OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели!

• 9 457
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте от нас с Калоянче Hug
Ние днес се скъсахем от обикаляне направо се прибрах размазана а малкия спа като къпан.Така най-много ми харесва лошото е че не спирам да вървя понеже малкия спра ли и се събужда. Mr. Green
Ние днес бяхме на пробно мерене и за  по-малко от две седмици е наддал 200гр ами това е няма какво да го мисля. ThinkingИначе пак забравих да я питам дали когато ходим след 2 седмици на консултация ще ни взима изследвания.
Патс и на мен ЛЛ ми каза че другия път ще ни бие хепатитната ваксина но не ми спонена за полио. ShockedТя не се ли поставя по-късно....?Тя каза че за сега това е последната и после чак по-нататък.Незнам вече. ooooh!Браво за вашите мерки много сте си добре. Peace
Мила аз днес открих че зел.пюрета ги яде като прибавям малко плодово.Днес направих мое производство катрофче,морков и тиквички и към него добавих плодово на Ганчев ябълка с тиква.Хареса го.Пробвай и ти.Не се притеснявай ще му намериш цаката. PeaceБраво на вас за кашичката -те повечето бебоци май ги харесват.
Лови на Фризокрем - ориз със царевица има с адаптирано но има и без.Мисля че щом не се е обринал Косето значи може да е израстнал до някъде алергията.Дано PraynigА защо не бива да смесвам кашата в която има адапте и кърма?Някъде наистина бях чела че не е хубаво да се смесват кърма с адаптирано  но частната лекарка ме убеди че нямало проблем.
Ами това е за сега хайде че сега уча тука правилника понеже ще се явявам на  шофъорски курс да видим как ще го взема......? newsm78

# 76
Честито на sleepy и krisssie Стана ми едно романтично носталгично като прочетох! Успех и на двете, ще се справите идеално!  Hug  Аз с това злоядо дете не смея да си помисля за второ в близко бъдеще  Rolling Eyes

mila71, да си жива и здрава за идеята за памука! 10 колектора поне слагах и след това намирах отлепени и празни! Вече се чудех дали ще мога да дам урина! И Стела не иска никакви зеленчукови пюрета. Хапва точно 4-5 лъжици, аз отварям ново пюре и от него хапва толкова и почва да се гъне, да се напъва и да крещи и става невъзможна, направо излизам от равновесие. Пробвах всякакви видове, всякакви марки, по-гъсти, по-течни, по-топли, по-студени, домашни и нищо.. От плодовите след обяд хапва около 1/3 повече не иска посмъртно, но поне си отваря устата широко. Каши не иска грам, така че това че са сладки хич не помага. Направо сама съм си изяла цяла кутия бананова каша на милупа. Вярно че е страшно вкусна, но така няма да сваля тези 2 кг, които ми остават. Направо не знам как ще заместя някое ядене. Надеждата ми е в детската кухня, която обаче е чак от 9тия мес.

mira sm , на мен пък точно педито ми каза да не смесвам АМ с кърма  newsm78 Тия докторки не четат ли от един учебник??

успех на Светльо  Praynig

и наистина какво става с Оска? Имаше и още нещо, но ми изчезна, така че лека нощ и целувки  Heart Eyes

# 77
  • София
И на нас не ни бяха казали, че кръвните изследвания трябва да са на гладно (макар че това го знам, но за възрастни, ама сигурно си важи и за бебоци). За урината бях писала в предишна тема за нашите приключения, та най-накрая в поликлиниката сваляхме папмерса, пресипвахме колекторчето...но успяхме.
Анна-Мария обратно, повече харесва зеленчуковите пюрета, нещо плодовите хич не ги иска. Но като се замисля има и един такъв момент, че може да не е гладна когато й давам плодовите, преди това хапва кърмица.
mila71 и аз като тебе ми трябваше време да се реша на второ дете, но сега не съжалявам.
веничка така е ще си хапваме и ние какво да се прави  Wink
Щях да пиша повече, но бебето се събуди.
Пожелавам ви лека нощ  Heart Eyes

# 78
mila71когато пюретата от кухнята са с грах и са по-безвкусни аз слагам червена чушка и пасирам допълнително.Става по-сладичко.

# 79
  • Някъде в Европа...
Офф, тези пюрета - при нас един от проблемите, освен, че не ги искаме на гладно, е, че не стой седнал ( в шезлонга въобще..., та всеки път се храним на различно място..), иска на ръце, съответно не мога да му дам нищо, прави мостове, гърчи се. Днес например беше немислимо да се опитам и да му дам преди кърмата - беше почнал да плаче, явно гладен и само гърдата е в състояние да го успокои. Половин час след сукането с много мъка успях да му натикам около половин малко бурканче броколи. (дадох му да си играе с една дрънкалка, отваря уста да я лапне, аз вкарвам лъжицата и той си лапа играчката - представете си каква картинка бяхме и къде имаше пюре......) Ето и снимка:
http://images17.snimka.bg/002771337.jpg
(ако не се зарежда като миналия път, е в албумчето)

Лови, дано е преборена алергията вече за постоянно  Praynig

Ще лягам вече. Сладки сънища!

# 80

Лови, дано е преборена алергията вече за постоянно  Praynig

АИР- Joy hahaha

# 81
Air,обаче усмивката е 24 часа Mr. Green
Момичета малко да ви позанимавам с мойте чуденки за детската стая.Вече ми изпратиха проектите.От понеделник започва.На първия в ъгъла по моя поръчка е сложила дърво,но на мен хич не ми се връзва по стил с детските фигури.Няма да го искам това дъво,но на какво ще се люлее момиченцето newsm78.Иначе остатъка от стаята ще е боядисан в син цвят и долу ще има кант зелена тревичка,а над леглото му ще има облаче с още една детска фигурка от тези.Чудиме се дали да боядисваме и тавана  в син цвят с облачета newsm78 newsm78На втория проект нещо ми малее в дясно и доколкото си спомням на снимката която ми показа когато се сещнахме лично имаше повече нарисувано.Моля ви кажете препоръки и дали си струва.Имайте в предвид,че на екранчето не може да се оцени обаче много добре..Приемат се всякакви критики.Благодарско
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129375

# 82
  • Откъм Варната
Фрики дървото не е лошо, само да е в еднаква тоналност с другите фигури, защото на проекта е с по наситени цветове и грабва окото, а все пак основните фигури са децата, може би като са на стената ще са еднакви, а не втората на мен в дясно ми празнее, може да се нарисува още нещо, още някоя кошница на стената и някой селскостопански мотив подходящ за композицията, да запълни празното, и в ляво е като отрязано, питай момичето дали така ще изглежда и като го нарисува, като е готово да снимаш и да ни покажеш  Hug

# 83
Здравейте!  Hug
Ние вече сме на кухня. На Калоян му харесва храната (пък и на мен), вкусно готвят.
Air, голям е сладур Ради!  Joy Joy Joy Ти нарочно ли го нацапа, за снимката?  hahaha hahaha hahaha
Това ми е любимият въпрос, който майка ми зададе, като видя Калоян омазан. Дадох й тя да го нахрани и резултатът беше още по-голямо омазване.  Joy Joy Joy
Фрики, на мен повече ми харесваха мотивите, които беше показала преди.

# 84
Фрики, първият проект ми харесва много повече! Дървото наистина трябва да е  в по-бледи тонове  както Калима казва. Лично на мен не ми харесва клона, който излиза от хралупата. Самата тя е направена като очи и уста,  клона е като гърбав нос и се получава лице на вещица, което нарисувано в реален реален размер може да изглежда зловещо. Момиченцето може да се люлее на облаче, или да лети с балон с кош и от там да маха на играещите долу. Така няма нужда от дърво.Балона да е изнесен към горния десен ъгъл на композицията.Момченцето на люлката , в този случай може да си размени мястото с кученцето, за да може да отговори на поздрава на момичето в балона. Кучето, от своя страна, може да не гледа надолу към люлеещото се момче, а към котето , седнало на ръба на коша. Така композиционно изглежда, че люлеейки се, момченцето "изстрелва" кучето към балона, за да стигне котето. На тавана може да има и слънце,освен, ако така не става много шарено!

Момичета,вчера една от най-добрите ми приятелки роди момче-Георги! Да е жив и здрав!! Черпя по повода.  party023 newsm38 beer2  food002 cook Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

Ееееее, няма такъв роман.... Joy Joy Joy

# 85
Дано PraynigА защо не бива да смесвам кашата в която има адапте и кърма?Някъде наистина бях чела че не е хубаво да се смесват кърма с адаптирано  но частната лекарка ме убеди че нямало проблем.

Е а ние сме на смесено вечер от 3-тия месец, нищо му няма на дзвера

# 86
Добро утро Hug
Да се похваля мойто момиченце вече е здравичко,нямаме темпаратура и от понеделник сме на градина newsm03.Утре и обещах че ходим да купуваме пролетни обувки голяма госпожица вече е станала иска да се издокарва,е така са малки госпожици  4470 ще видите като навършат 3 години как вече си личи че си имате една малка бъдеща госпожица newsm03
Сашик се събуди тая сутрин рано,рано хапна и сега спинка,забелязвам че няколко дни така сутрин по това време спи по 1 час ,после активно си играе в кошара,която е от мойто детство 142/142см .
 Там отгледах Елена пролази,проходи,спаинкаше всичко правеше. newsm32
днес май ще става за разходка в Сф гледам че се опитва слънце да изгрее и дано,че тряббва да купувам подарък на едно наше познато момиче,което днес става на 9 години.
Фрики и на мен първият проект много повече ми харесва от вторият,това е моето мнение.
Да жив и здрав малкият ГЕОРГИ,който вчера се родил! smile3525
Като заговорихте за детска стая и на нас ни предстои да правим,но аз мисля да направим детска стая за Елена и Сашко,когато и него преместя при Елена,а това ще стане в най-близко време след 2 години,за сега нищо няма да правим.
Момичета да ви питам вие малките малчугани и госпожици  ще водите ли тази година на море,на мъжо много му се ходи,а на мен лично ми се струва раничко за САШКО,по-добре е можеби да се ходи някъде на планина,ние Елена на 1.5 година я заведахме на море и много добре и се отрази.

# 87
  • София
Добро утроо! Coffee
Фрики, на мен ми харесва първият проект. Дървото, наистина ноже да е по- бледо и там, където е сухият клон да се направи, като хралупка и катеричка, например newsm78. Кокошките, нещо не ми се връзват newsm78.
Аир, при нас всяко ядене е така. Вече си има специални срешки за ядене feeding.
Мира, Имах предвид да си му правиш кашата с АМ, а кърмата да си я цоква. Нали не можеше да даваш АМ с биба, та си мислех, че ако е в кашата ще е по- гъсто и с лъжичката ще е по- лесно newsm78. Ама, че се изразих.
Аз за всеки случай ще сменя кашата. Снощи видях пъпчици, не са като другите, няма и слуз, разстройство. Вчера хапнах едно- две орехчета, може от тях да е. Но за всеки случай ще я сменя. Още ме е яд за кашата. А внимателно избрах подходящата и казах на момичето за алергията. И понеже взимах на едро пюрета на Ам ам и момичето в бързината е сменило кутиите. Това не ме оневинява и добре, че няма усложнения.
За морето   33uu. Но сигурно ще ходим на вилата в банкя. Там има басейн и баткото обича да плува там.

# 88
Аз да се похваля, че моя мъник вече стои стабилно седна и дава пръстче, когато му кажа "боц".Много е сладък, но лично на това го научи майка ми.Сега му повтарям думички, не че ще започне да говори, но ме слуша внимателно, нали така ще започне един ден Laughing.

# 89
  • София
Моя човек вика та та та та,  цяла сутрин Laughing. И размахва един пистолет на батко си. Само този поиска да прежали. Незнам по кой стреля толкова, но се смея с глас Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт