OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели!

• 9 446
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте и от нас
Слипи, много се радвам за теб!   bouquet Бебчето е най-хубавото нещо което може да се случи на човек. Дано и лекаря да потвърди.
Да си призная и аз от време на време си спомням с умиление за миналата година, когато бях бременна и ми се иска пак да се повтори, но с три деца малко трудничко ще ни бъде....Та по този повод, понеже още не ми е идвало и ходих на лекар. Каза, че всичко е наред и няма поводи за притеснение.
Моята хубавица след като цяла нощ се събужда почти през час сега спи и я чакам да се събуди, за да излизаме навън

# 61
  • София
Лелелелле, какви хубави новини чета!
Браво, момичета!   bouquet
Аз на този етап ще се въздържа от опити за второ дете, въпреки че за Венцислав ни отне две години. Може би след 2-3 години ще се престраша. Макар че и на мен ми се иска и си спомням с умиление какво е да си бременна и после да държиш малкото човече. А те толкова бързо растат.

# 62
Здравейте и от нас!!

Бяхме на консултация. Ния е 8.000 кг и 71см Heart Eyes
 И аз искам второ дете, ама след 3 г Mr. Green Трето след 6-на стари години Joy Мисля , че няма по голямо щастие от  къща пълна с деца Heart Eyes

# 63
честито на sleepy,а за krisssie ще се въздържа все още защото не е сигурно да не прибързваме.

Много смела постъпка.Аз не бих се решила все още.Искам да мога да се отдам изцяло на Краси докато поотрасне,а ако имам още

един бебок на мен лично ще ми е по- трудно.Но живот и здраве след 3-4год.А за трети вече ще видим.

Така като гледам навън днес ни очакват дългиии разходки

Илианка-тръгвам

В началото някой пожела тази тема да е пълна с хубави новини и наитина е така.Другия път да спечелим от тотото. Mr. Green Mr. Green

# 64
Страхотно новини, браво   bouquet
Аз заради секциото ще трябва да си почакам 1 година за по-сигурно, но пък и така ще се нарадвам на Ема на спокойствие Mr. Green
За Яни от една приятелка, с която се разхождат знам, че са по цял ден на вън Sunglasses
Ние сме добре, но от няколко седмици преди да заспи започват едни крясъци един рев, няма значение дали сме в къщи или на вън Confused Такова чудо никога не е било дори и по време на коликите. И нищо не помага просто трябва да мине малко време да реве и заспива Rolling Eyes Много е неприятно като се разхождаме, защото будим всички бебчета покрай нас. Ако така продължава ще я разхождам само в гората да си крещи на воля Mr. Green
Хайде поздрави от нас, че имам да гладя  Sad

# 65
Благодаря за темата   bouquet
Поздравления за хубавите новини на Слипи и Криси!!! Направо за подтема Отчетни 2008 е. На мен няма да ми стигне смелост за такова нещо сега. Но много се равам на такива новини. Браво!!!

При нас новото е, че Борко има вече зъб и още не съм си отспала от събитието. Добре, че мина без температура.

Някой знае ли нещо за Оска?

Хубав ден от нас.

# 66
Мами, поздравявам вас и семействата ви! Да са живи и здрави дребосъците, и много положителни летни емоции!!!!

Всъщност искам да ви помоля, да дарим спасителен лев чрез СМС на номер 1365 за малкия Светльо, ..той е с тежка форма на левкемия за него няма лято, няма положителни емоции..
Моля ви ..всяко отлагане е фатално. Имаме 2 месеца ...после...

# 67
Разбира се - направих го.
Успех на детенцето и на родителите му Praynig

# 68
4еститоооооооооооооо,Слиипи.
А на Криси и пожелавам резултатът да е какъвто тя желае

# 69
  • София
 Привет! Да се отчетем от консултацията : На 6 м. сме високи 68см. и тежим 6 600...манекенка си е тя, не е като мама   261uu Биха ни хепатитна и полиомиелитна ваксини. Вече всички ваксини са "утрепани"...Но това означава, че ни надупчиха и двете бутчета. Тя геройски изтърпя първата, ама на втората поплака  newsm45 Иначе прирастът ни е 500 гр и 2 см. Докторът отново не и изписа витамин Д, защото нямаме рахит.
  Ще започваме млечни кашички следобед, да видим как ще я сглобявам-той иска да не докърмвам след зеленчуковото пюре, ами след него да е кашата...не ми е ясно как ще се наместим в режима, аз не мога да устискам без да кърмя толкова време...ще гръмна  bombs
 И трябва да дадем кръв и урина. Тук наблизо има лаборатория, която работи със здравната каса, но жената ми обясни,че кръвта трябва да я дадем сутрин на гладно, или най-много половин час след ядене, че иначе "лъжели" левкоцитите, че са повече...А в поликлиниката нищо, ама нищичко не ми казаха! Щях да си нахраня бебето и да отида...И урината не трябвало да е на повече от два часа, за да не дава грешна утайка...Лудница!
 Мале, то стана ферман...Айде чао от наш'та фирма!
       bouquet  bouquet  bouquet

пп. Абе, варненската група, какво и направихте на Хера, че няма сили за едно "дзак" вече 5 дена? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
Разбира се - направих го.
Успех на детенцето и на родителите му Praynig
Peace успех на Светльо

# 71
Здравейте и от нас Hug
ЧЕСТИТО НА СЛИПИ И КРИСИ!ЖЕЛАЯ МНОГО ХУБАВИ И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ ПРЕЗ 9 ТЕ МЕСЕЦА! smile3525
Ангелина и аз като теб искам 3 дечица,но за трето живи здрави смятам да имам разбира се то това е божа работа когато ЕЛЕНА бъде първи клас значи след 4,5 години и пак ми се иска многоооооооооо да си имам МОМИЧЕЦЕ newsm03
Елена ми настина малко сега на ВЕЛИНГАД та си е в къщи,живи здрави в понедлник ще я пратя на градина.Сашик протестира милият свикна той по цял ден на вън и сега му е търсене като сме си в къщи,ама няма как момиченцето ми е болничко,иначе ги извеждам всеки ден за 1,2 часа на въздух,педиатъра ми каза че може даже е препоръчително на вън да бъдат и двамата,а не в къщи.
Искам да питам кръвта на гладно се взима че утре ще водя САИК тук на близо до едена лаборатория.
Чакам сега след час като се събудят и двамата да ги изведа пак за малко.
Иначе на ВЕЛИНГРАД хубаво си изкарахме,на мен изобщо не ми се тръгваше за Сф,като знам тук колко много ми е писнало,бях склонна да остана с децата сама,ама още е доста хладно ,живи здрави през лятото може да отида с децата за 10 дена. newsm03
Прятен ден на всички и пртяни разходки newsm03

# 72
На мен никой не ми каза ,че кръвта трябва да е на гладно и незнам как са му резултатите утре ще разбера,защото беше нахранен.

# 73
На Цеци му взеха кръв, точно преди часа за хранене,т.е. бяха минали 4 часа от последното папкане. Всичко е в норма, но все пак беше на гладно
Урината дадохме 4 часа след като я взех и показа пикочни кристали, но док каза, че е от престояването

Днес се обадих на плевенското педи и каза да дам на Цеци  "смекта" - половин прахче. Толкова дни да продължава това разстройство и някои са със слуз. Дано се оправи.Спираме всякакви пюрета, само оризова каша и АМ. Казах й, че съм дала цяло бурканче пюре праскова, без преди това да съм
давала такъв плод и тя каза, че е сигурна, че е от това. Не е трябвало въобще да давам праскова и то пък цяло бурканче като е за първи път. Голяма съм патка, ама толкова много му хареса, че като реших да спра се разплака  Sad

Пускам и аз смс за Светльо - миличкото детенце Praynig

# 74
  • София
Привет от нас!

Слипи - честита чудесна новина!!! preggo Да си една щастлива и спокойна мама!!!

За вторите - третите деца - много е хубаво, аз малко късно се реших за второ и сега съжалявам, първото бях на 28, а сега на 35 - рискова работа, но благодаря на Господ, че всичко беше наред. Хубаво нещо са децата, благословение за всеки и си струва всички трудности. Радостите са повече!!!

При нас пълен провал отново със зеленчуците. Sad
На обяд водих борба като че със стадо бикове! Не и не! То не бе домашно пюре от картоф и морков, то не бе Ганчев - на него даже се втрисаше! Crossing Arms
Малко се ядосах накрая, но се овладях и си казах, това е само едно малко бебоче....Не бива да го насилвам да върви по моите темпове, то си има свои!

Следобяд обаче изяде 150 гр. каша, бананова!!! И заместихме хранене! Явно иска да е сладко, иначе не мога да си обясня защо едното яде, а другото не.

Ако някой знае как да направя зеленчуците по сладки???

За кръвта и  урината - бях я нахранила преди взимането на кръвта и нямаше проблеми, а за урината бях сложила памук от вечерта и сутринта го изстисках. Пак нямаше проблеми.

Утре сме на мерене, дано не ми се "карат" много.................! Ще пиша за резултатите!

До скоро!!!

Общи условия

Активация на акаунт