Ние днес се скъсахем от обикаляне направо се прибрах размазана а малкия спа като къпан.Така най-много ми харесва лошото е че не спирам да вървя понеже малкия спра ли и се събужда.
Ние днес бяхме на пробно мерене и за по-малко от две седмици е наддал 200гр ами това е няма какво да го мисля.
Иначе пак забравих да я питам дали когато ходим след 2 седмици на консултация ще ни взима изследвания.Патс и на мен ЛЛ ми каза че другия път ще ни бие хепатитната ваксина но не ми спонена за полио.
Браво за вашите мерки много сте си добре. 
Мила аз днес открих че зел.пюрета ги яде като прибавям малко плодово.Днес направих мое производство катрофче,морков и тиквички и към него добавих плодово на Ганчев ябълка с тиква.Хареса го.Пробвай и ти.Не се притеснявай ще му намериш цаката.
Браво на вас за кашичката -те повечето бебоци май ги харесват.Лови на Фризокрем - ориз със царевица има с адаптирано но има и без.Мисля че щом не се е обринал Косето значи може да е израстнал до някъде алергията.Дано
А защо не бива да смесвам кашата в която има адапте и кърма?Някъде наистина бях чела че не е хубаво да се смесват кърма с адаптирано но частната лекарка ме убеди че нямало проблем.Ами това е за сега хайде че сега уча тука правилника понеже ще се явявам на шофъорски курс да видим как ще го взема......?

.Утре и обещах че ходим да купуваме пролетни обувки голяма госпожица вече е станала иска да се издокарва,е така са малки госпожици
ще видите като навършат 3 години как вече си личи че си имате една малка бъдеща госпожица 

.
. Но сигурно ще ходим на вилата в банкя. Там има басейн и баткото обича да плува там.