👁 Знаете ли кого видях - 47 тема

• 49 496
  • 251
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
С приятел, вървяха към Капана вечерта.

# 241
  • София
Преди малко Мая Манолова в НАП. Взе си номерче, но явно не ѝ се чакаше с нас, простолюдието. Опита се да се набута в една стая, но я отразяха, че ще я извикат, щом ѝ дойде реда. Иначе изглеждаше повече от добре. Всичко перфектно от прическата до сандалите.

# 242
Мая Манолова всяка сутрин е на прическа при един фризьор близо до моята работа.

# 243
Евгени Минчев по ул. Шипка. Така беше навлечен в тая жега, макар и елегантно, че заврях, само като го видях - горно, шапо, дълъг панталон... май ми се стори и шалче да бе заметнал палаво...

# 244
  • Deutschland/HE
Христо Мутафчиев в  едно квартално барче във Варна.

# 245
Димо Алексиев се подвизава в Дуранкулак/Крапец.
Може да не е водещ, но явно още движи с екипа на Игрите.

# 246
Според мен така кара един вид терапия срещу алкохолната зависимост. Не е лошо да му се помага, но от него зависи.

# 247
Мая Манолова всяка сутрин е на прическа при един фризьор близо до моята работа.
Не зная колко струва една прическа, но какво работи жена, която може да си позволи всеки ден да ходи на фризьор?
Иначе много я харесвам как се поддържа. Висока жена ли е?

# 248
И аз виждам често Мая Манолова на фризьор рано сутрин на бул. Христо Ботев.

# 249
  • София
И аз виждам често Мая Манолова на фризьор рано сутрин на бул. Христо Ботев.

Да, тя ходи там от много години. На Капанов салона. Поне преди беше, сега не знам.

# 250
Дует Ритон в Лефкада, много добре изглеждаха, разхождаха се вечерта в централния град там

# 251
Видях Кръстьо Лафазанов - проф. Тазобедрев - в метрото.  Grinning

Толкова пъти съм гледала скечовете му с Ахилесов, а за малко изобщо да не го разпозная! Smile Едва когато го заговориха за снимка и той се усмихна по онзи начин, по който само той си може, го разпознах. Изглежда много земен и приятен човек. Побъбри си дълго и непринудено с хората, докато дойде време да слезе на своята спирка.

Общи условия

Активация на акаунт