Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 673
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Мерси момичета  bouquet
mama nina писах ти на лични,мерси за тел.ще ти звънна Hug

# 196
Здравейте!

Тити, честита зелена карта, спокойно всичко ще си дойде на мястото.

Много хубави снимчици разгледах. Всички толкова са пораснали. Трябва и аз да сложа нещо по актуално.

Атракция, дано не е нещо сериозно и бързо да се оправите. Рибке, бързо да се оправяте и вие.

danida82, добре е да посетите зъболекар да чуеш и неговото мнение.

Щях да ви питам за слънце-предпазни лосиони, но чета че сте коментирали. Аз взех на Euserin- 40ти фактор. Чудя се дали не сбърках, защото Вили е с атопична кожа и дали не трябваше да се съветвам с кожен.
Поздравявам всички които се справят успешно с гърнето и махането на памперса.
Вили също обикаля в къщи без памперс, но взе много да се спотайва, преди определено повече си казваше.
За шапки и фибички ние също не търпим. На количката я пазя от слънцето с чадърче.
За количката, моята е лятна и се сгъва на чадър. Много е лекичка и удобна.
Относно това дали се заиграва с деца-  Да и то много. От малка свикна все сред деца и  е много  щастлива като ги види че идват да играят. Само дето е най-щурата и само я пазя да не удари или бутне някой.

# 197
Здравейте и от нас!
Atrakcia  стискам палци бързо да се оправите.
titiii  честита зелена карта.
ribkata  пожелавам и на вас бързо оздравяване.
Ние пак излизаме,че това диване изобщо не иска да стои в къщи.
За зъболекар,мисля да го заведа тези дни. Не яде много сладко.По малко му давам от време на време.
Чао за сега.Приятни игри на малките палавници! Heart Eyes

# 198
  • БГ
Здравейте и от нас! Днес малко поокъсняхме, но пак стягам багажи, татито отива в командировка, дълго време мина откакто не е пътувал - цели две седмици!!!

Atrakcia, как е Бужи, има ли Т, дано е по-добре и да се окаже леко стомашно разстройство!

ribkata, много жалко за Сузи, бързо оздравяване й желаем от сърце!

danida82, не отлагай ходенето при зъболекаря! Може да е безобидно, но това му е работата, ще прегледа Преси и ще те успокои! Марти посети зъболекарския кабинет малко след годинката, просто ей така, за да сме сигурни, че всичко си е наред!

дикси, Митачето е малък-голям мъж, много му отива новата прическа!

anitza, реших, че отсъствието ти е свързано с почивка на море, но явно не съм много в час! Марти обожава да гледа, а защо не и да пипа, животни от всякакъв тип и зоо-то му е любимо място! В Хасковската, освен обичайните животни, има щрауси, муцунести мечета, две малки лъвчета и един много сладък леопард, абе атракция! Най-хубавото за нас, възрастните, е че зоо-то е изцяло в гора, има детски кът и кафене, чудесно място за релакс! А за заиграването с дечица, направо си обирам срама с това детенце, само на какички налита!!! Ухажва ги, усмихва им се, бърбори, хваща ги за ръка и те се разтапят! Вкъщи обича сам да си се занимава и то доста дълго време. http://www.vbox7.com/play:15007d44

mimi.m, успех в подготовката за яслата! Дано този път всичко е наред!

OLYMPIA, имаш чудесни деца - Коко е сладур, а Джули кукла!

За слънцезащитната козметика, съм на кръстопът - харесвам продуктите на Чико, но се чудя и за Нивея, а вчера в аптеката видях на А-дерма лосион със слънцезащитен фактор, май беше 25, малко е, но пък ползваме крем на тази серия за атопична кожа и май ще трябва да ходя пак при кожния?!

По въпроса с гърнето вижте моят хубостник как ми го афишира, особено ако е много на зор! http://www.vbox7.com/play:b20a6125

Количката ни е комбинирана, с все багаж е към 10кг, добре се сгъва, но може до морето да вземем и лятна.

Приятна вечер на всички!

# 199
Здравейте, мами! Напоследък и аз съм доста ангажирана, главно с обикаляне по улиците. Вече се навирам с колата в най-натоварените улици и задръствания. Имам и леки щети- един счупен халоген.  Laughing Но пък днес се представих блестящо  Embarassed
Рибче, как е малката кака Сузи? И на Мони пневмонията се разви за два дни  Rolling Eyes Гадна работа, сега в къщи ли ще се лекувате?
Тити, честито, успех в новият живот  Peace
Атракция , как е Бужи?

# 200
 Бужи продължава да дриска (колкото и тъпо да звучи). Сутринта се изходи нормално, но после още 4 пъти пак разстройство. Не иска да яде, то не че може. Купих му на Милупа HN25, не иска и да я помирише. Купих и сок на Хип - и него не иска. Хапна малко ориз и варен картоф и това е. Утре ще го водя на лекар пак, че ме притеснява-идват почивни дни...Всеки ме пита дали не му никнат зъби, но чак пък такова разстройство от зъби  Thinking А дупето му е като на маймунче-червено. Мрънка, капризничи, но поне няма Т, дано и не вдига  Praynig
 Благодаря ви за вниманието!

# 201
Здравейте мами,малки господа и дами:)

И аз напоследък съм много заета-ставам в 7ч.,на работа до 14 ч.,пазаруване,готвене, чистене..едва сега приспах Вики и поседнах малко SadВ петък ще се наложи да шофирам до Варна-неопитна съм още ,ама няма как трябва да зареждам стока за магазина.Горкото дете мъкна го навсякъде с мен и не ми остава много време за игра с нея #2gunfire
Утре поне се каним да разпуснем-ще ходим при нашия тати на Златни.Приготвила съм кофичка и лопатки да се порови на воля в пясъка.
Като стана въпрос -Вики е много контактна-все се закача с децата ,да ги целува,да им прави боц...но баби и дядовци няма свободни(едните работят до късно,другите са на 400км.) и не се отделя от мен.По цял ден мамосва.

Да попитам-Бърборят ли дечковците по цял ден?-Вики не спира да ги нарежда от сутринта .По улицата се закача с хората-бабооо,дедии,леля,чиче,ба(за батко),тата(за кака)..навсякъде ни забелязват .
Atrakcia за твое успокоение- и Вики дрискаше много, цели две седмици-накрая червено дупе и 2 зъба -без температура и с малко каприз.Мисля, че е точно от зъбите споко Peace
Stefaniika гадно е , че оставаш сама(без мъжо).Аз още не мога да свикна, че ще сме сами до септември Cry
Браво на Марти-знае си урока Hug
само на какички налита!!! Ухажва ги, усмихва им се, бърбори, хваща ги за ръка и те се разтапят-тук те цитирам-все батковците гони да ги целува Grinning Трябва да ги запознаем Simple Smile
Titii честито!!! Това е едно добро начало за Марти.А вие ще се адаптирате бързо сигурна съм.Струва си промяната!
Рибката дано Сузи оздравее бързо Praynig
mimi.m дано свикне детенце и не се разболява.Моля се, че и нас това ни чака от юни Praynig
diksi браво на Митачето-много му отива.Изглежда като истински мъж Simple Smile
Качила съм клипче от Фризурата на Вики:http://www.vbox7.com/play:38f37c21

Нямам представа от слънцезащитни лосиони-ще се доверя на вашия избор.
...............

# 202
 опаа-сбъркала съм адреса-http://www.vbox7.com/play:38f37c21

# 203
Да попитам-Бърборят ли дечковците по цял ден

Не се спира. Сега на дневен ред е кака и папа-на батковците пак кака вика, а като гони гълъбите крещи-папапапа Simple Smile

# 204
  • София
Здравейте момичета  Hug!

Ние се завърнахме,прекарахме чудесно,поизпекохме се на плажа.Времето беше мн.горещо ,но водата си беше хладна.Бяхме при наши роднини в Аликанте. Испания има  много плюсове и много минуси в сравнение с България.Нашите курорти са много по –хубави и с по-хубави заведения и атракции.Там е някакси по-спокойно ,но пък за почивка е идеално.Има много чужденци-англичани,норвежци,шведи- в общи линии както на нашето море.

Там е красиво,подържани градинки и дворове,палми ,хубави пътища,и весели хора....НО тук е 1 милион пъти по-хубаво-зелени планини,нашето си море и още по-хубави хора.Само ако политиците ни спрат да крадат ще бъдем най-богатата , красива и пълна със щастливи хора страна на света.Малко се отплеснах,но просто си размишлявам. Като се замисля спечелването на зелена карта въобще не е за честитене-защо принуждават хората да бягат от родината си и да търсят късмета си в чужди земи далеч от приятели и роднини  Cry.Защо те да си подмладяват нацията,а нашата да се състарява?Отговора е един-...заради парите  Tired.

Ето ги снимките  Grinning: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=133427 ако не се отварят ,пробвайте с mami - bebe

# 205
Добре дошла, elix  Hug Много хубави снимки, сигурно сте си изкарали страхотно. Кали как понесе плажа, къпахте ли я?

# 206
  • БГ
Добър дееееен, май само ние сме си в къщи?! Марти изпрати тати сутринта в 5,30ч и сега спи!!!

elix, добре дошли отново в БГ! Чудесни снимки, наистина прекрасна природа и колко е чисто! Хубаво е, че сте си изкарали добре и сте си починали! Как е Кали?

krasykm06, браво на теб, шофираш смело! Как са дечицата, надявам се да сте добре и да се радвате на хубавото лятно време!

vaniahs, браво на Вики и колко е послушна! Марти и двата пъти досега го подстригват с ножичка и гребен, но скоро и аз ще го пробвам с машинка!

Atrakcia, по-добре ли е Бужи днес? Дано се възстанови по-бързо, миличкия!

Лек и спокоен ден на всички!

# 207
Atrakcia, по-добре ли е Бужи днес? Дано се възстанови по-бързо, миличкия!
Така си мисля-ака само сутринта, след ставане, но не е на вода. Надявам се да отшумява  Praynig

# 208
Здравейте момичета wavey!
Мнооого отдавна не съм писала, но редовно (или почти) ви чета.
Ели  , добре завърнала се! За пореден път съм съгласна с всичко, което си написала по-горе в разсъжденията си Hug. Толкова млади семейства са принудени да променят статуквото си често и надалече, че вече ми е мъчно, но иначе желая късмет на новото място на всички.
Скъпата  , благодаря че попита за нас Hug. Как са твоите юнаци? Май е време за среща и раздумка, докато не са започнали големите жеги.
Атракция   , при дъщеря ми никненето на зъби беше свързано винаги с разстройство. И все й беше зачервено дупето и разранено от това. Но ако продължи дълго и детенце отпада може и друга да е причината. Желая бързо възстановяване!

Михаил вече е голямо дете(както и всички сладурковци,
де). Упорито преследва сестра си и се опитва да й подражава, а тя понякога се сърди, защото й разваля играта, но.....Заиграва се с деца или по-скоро търси тяхната компания, задължително взима играчките им, независимо че съм помъкнала всички наши играчки навън и много е учуден, когато по-големите не му дават своите. Решава че един боен вик ще ги "вразуми", в следствие на което момиченцата  търсят майките си, момченцата му се противопоставят и той си е изградил вече стратегия към едните и към другите. Надълго и нашироко обяснявам за кавалерството, той ме гледа разбиращо и вече се е научил да гали малките дами.
Днес Рая има концерт по латино танци и аз съм в емоционална треска. Има костюм, партньор, прическа.....Моята малка госпожица....Уф, пак се разчувствах!
Желая на всички прекрасен ден!

# 209
ооо,пък да ви кажа Божидарко как го е страх от новата реклама на Фанта ( с едни свирки...)-като я види хлъцва, тича при мен и аха да ревне   Cry  Ми то как може такава изродщина да направят   Sick

Общи условия

Активация на акаунт