👁 Знаете ли кого видях - 47 тема

• 56 500
  • 282
  •   4
Отговори
# 270
Валерия от Ергенът / на Ваньо/ и Ралица Паскалева на Симеоновско и двете в автомобилите си.

# 271
  • София
Преди няколко седмици - Люба Кулезич с приятелка на пейка в Южния парк - стори ми се много свежа в лице, беше с хубава жълта рокля, не изглеждаше като да е излязла на разходка в парка, а по-скоро като да е минала случайно от там.
Във Варна няколко дни виждах кмета (основно в семейното им заведение) - същият е като по ТВ. Явно редовните посетители си го виждат често, не му обръщаха никакво внимание.

# 272
Преди няколко дни видях Люси Иларионов и Ани Хоанг да си пазаруват. Не се набиваха на очи.

Аз него редовно го виждам в събота на битака в Малашевци. Сам, явно на нея не и се става толкоз рано Simple Smile)

# 273
  • София
Бони видях в едно квартално заведение, беше поканена на рожден ден. Визуално изглежда много добре - висока, стройна и се държа много мило с една група дечица.

# 274
Владо Николов, в геритидж, явно пребивава в залата на Левски

# 275
Той живее там

# 276
Мъжа на Емилия на летище София, изпращаше дъщеря си

# 277
Даниел Пеев - Дънди чакаше асансьор в Гранд мол Варна.

# 278
Тези дни два пъти Васил Бинев и веднъж Силвия Лулчева, разхождаха куче поотделно. За първи път ги виждам, на Графа, но явно живеят наоколо.

# 279
  • София
Преди няколко дни се возих с певицата Йоана Драгнева (беше вокалистка на Deep Zone project) и майка и в един асансьор Grinning Самата Йоана ми се стори доста по-едра (общо едра, не пълна), отколкото на снимките в инстаграм. Майка и е много симпатично миньонче. И двете бяха доста любезни и възпитани.

# 280
Тези дни два пъти Васил Бинев и веднъж Силвия Лулчева, разхождаха куче поотделно. За първи път ги виждам, на Графа, но явно живеят наоколо.
На бул. Евлоги Георгиев живеят,често ги срещам там.

# 281
  • Варна
Ники Михайлов в Ринг Мол.

# 282
Съдия Онцова обядваше сама в ресторат в Сарафово.

Общи условия

Активация на акаунт