OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели!

• 9 449
  • 271
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте от мен - не съм ви забравила - попрочитам но много бързо изписвате темите а при мен толкова недостига времето и така добре са ми го уплътнили че немога да седна да напиша едно изречение

AIR ходих си във велико търново , много красиво е станало , небях си ходила от много време и сега чак неможах да го позная - толкова се е променил.

ние вече пълзим усилено и се опитваме да се изправяме но засега безуспешно - винаги опитите завършват с падане  Crazy, иначе се издърпва но неможе да се задържи на краката си - явно ръцете и са по здрави от краката / е или дупето и тежи /

аз да ви се похваля - то за хвалба ли е или за оплакване и аз незнам . май съм бременна и ме е страх чак да си направя тест и да отида на гинеколог - че малко множко ще ми са три деца и то две бебета  Crazy , незнам кога ще се престраша но ми се гади и имам някакво усещане както и при двете си деца преди това
даже сънувах че ще раждам - а може да ви се стори смешно но и с двете си деца така разбрах че съм бременна като сънувах че раждам си правех тест, дори второто теста беше още отрицателен но просто му е било рано след две седмици си показа две черти  Mr. Green

честно казано ми е едно щастливо - искам пак да съм бремена и да го изживея но като се замисля как се гледат трудно две деца и си предствям как се гледат три  Sick трябва сто процента помощ от някоя лелка поне вкъщи че само като си погледна дрехите за гладене и ми се стъжнява всеки път  Embarassed

е и аз незнам за какъв резултат да стискате палци но и двата варианта биха ме зарадвали  Mr. Green

чао от мен
ще ви чета и ще пиша   Hug

# 31
Krissie    love001 newsm51 възхищавам ти се ,не е лесно на днешно време така спокойно да приемеш варианта за трето,но какво то и да е ти стискам палци ,и нека е това което желаеш повече Hug
И нека този път да е мъжко Whistling Peace

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 19:04 от ^buba^

# 32
Здравейте мами и бебоци!  bouquet

Кръц,благодарности за темичката!!! Hug

Ей, личи си , че празниците свършиха, 2 стр се изписаха бързо, бързо! Всички са освежени и заредени с положителни емоции Grinning
Криси,много се развълнувах от притесненията ти! На мен ми се иска да си бременна, ама нали знаеш-на чужд гръб....Абе, Господ си знае работата!

Теди,често ходя до Виена и знам, колко е измамно слънцето и как гадно духа. Стискам палци Влади бързо да се оправи!!

Проходилка-слагам Ния от 1 седмица за по 15 мин и нямаме проблем. Обаче още не и е любимо занимание-предпочита да се върти като пумпал по леглото. Преобуването ни отнема много време-то е въртене, извиване, кълчене-абе ад!

Друго не се сещам. Приятна вечер!!! Hug Hug

# 33
  • Варна
krissie аз пък стискам палци за + резултат.Винаги съм била за много деца , но обещах да се върна на работа през септември за 3 месеца и след това да е . Иначе досега да сме почнали за 2ро  newsm44
Имаме си зъбче , сега го видях !!Третото по ред , отгоре вляво

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 19:27 от Любопитка

# 34
Ох, момичета аз пак влизам, за да Ви се оплача!Онзи ден когато малкия не беше добре и се обадих на педито, тя ми се развика, че било 8:00 сутринта, а детето нямало дори температура.Не поиска да дойде в кабинета, защото е почивен ден, и за да прегледа малкия дойде друга докторка.Отивам аз, а в коридора студено и пълно с болни хора.Попитах педито къде мога да вляза, за да изчакам, а тя ме скастри и каза:" На вън при другите".Днес отивам на консултация, за да претеглят и измерят детето, но се оказва, че едната докторка я няма, а другата е доста натоварена.Казват ми да ида другия Вторник, но до тогава детето ще е станало почти на 8-м месеца.Една приятелка ми вика:"О, ама те сега така ще почват да те пропускат".Пък и трябваше да прегледат малкия, нали беше с червено гърло, та ако чакаме до Вторник, то каквото и да му има до тогава ще му мине.Ядосвам се, защото нямаме добри доктори и няма с кой да я сменя.Вас пропускат ли ви?Тая моя приятелка ме хвърли в тъч, как така ще ни пропускат някой месец, защо им плащат тогава?

# 35
  • София
Здравейте  Heart Eyes
Благодарности на Кръц за темата!   bouquet
krissie очакваме резултата  Simple Smile
mi6ka82 аман от скапани лекари, ако знаеш някой добър съветвам те да я смениш. А за консултациите при нас не са пропускали. А пък още повече като е болно детенце, направо нямам думи. Аз от нашата лекарка съм доволна страхотен лекар и човек, и е много стриктна по отношение на консултациите.

Днес пак не иска да яде плодово пюре моята хубавица, вчера си мислех че е заради боровинката, днес й дадох ябълка и морков и пак резултата е около 20гр. изядено пюре. Явно нещо не ги харесва, преди си ги ядеше...

# 36
  • София
Цял ден щъкахме с Косето. Релаксирах пълноценно. Ходих на фризьор. Пихме кафе с приятелки. Пооправих си цветята в двора. Посадих 58 иглики и 10 хортензии и 10 гергини. Сега часкам да порастнат и всеки ден ги дебна. Комшиите се шегуват с мен, че за два часа няма да порастнат толкова Party. Обаче са се показали.
Криси,  Hug много ме развълнува   love001.
Кръц, страхотна прическа има Цеци.
Акането е 2 пъти. Сутрин, когато се събуди и наобяд, когато се нахрани.
Патс, честита полугодинка и имен ден на Борянка newsm51!И Косето заспива на гърда, но не се оплаквам, така ми е по- лесно. Няма дондуркане, пеене, люшкане... newsm10
Галеа, на нас за дерматита ни казаха Ориз и царевица на Фризо.
tasi - говори ми, говори за опаки мъже.
За мъже няма да говоря. smile3505
...даже си имаме ритуал за събуждане. Той се зъбужда сутрин, аз се правя на заспала и стискам очи, той ме закача, дърпа ми носа, устата, като види, че няма да ме събуди си играе сам, обаче от време на време ми хвърля по едно око и щом отворя аз очи, ме дарява със 100 каратова усмивка и веднага се придвижва до мен. Ето този момент, не мога да го сравня с нищо и не го давам за нищо....
При нас е същото Simple Smile

# 37
Привет от мен Hug, Криско спи преди баня Twisted EvilДа се отчета и аз, че стана доста време, откак не съм ви писала...

Благодаря на Кръц и Слийпи за темичката  bouquet!

Ние вчера се прибрахме от гости във Велинград. Свеки прави питка на Криско в неделя, имахме много гости и много подаръци, но в реда дето сме тръгнали да се оплакваме да си кажа и аз: същия ден на празника още нямахме много гости и храних малчо на обяд, когато изведнъж се разциври и започна един безутешен плач, който дори и по времето на колики не сме имали. Горкото дете само пишеше хвърляше всичко, което доближа до него, неиска да яде ни пюре, ни мляко, отказа Панадол и всичко подобно...Така час и половина и после заспа гладен за 3 часа... Мисля, че беше от зъбки, долните два са се избистрили, но още не са пробили, а детето няколко нощи подред се буди и проплаква.
Сега вкъщи са по-спокойни нещата, а днес не пропуснахме и разходката с Али и Са.
Мммм, щях да пиша още, ама вече ми изветря от главата, пък и ще ви стана досадна Embarassed

Криси, стискам палци за резултат, който ти е по на сърце. Възхищавам ти се и аз на начина, по който приемаш нещата.  bouquet

# 38
Хелоу отново  wavey
Алексче май хареса оризовата кашичка днес. Беше леко озадачен от консистенцията, но не се противи много. Ще го видим утре какво ще каже  Wink
Криси , дано да те зарадва резултата от теста, каквото и да покаже.  Hug
Лови , и аз чакам едно стръкче на балкона да цъфне, ама не съм го садила аз, появи се случайно май от съседите   Grinning Те поне садят хубави цветя и семенцата падат при мен  Rolling Eyes
Лека нощ на всички бебчовци

# 39
 Hug
Ние май пак ще си имаме бебче.  newsm53
Цикълът ми закъснява с повече от седмица и днес реших да си взема тест, който се оказа положителен след като го направих. Но все пак доктор трябва да потвърди.
Малко съм ошашкана. Как ще се справям с две бебета?  smile3506 Главата ми не го побира. Ние решихме по-отранко да започнем с бебеправенето, защото Калоян ни отне повече от година и половина. А сега стана на втория месец.  Shocked

# 40
  • Откъм Варната
криси, sleepy браво за смелостта, и аз искам ама в момента нямаме възможност за второ
 Hug Hug Hug

Зеле ето за 7-те см, ама телефона не го давам  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184485.0

# 41
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 ЧЕСТИТООО SLEEPY,много се радвам.Пожелавам ти леки и без аварийни 9 месеца изпълнени с много приятни моменти.
 newsm51  love001

# 42
  • Варна
sleepy поздравления! Това е супер. Ей , с толкова бъдещи бебета във форума ще реша , че не искам да чакаме докрая нагодината и ще се заемем още сега. (че и на нас този дребния ни отне повече от година  Joy )
KaliMa малей , тази тема е страшна бе! Чак ушите ми се изчервиха  Embarassed ( но това за забелването не е баш така)

# 43
 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501
Браво на sleepy  и Криси !

# 44
Уау какви хубави новинки Hug Hug Hug
Много ви се радвам момичета за силата и куража айде Слийпи леко бременеене а на Криси добри резултати. Peace
И аз нещо се бях притеснила че толкова време няма никой ама днес ме изненада.А и да си призная честно не бих се наела скоро да гледам още едно зверче -ще изчакаме малко. Mr. Green
Мишка и аз мисля че трябва да се посъветвате с друг специалист ако има а да не чакате до вторник чак.Айде стискам палци да не сте болни ами да е нещо безобидно. Peace
КалиМа направо си ги хвърлила мацките в 11-та глуха..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт