👁 Знаете ли кого видях - 47 тема

• 38 593
  • 204
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вчера се разминахме с Владо Николов на "Мария Луиза". Беше с много хубав светло син костюм. Иначе ми е много антипатичен.

# 196
  • Sofia
Натали Трифонова в популярна за българите локация в Гърция с детето и баща му и други хора с тях.

# 197
Любопитно ми е дали е пак с един тон грим на лицето? Много я харесвам, но все си мисля, че не може да се отпусне и е все нагласена, когато е навън.

# 198
  • Sofia
Любопитно ми е дали е пак с един тон грим на лицето? Много я харесвам, но все си мисля, че не може да се отпусне и е все нагласена, когато е навън.

Не мога да ти кажа, но вероятно да. Вечеряха в плажен ресторант и беше тъмно, но изглеждаше добре.

# 199
В звездните компромати има снимка на Натали от плажа. Бебето е простоооо... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 200
Георги Блажев и Ива Папазова с двете деца преди малко в парка Заимов. Играеха с децата, целуваха се и се гушкаха, бяха много милички един с друг. Simple Smile

# 201
  • В страната на мечтите.
Днес видях Дарена Караиванова във Варна, бебето беше в слинг, тя буташе празна количка и беше толкова заблеяна да си пише с някого, че без малко да мине на червено, усети се в последния момент. Иначе е много красива на живо, много хубава коса има и тяло, въпреки че е родила преди един месец.

# 202
А коя е Дарена Караиванова?

# 203
  • В страната на мечтите.
А коя е Дарена Караиванова?

Инфлуенсърка, която има две деца от двама мъже, втория й съпруг я изостави бременна точно преди Коледа.

# 204
В Неа Перамос:
 Натали Трифонова ,беше с бебето сама в ресторант,на живо е много красива,но не толкова свежа колкото по телевизията
Ивана Александрова-с мъж ,дете,две кучета и две шармантни дами.Снимаше нещо и говореше на висок тон
Къци Вапцаров-караше колело,беше облечен доста цветно и разказваше нещо весело на дамата с него

Общи условия

Активация на акаунт