги ще получиш безпристрастно мнение, съвет, идея!

Продължавам да съм тук ежедневно!

# 43
Аз миналата година съм чукнала 20 години и ми се струва направо нереално. Хубави времена бяха, особено преди. Това, което ми харесва, е че във всеки етап от живота си съм си намирала местенце във форума, където да се приютя.
Със сигурност златните години бяха с първото ми дете, тогава бяхме толкова много бременни, като бяха малки децата се събирахме постоянно. Аз и нямах други приятелки с деца, така че ми беше добре дошло. Имахме даже национална среща! Запознах се с прекрасни хора.
С второто ми дете не беше същото, там много бързо се пренесохме във фб. Групите просто не предразполагат за по-дълги коментари, в които да кажеш повече неща. И като цяло общуването е някак по-различно.
Но пък след това си намерих местенце в пъзели и още толкова много приятели!
Удивително е, че форумът продължава да съществува толкова години. С удоволствие бих изкарала и още 20 години, живот и здраве Smiley

# 44
Тук съм от края на първата си бременност, която завърши неуспешно. Сега се радвам на 1 малко момченце и нови темички за ясли и градини.

Общи условия

Активация на акаунт