👁 Знаете ли кого видях - 47 тема

• 35 326
  • 188
  •   2
Отговори
# 180
Радина К. разхождаше едно сладко малко куче, много небрежно облечена. Има огромна харизма тази жена!

# 181
  • София
Вчера на концерт Мария Илиева с мъжа си и двете си деца. Хич не ми харесва толкова слаба. Главата ѝ изглеждаше огромна на фона на слабото тяло.

# 182
  • Пловдив
Днес на бул. "Цар Борис" в Пловдив в джип Мерцедес д-р Енчев. Беше набързо, но после видях и номера - беше 906090, затова предполагам, че наистина е бил той.

# 183
Вчера на концерт Мария Илиева с мъжа си и двете си деца. Хич не ми харесва толкова слаба. Главата ѝ изглеждаше огромна на фона на слабото тяло.
А главата ли е голяма или прическата е много обемна? Питам защото и обувките й са едни такива високи тежки. Може би с отслабването освен обувките и прическата трябва да смени.

# 184
  • Пловдив
Елеонора от Ергенът по главната. С къса лилава рокличка и хубави крака. Беше с жена, която много прилича на нея, предполагам сестра й. Усмихната, гръмогласна, сякаш се надяваше хората да я забележат.

# 185
  • София
Преди малко актьора Валери Йорданов отиваше към Народния театър.

# 186
  • софия
Вчера в Маймунарника Диана Алексиева и Захари. Не съм сигурна дали останаха до края на концерта.

# 187
  • София
Петя Буюклиева и мъжа ѝ пазаруваха в Park Centre. Познах я по косата. Joy

# 188
В Сердика център - Габриела Наплатанова, със слънчеви очила, но въобще не се опитваше да е незабелязана - походка, маниери - демонстрираше самочувствие и увереност.
Междувременно Филипа Огнянова от БНТ в Зара - много нежна, стилно облечена, скромна и мила.
Мисля, че ми се видя и Геро в Коста - за втори път го засичам там.

Общи условия

Активация на акаунт