AIR ходих си във велико търново , много красиво е станало , небях си ходила от много време и сега чак неможах да го позная - толкова се е променил.
ние вече пълзим усилено и се опитваме да се изправяме но засега безуспешно - винаги опитите завършват с падане
, иначе се издърпва но неможе да се задържи на краката си - явно ръцете и са по здрави от краката / е или дупето и тежи / аз да ви се похваля - то за хвалба ли е или за оплакване и аз незнам . май съм бременна и ме е страх чак да си направя тест и да отида на гинеколог - че малко множко ще ми са три деца и то две бебета
, незнам кога ще се престраша но ми се гади и имам някакво усещане както и при двете си деца преди това даже сънувах че ще раждам - а може да ви се стори смешно но и с двете си деца така разбрах че съм бременна като сънувах че раждам си правех тест, дори второто теста беше още отрицателен но просто му е било рано след две седмици си показа две черти
честно казано ми е едно щастливо - искам пак да съм бремена и да го изживея но като се замисля как се гледат трудно две деца и си предствям как се гледат три
трябва сто процента помощ от някоя лелка поне вкъщи че само като си погледна дрехите за гладене и ми се стъжнява всеки път е и аз незнам за какъв резултат да стискате палци но и двата варианта биха ме зарадвали
чао от мен
ще ви чета и ще пиша
възхищавам ти се ,не е лесно на днешно време така спокойно да приемеш варианта за трето,но какво то и да е ти стискам палци ,и нека е това което желаеш повече

. Обаче са се показали. 

Главата ми не го побира. Ние решихме по-отранко да започнем с бебеправенето, защото Калоян ни отне повече от година и половина. А сега стана на втория месец.
)