Голяма забава падна, така е като ме дърпат за пръстите да пиша, аз иначе съм си кротка и си мълча
.Излизаме, после ще чета
.Кръц, мерси за темичката
. Слиипи, а на теб за заглавийцето
.

.
.
. Слиипи, а на теб за заглавийцето
. 

Изкарахме си супер, времето беше много хубаво, по цял ден бяхме на разходки, запознахме се с много бебета

ходи го разбери....Нови храни не съм давала, ама вече не знам какво да мисля. Не стига, че не мога да пробутам зеленчуково пюре повече от 1/3 бурканче (един път 1/2), а сега да го спирам ли, що ли????
.Ние по празниците само единя ден ходихме до Банкя и стояхме там цял ден...беше хубаво а и на Кари и хареса мноого
. Иначе използвахме дните когато мъж ми почива за довършителни работи по кухнята ни.......ех карай нямат тези ремонти
.А мен пък два дни ме скъса да ме боли венеца о/о зъба(мъдрец) и реших утре да го махна страх не страх,защото прецених,че мястото му не е вредиците на моите зъби,а и расте на криво и само главоболия ми създава
. Бебката ми е добре. Папка,слушка и расте
.Като види лаещо куче
и умира от смях....имам чуството,че после корема я боли. Чао за сега че Кари дава зор да яде и не ме оставя да пиша
.
ходи го разбери....во пюре повече от 1/3 бурканче (един път 1/2), а сега да го спирам ли, що ли????

Аз се тормозех , мъчих го да си заспива сам , не ще и това си е .И реших , че ми е хубаво да си го гушкам и че така ми харесва.
Лошото е , че вечер няма мърдане , че друг не може да го успокои. 
Нещо ново покрай нас освен, че си лапа краците и това ни е любимото занимание , после чорапите и мокри
За паяка я пробвах преди два дена- интересно и е, стои права, ама не ходи, или ако се сети да тръгне върви назад, като рак, но не съм прекалявала с него сложих я за пет минути два пъти
За акането и ние сме по същия начин 3-6 пъти на ден, какво му стана на това дете

.
.Сега пак сме затворени в панелките, но няма как
.Иначе сме добре, хапваме си всичко, казваме вече баба. Много е смешен милия.
за темата .
Между другото телефона на мъжа ми вече много трудно се включва, а като се включи се изключва сам когато му скимне. Ама той си даваше телефона за играчка на Калоян, та и това може да е помогнало, нали искаше нов.
за темичката. Ама, знаете къде да отидете в Търново 
, даже си имаме ритуал за събуждане. Той се зъбужда сутрин, аз се правя на заспала и стискам очи, той ме закача, дърпа ми носа, устата, като види, че няма да ме събуди си играе сам, обаче от време на време ми хвърля по едно око и щом отворя аз очи, ме дарява със 100 каратова усмивка и веднага се придвижва до мен. Ето този момент, не мога да го сравня с нищо и не го давам за нищо.... Обаче от 2 дни започнах да правя нещо - слагам го в леглото буден и сядам до него, подпирам се и си затварям очите, уж че спя. Той отначало ме закача, после ме оставя и се занимава с нещо, когато му се доспи почва да мрънка много, обръщам го настрани и го милвам по гръбчето и му пея. 2 вечери заспа, лощото обаче е , че иска да ми смуче пръстта

Пу-пу .И ние като ходим в Търново винаги сядаме в Щастливеца,такива вкусотиики има там ммммм