OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели!

• 9 465
  • 271
  •   1
Отговори
# 15
  • София
...КалиМа , само да ти кажа, че съм ти фенка заради онези 7см в една друга тема  smile3532

Joy Joy Joy
Голяма забава падна, така е като ме дърпат за пръстите да пиша, аз иначе съм си кротка и си мълча  Mr. Green

Чудех се аз, таз жена кротка беше  hahaha.
Излизаме, после ще чета  love001.
Кръц, мерси за темичката  bouquet. Слиипи, а на теб за заглавийцето  bouquet.

# 16
  • София
Здравейте мами и бебоци  Hug
Честита нова темичка, а това е за Кръц   bouquet
Честити половин годинки на всички, които съм пропуснала. Да растат здрави и весели деца!   bouquet
Ние с Ачко се завърнахме от гостуването при моите родители и отново сме на линия. Много ни липсвахте  Heart Eyes Изкарахме си супер, времето беше много хубаво, по цял ден бяхме на разходки, запознахме се с много бебета  Mr. Green Лятото пак ще отскочим за около месец  Mr. Green
Сега отивам да чета последната темичка и после пак ще пиша  Hug

# 17
  • София
Макар и на патерица, да почерпим за половинката годинка!
ЯАааа, имали сме и имен ден... ooooh!

благодарим за всички пожелания, да ви се връща  Hug

Кали, и аз ...за 7-те см те черпя с к'вот искаш  Joy много изкефи  Peace

ох, трудно се пише с бебе на ръце, засега чао!

bouquet  bouquet  bouquet

# 18
Привет и от нас с малкия Митак,
един път и аз да се запиша в началото на темичката.Ние от днес започваме да си хапваме каша и се чудя коя е най-подходяща.Вие с каква започнахте?А за жълтъка,нашата докторка каза по-късно да го въвеждам заради пустия му дерматит.То аз и за това започнах късно захранване.А сега слава богу сме в затишие и кожичката ни е чистичка-да видим до кога.
Много е гадно времето днес ,ще ни липсва разходката.
Хубав ден от нас! Hug

# 19
Ето ме и мен!
Времето е отвратително - ще пазим къщата, да не вземе да избяга нанякъде....  Confused
Кръц - благодаря за темата. Бебе Йо също пълни памперса по 5 пъти на ден. До сега не се е случвало...  Thinking
tasi - говори ми, говори за опаки мъже. Толкова искам да пътуваме, ама нъцки... Щяло да му стане нещо на дет`ту  Cry
Това пък му е перфектното оправдание да не ми купи кола... Къде съм щяла да ходя?! Ти ми купи, пък ела ме виж... bowuu

После пак ще пиша...

# 20
Gallea аз започнах с оризова безмлечна на Милупа.

# 21
  • София
Ти ми купи, пък ела ме виж... bowuu

Тъй, тъй... Laughing Laughing Laughing

Заспахме....
Аз също се чудя какво става с акането-по 5, 6 пъти на ден. По някой път даже е прекалено рядко, а един път беше с пяна...А след това-нормално  ooooh! ходи го разбери....Нови храни не съм давала, ама вече не знам какво да мисля. Не стига, че не мога да пробутам зеленчуково пюре повече от 1/3 бурканче (един път 1/2), а сега да го спирам ли, що ли????

Да ви се оплача, ние заспиваме само на цица, на ръце или в количката (кошницата) по време на движение...Варианта бебе в леглото си-не играе. Как да се оправям-не знам. Опитвам да я оставям сама в леглото, дори само да си играе....резултата е плачевен (и двете плачем; тя-в леглото, аз-в другата стая) не знам как ще се учим...че иначе е шило, все есе опитва да се метне на земята.
 Стискайте ми палци да се справя, че иначе...
 Целувки наред!
     bouquet  bouquet  bouquet

# 22
Здравейте момичета и в новата темичка  bouquet.Ние по празниците само единя ден ходихме до Банкя и стояхме там цял ден...беше хубаво а и на Кари и хареса мноого smile3539. Иначе използвахме дните когато мъж ми почива за довършителни работи по кухнята ни.......ех карай нямат тези ремонти Banghead.А мен пък два дни ме скъса да ме боли венеца о/о зъба(мъдрец) и реших утре да го махна страх не страх,защото прецених,че мястото му не е вредиците на моите зъби,а и расте на криво и само главоболия ми създава smile3551.   Бебката ми е добре. Папка,слушка и расте newsm32.Като види лаещо куче  animal037 и умира от смях....имам чуството,че после корема я боли. Чао за сега че Кари дава зор да яде и не ме оставя да пиша Kissing Heart.

# 23
  • Варна
Аз също се чудя какво става с акането-по 5, 6 пъти на ден. По някой път даже е прекалено рядко, а един път беше с пяна...А след това-нормално  ooooh! ходи го разбери....во пюре повече от 1/3 бурканче (един път 1/2), а сега да го спирам ли, що ли????

Да ви се оплача, ние заспиваме само на цица, на ръце или в количката (кошницата) по време на движение...Варианта бебе в леглото си-не играе. Как да се оправям-не знам. Опитвам да я оставям сама в леглото, дори само да си играе....резултата е плачевен (и двете плачем; тя-в леглото, аз-в другата стая) не знам как ще се учим...че иначе е шило, все есе опитва да се метне на земята.
 Стискайте ми палци да се справя, че иначе...
 Целувки наред!
     bouquet  bouquet  bouquet
Явно не само ние акаме толкова често . Чудя се какво изобщо ще наддаде това дете този месец.
За приспиването - ако вземем да ги сменим , няма да се забележи разликата . Joy Аз се тормозех , мъчих го да си заспива сам , не ще и това си е .И реших , че ми е хубаво да си го гушкам и че така ми харесва. Grinning Лошото е , че вечер няма мърдане , че друг не може да го успокои.

# 24
Хай и от нас  Hug

Бяхме на баба и дядо на гости, гледахме морето и то гледа нас Mr. Green и майка и пи бира  Crazy Нещо ново покрай нас освен, че си лапа краците и това ни е любимото занимание , после чорапите и мокри  Twisted Evil и проявява характер сърди се като и вземеш нещо интересно, което е докопала- я дистанционно на телевизор, я някоя торба или вестник  Crazy За паяка я пробвах преди два дена- интересно и е, стои права, ама не ходи, или ако се сети да тръгне върви назад, като рак, но не съм прекалявала с него сложих я за пет минути два пъти  Crazy За акането и ние сме по същия начин 3-6 пъти на ден, какво му стана на това дете  ooooh!

Толкова от нас за сега  Mr. Green

п.с. Чакам Хера да покаже снимки  като кръстница , и ей тъй да се вясне за дзяк Whistling

п.п.с. и Кали Ма да обясни за тез 7 см. любопитна съм да не изтърва и аз  Twisted Evil

# 25
Здравейте и от нас !
Завърнахме се от дългото гостуване при моите родители. И докато ви  изчета , хоп нова темичка  newsm10.
Много добре ни се отрази промяната на обстановката. Гошко един път се наспа на спокойствие детето  Simple Smile.Сега пак сме затворени в панелките, но няма как  Sad.Иначе сме добре, хапваме си всичко, казваме вече баба. Много е смешен милия.
Благодарности на Кръц   bouquet за темата .
Приятен ден от нас и целувки за бебоците  Kissing Heart

# 26
Зеля, много позната история. Няма нужда да им купуваме играчки, тези мъници и без това не им обръщат внимание все гледат да докопат нещо, което не бива да пипат.  hahaha hahaha hahaha Между другото телефона на мъжа ми вече много трудно се включва, а като се включи се изключва сам когато му скимне. Ама той си даваше телефона за играчка на Калоян, та и това може да е помогнало, нали искаше нов.  Twisted Evil
И аз се включвам в редиците на любопитните. Какви са тези 7 см?  Crazy

# 27
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
КръцHug за темичката. Ама, знаете къде да отидете в Търново  Wink
За акането - и ние акаме 3,4 пъти на ден, но и преди пюретата бяхме така, така че това не ме притеснява и не ме изненадва.
Патс, Любопитка, и ради е така със спането. А на мен ми е едно хубаво като спи при мен  Wink, даже си имаме ритуал за събуждане. Той се зъбужда сутрин, аз се правя на заспала и стискам очи, той ме закача, дърпа ми носа, устата, като види, че няма да ме събуди си играе сам, обаче от време на време ми хвърля по едно око и щом отворя аз очи, ме дарява със 100 каратова усмивка и веднага се придвижва до мен. Ето този момент, не мога да го сравня с нищо и не го давам за нищо.... Обаче от 2 дни започнах да правя нещо - слагам го в леглото буден и сядам до него, подпирам се  и си затварям очите, уж че спя. Той отначало ме закача, после ме оставя и се занимава с нещо, когато му се доспи почва да мрънка много, обръщам го настрани и го милвам по гръбчето и му пея. 2 вечери заспа, лощото обаче е , че иска да ми смуче пръстта Shocked, моя пръст, вкарва си го сам в устата и плаче ако го махна....

Хайде чао сега, че имам малко работа!

# 28
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС
НИЕ ДНЕС БЯХМЕ НА КОНСУЛТАЦИЯ И ВЕЧЕ СМЕ 7680ГР. И 69СМ..ПАК СМЕ КА4ИЛИ САМО 500ГР.,НО ТО Е НОРМАЛНО С ТОВА ПОСТОЯННО ШАВАНЕ И АКАНЕ ПО 3-4 ПЪТИ НА ДЕН.ИНАЧЕ СМЕ ДОБРЕ НЯМАМЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ И ВЕЧЕ ХОДИМ ПО КЪСИ РЪКАВИ И БОСИ КРАЧЕТА И МАЙ СМЕ НАЙ ЛЕКО ОБЛЕЧЕНОТО БЕБЕ В ЦЯЛ ПАЗАРДЖИК,НО КАКВО ДА Я ПРАВЯ КАТО АКО И Е ТОПЛО РЕВЕ.
ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ НЕ СМЕ СЕ СПРЯЛИ ХОДИХМЕ НА ЦИГОВ ЧАРК И МАЛКАТА БЕШЕ МНОГО ЩАСТЛИВА
ТОВА Е ЗА СЕГА
А НОВАТА ТЕМИЧКА Е МНОГО ХУБАВА
 newsm51

# 29
  • Виена
Здравейте и от нас с Влади  Hug
 Малкия ми мишок от вчера е със сополки и то благодарение на загубената си майка Embarassed.В понеделник излязохме да си вършм работа с татито и ми се стори,че е топло навън и му облякох тениска.А то беше много хладно и духаше много гаден вятър и ту в колата на жегата,ту навън и вечерта със сополки до врата Rolling Eyes.Сега капем капки,ама горкото едва диша през носито и само се ядосва.Особено като заспива иска биба,а не може да диша през носа и голям зор.
 И ние сме така с играчките,толкова дрънкулки съм му накупила,ама то като му е интересно това което не трябва да се пипа...Особено като го сложа да си щъка в паяка,хвърчат дискове,дистанционни,кабелите особено много го привличат,абе лудницата е пълна  Crazy
 Кръци много сте сладки и 3-мата  HugПу-пу .И ние като ходим в Търново винаги сядаме в Щастливеца,такива вкусотиики има там ммммм eat
 Ние в неделя ще ходим до Унгария до езерото Балатон с едни приятели който също имат бебок колкото Влади и една кака,малко по малка от нашата, за 4 дни,малко на почивка и вече нямам търпение да идва неделя.Надявам се времето да е хубаво и да се скъсаме от разходки.После ще показвам снимки.
 Ние вече си имаме 6 зъбчета и се мъчи милото като му дам нещо по кораво да дъвче,прекарва си  го на предните зъбки и е много смешен  Joy
 Хайде спирам да пиша,че май се събудихме.

Общи условия

Активация на акаунт