От колко време "живеете" във форума?

• 12 580
  • 221
  •   1
Отговори
# 210
Никакви награди от тази платформа не ме блазнят. Дори като беше истерията с форумните точки (или както там се водеха) не се възползвах от тях, а не бяха малко. Пас, благодаря.
Аз моите ги дадох на две съфорумки преди да забранят трансфера на точки. Надявам се да са се възползвали.

# 211
  • София
Не сте прочели добре. Има тема за обсъждане на томболи и игри. Там се споделят игрите, които в момента се рекламират по телевизията, фейсбук или на други места. Например да си купиш прах за пране Ариел и можеш да участваш в томбола за ваучери или пералня. Има и само с регистрация, без покупка. lite16 си спомни за времето, когато нямаше такъв голям интерес към подобни игри и много лесно се печелеха награди. Почти всяка регистрация беше печеливша.

Иначе темата все още съществува и се радва на голям интерес, както от съфорумци, така и от хора, които влизат само да четат, за да са в час къде какви игри има. Отделно понякога има игри във форума с награди от рекламодатели. Участниците са много и рядко се печели.

# 212
Мерси, Танче. Въобще не знам за такива теми.

# 213
  • Козлодуй
Аз получих награда от форумна игра като много рядко участвам Simple Smile Беше в офис на Спиди - тези които не са получили наградата си - да не би да се въргаля в някой офис на куриер и да не сте я взели?

# 214
Те изпращат съобщение, да посочиш данни за контакт и удобен офис за получаване. И аз имах скоро, не става без да разбереш.

# 215
  • Sofia
Аз съм тук от април 2005 година, бях малко преди да родя голямото си дете. Заформих приятелства с някои момичета, с които общувам и до днес, а децата ни, вече младежи и девойки, продължават да общуват помежду си. След пауза от 15 години, отново се завърнах, като бременна и вече майка-ветеранка, на близнаци. Тук срещнах подкрепа в решението си да родя отново, както и получавам инфо за неща, за които не вярвах, че нямам спомени.
Иначе спечелих един път от игра, предполагам защото не бях влизала от години. Възможно е да има някакъв алгоритъм за зарибяване, знам ли ..

# 216
  • Между гори и планини
Я виж ти, статистика имало в пълната версия 😂
Горд Ветеран съм станала, но като цяло за 20 години общо съм прекарала по- малко от година и половина... Брей! Мислех, че ще е повече 😄

# 217
Регистриран нд, 15 апр 2007, 00:38                                                                                                                                                                                        Четях без регистрация преди да забременея, значи едно 20 год по ползвам по предназначение и не по предназначение форума Wink И моят мъж върти очи като спомена БГ-Мамма, но на 4 континента са ни покрепяли съфорумки и съфорумци!  Където и да идем по света и в БГ имаме инфо от първа ръка, а при добра слука и топли срещи, че да се запознаем лично и да пием по едно за здравето на форума. Ta след толкова години вече знае и сам си пита "какво казват твоите съфорумки по въпроса кой плаж на Корфу е с най-хладен пясък и най-топла вода" Grinning    Но да, безценни са съфорумките - децата си отгледахме заедно с този hive mind/shared intelligence преди ерата на AI Purple Heart  (в момента съм леко емоционална дни преди дипломирането на първородната, която ме доведе тук)

Последна редакция: чт, 28 май 2026, 15:26 от Agent Provocateur

# 218
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
22 години Simple Smile Кажи-речи половината ми живот.
А от съзнателния - повече от половината Grinning

# 219
  • При децата ми
22 години Simple Smile Кажи-речи половината ми живот.
А от съзнателния - повече от половината Grinning

И аз толкова. Т.е. от бременността с първото дете. А, той тази година става на 23. Регистрирах се доста по-късно. Четях форума от 2001-2002 г.

# 220
2002г.- тогава се създаде.

# 221
  • При децата ми
2002г.- тогава се създаде.

Значи е от 2022 г. Бъркам се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт