Само за пушачи

• 3 195
  • 44
  •   1
Отговори
По колко пари на месец харчите за цигари? Аз и ММ пушим, но той с кутия кара 2-3 дни, а аз 1. Сметката ми е 146.20 евро, което не е много, но знам ли. При вас как е?

# 1
  • София
10 капсули за месец, значи 38 евро. Преди това - с течност и пълнещ вейп - 30 лева на месец.

# 2
  • у дълбоката провинция
И двамата с ММ сме пушачи.
Сега сметнах и за двамата разхода - 150 Е

# 3
  • София
ММ е пушач, поне 1 кутия дневно заминава. Около 100 Е месечно, аз ги купувам. Имаше желание да ги намали, но като е пропушил от 2 клас - не става.

# 4
Става.
Аз пуших 26 години преди да ги спра преди година и половина. Всичко е до усилие на волята и правилна мотивация.
Иначе - мъжът ми продължава да пуши, което значи средно около 130 - 150 евро на месец.

# 5
И аз ще кажа, че става. Два пъти по две години съм спирала да пуша, заради двете ми деца. Сега четвърта година вече не пуша. След ковида просто сякаш въздух не ми достигаше. В един момент се ядосах, че с парите си си купувам болест, буквално. Няма да лъжа, че е лесно. Но е възможно. Предпочитам край мен да ухае на парфюм,  вместо на цигари

# 6
Браво. Аз спрях само през бременноста, някак не искам. Иначе вярвам, че всеки човек може да ги спре, това- не мога, са само оправдания. До желание е.

# 7
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз не искам да ги спра. Пробвах тая година - януари изкарах 20 дни. И не успях. Пуша от 14 годишна. Сега съм на 36. С 1 кутия изкарвам 3-4дни, защото не пуша пред и около децата. Ако ми се допуши докато са на около, слизам пред блока. Поставила съм си краен брой кутий на месец. Сега са 6. Около 30€ месечно.
Иначе съм ги спирала с бременност и в университета 5 години издържах. Ама почнах пак и това е. Стандартни обикновени гадни цигари пуша.

# 8
  • Sofia
Аз давам 100-120 евро на месец за стандартни цигари, други не пуша.

# 9
И аз пуша стандартни, тия електронни нещо не ме кефят. Уау, 6 кутии на месец, ти си легенда!

# 10
Преди 15 години бях решила твърдо да откажа цигарите.С помощта на Табекс успях,6 месеца не пуших.
Чувствах, че това не съм аз,задъхвах се по баирите,депресирах се,нямах желание за нищо...казах си "Това не е моята борба",исках да пуша и пак пропуших.Та до днес.
Ние с ММ си купуваме тютюн. Преди 3 години си купихме електрическа машина за навиване на цигари и си ги правим в къщи,той де Grinning 10 Евро на ден за цигари не ми се дават.
Като ги смятам,около 60 Евро на месец ми излизат на мен цигарите,понякога влизам и във втория месец.Толкова струва моята кофа.Купуваме си тютюна от Люксембург. Тютюнът в Люксембург е доста добър,няма нищо общо с тютюна,който продават в БГ,поне този,който аз съм пушила преди години,а и с цигарите в ДЕ,дето не стават за пушене.
При ММ е по-различно,той пуши повече. Неговата огромна кофа струва 100 Евро и го изкарва 3 седмици,в най-добрия случай месец. Дефакто,около 160 Евро на месец излизат от семейния бюджет за цигари.

Между другото,ММ пак е решил да ги отказва.От Нова Година насам всяка седмица ги отказва Grinning Навива и мен,но изобщо не ми се чува. Ако някой измисли някакви супер хапчета,може да се пробвам,иначе не.
Дано не ни се налага да ги отказваме насила,пази боже!

CvEtEmOe 3-4 дни с 1 кутия?! Това са 4-5 цигари на ден...Или трябва мнооого да се ограничавам,което не ми е опция или директно да ги откажа. Но,браво на теб,явно не си страстна пушачка.

# 11
Зарежи ги тези хапчета, пуши си и толкова, ако ще прибягваме към медикаменти няма смисъл. Аз имам доста познати непушачи, еми агресивни са. Няма едно виждане с тях, в което да не ми напомнят как ще умра от рак, или да ме поучават, да не пуша ВКЪЩИ. Най-лошото е че немога да ги отсвиря, защото са ми близки роднини.. много близки. Натоварено ми е с тях.

# 12
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Скрит текст:
Преди 15 години бях решила твърдо да откажа цигарите.С помощта на Табекс успях,6 месеца не пуших.
Чувствах, че това не съм аз,задъхвах се по баирите,депресирах се,нямах желание за нищо...казах си "Това не е моята борба",исках да пуша и пак пропуших.Та до днес.
Ние с ММ си купуваме тютюн. Преди 3 години си купихме електрическа машина за навиване на цигари и си ги правим в къщи,той де Grinning 10 Евро на ден за цигари не ми се дават.
Като ги смятам,около 60 Евро на месец ми излизат на мен цигарите,понякога влизам и във втория месец.Толкова струва моята кофа.Купуваме си тютюна от Люксембург. Тютюнът в Люксембург е доста добър,няма нищо общо с тютюна,който продават в БГ,поне този,който аз съм пушила преди години,а и с цигарите в ДЕ,дето не стават за пушене.
При ММ е по-различно,той пуши повече. Неговата огромна кофа струва 100 Евро и го изкарва 3 седмици,в най-добрия случай месец. Дефакто,около 160 Евро на месец излизат от семейния бюджет за цигари.

Между другото,ММ пак е решил да ги отказва.От Нова Година насам всяка седмица ги отказва Grinning Навива и мен,но изобщо не ми се чува. Ако някой измисли някакви супер хапчета,може да се пробвам,иначе не.
Дано не ни се налага да ги отказваме насила,пази боже!

CvEtEmOe 3-4 дни с 1 кутия?! Това са 4-5 цигари на ден...Или трябва мнооого да се ограничавам,което не ми е опция или директно да ги откажа. Но,браво на теб,явно не си страстна пушачка.
Благодаря Grinning
Не съм страстна пушачка, но и не ми се отказват. За мен пушенето е глътка въздух, колкото и оксиморонно да звучи това Joy
Като млада съм стигала до 1 кутия горна джумая... Дизеляци

# 13
Аз няколко пъти се опитвах да ги спра, някой път за седмици, друг път издържах 8 месеца, ама пак започнах и засега не ми се спират (около 10-15 дневно, обикновени). Мъжът ми си пуши стабилно по 1 кутия на ден.
150-170 евро месечно отиват, колкото и да е тъпо при тази инфлация последно време..

# 14
  • Между гори и планини
Аз варирам през сезоните. Не пуша вкъщи, само на двора. Студените месеци пуша понякога 1-3 цигари на ден, понякога дори и толкова не пуша. Затопли ли се обаче и съм често вън, понякога стигам кутия. Старая се на е по кутия на 2 дни, тоест максимум 15 кутии на месец.

Общи условия

Активация на акаунт