Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 643
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от нас!
Ние вече се прибрахме от сватбата и много скоро ще ви покажа снимки.
Честито на всички празнуващи на патерица.
Сега започвам да ви чета,че само се записах. Wink

# 286
Олимпия, не съм влизала в темата, че тоя Нет е отврат, но сега прочетох, че пиеш Клацид. Но проблемо!  Peace  Аз го пих, когато Вероника беше на 1 седмица, не съм прекъсвала кърмене, нито съм заменяла с друго мляко  Flutter  Всичко ще е наред!!! Важното е и за Коко да се взимат мерки. Целувам ви!   bouquet
Ние също се присъединяваме към болните - кака Сузи се пооправи, но Рони от днес е на АБ с ужасна кашлица и сополи, течащи на река; аз съм ужасно болезнено гърло, сополи и главоболие, имах и болки в гърдите, но са чисти /ходихме вкупом днес по доктори за преглед  Mr. Green /.  Страхотна картинка - събличам се да ме преслушат, а Рони като си видя папото и АмммммААААммммм  Laughing  Много смешно ми стана.
Утре пътуваме за Видин и няма да ме има 10 дни, много ще ми липсвате! Стискам палци на болничките бързо да се възстановят, че това не си е работа  Tired 
Честито на всички празнуващи  Blush  с малко закъснение!!!
Да допълня - Дидунче, малкият Миташки е станал гОлЯм мъж! Отсега си личи как ще изглежда като порасне!  Heart Eyes  А на теб много ти утива със спусната коса, досега качваше все снимки с вързана и се изненадах приятно от прическата ти  Flutter

# 287
Оправяйте се болните!!! Олимпиа, бързо да оздравяваш - а и Коки!
Какво стана със срещичката  newsm78 нещо няма желаещи, май?
Моите синове и двамата подкашлят и се моля да не се разболеят. Ако знаете каква ми е лудница на главата... - свеки гледа Марти 2 дена (размести ми разни неща, търся си тигана, ровила тук-там), а утре майка ми ще го гледа. Като капак на всичко имам страшно много работа и днес съм се прибрала в 22 ч.
Атракция, благодаря, че се сети - водихме Марти на очен лекар и тя каза, че е хубаво да се сондира слъзния канал. Препоръча ни частната клиника на д-р Иван Константинов. Ще проуча от нета за него, а и за цените все пак. Ще запишем дата за юни живот и здраве. Ще видя и в Александровска болница. Много ми е кофти, но трябва да го приключим...
Момичета, дайте идея за подарък за годишнина от сватба - нашите са се женили на 24 май - може нещо за вилата  Thinking , но ми се иска да е практично (не картина или статуетка).
Анитца, за яденето на морето и аз се притеснявах с Пепи, когато беше на 1,6 г. и бях помъкнала от тук готови пюрета, бисквити и сухари. На морето си има магазини и можеш спокойно да правиш кис.мл. с бисквити, попара, филийка, за обяд или супа или готвено (навсякъде има обедно меню - само трябва да провериш кръчмата да готвят качествено и винаги да питаш сервитьора, дали става за малчо - те си знаят кое е прясно и кое - не). Само задължително да купуваш мин. или изворна вода - аз , ако пия вода от чешмата на морето задължително съм с дрисък  Embarassed, а какво остава за едно малко човече...

# 288
Добро утро  wavey

Май взе да ми става навик да ставам преди Вики.Така успявам да си насмогна с тоалет, закуска ... а и да поседна малко пред компа.

stefaniika шофирането мина повече от успешно(за 3 часа стоката беше на магазина).Но днес се налага да ми е първото шофиране в дъжд Wear Umbrella

didun4oМного е неприятно, че децата ви получават алергии и им пречи да им давате какво да е.Аз Вики не я спирам от нищо след като навърши годинка- то бонбони, пържени картофи, пържени кюфтета ,пица,цаца,снаксове,жилибони.И разбира се основно си я храня с домашно приготвени ястия,попара,прясно, кисело мляко с бисквитки,супи...

anitza мисля, че сте избрали хубаво място за летуване.Аз си уважавам много южното черноморие(идеално за българи-бира, цаца...)Не се притеснявай за Деян-закуски, супа сандвичи и някое готово пюре и мляко...Сигурна съм ,че ще му е много забавно на пясъка.

Atrakcia разстройството май наистина ще е било от зъбите.Браво на юнака ние си имаме само 2зъба newsm45

Скъпата и аз съм за практичните подаръци.Помисли от каквото имат нужда твоите родители и ще му се зарадват.

Дайте идея за подарък-нашия тати е рожденник на 1 юни.

Болните да оздравяват newsm10

Аз трябва да събуждам Вики, че сме на изследвания за яслата(трябва да й взема аки и чиш  Embarassed)

Чао и лек ден на всички!

# 289
Атракция, благодаря, че се сети - водихме Марти на очен лекар и тя каза, че е хубаво да се сондира слъзния канал. Препоръча ни частната клиника на д-р Иван Константинов. Ще проуча от нета за него, а и за цените все пак. Ще запишем дата за юни живот и здраве. Ще видя и в Александровска болница. Много ми е кофти, но трябва да го приключим...
Защо не отидете на консултация направо при Кемилев ( не искам да се меся) в Александровска? Много е внимателен, предварително се уговорихме, доказан специалист е, не струва нищо. Само предлагам  Peace

Аtrakcia разстройството май наистина ще е било от зъбите.Браво на юнака ние си имаме само 2зъба newsm45
И аз така си мисля. Още 3 са на път  Mr. Green

# 290
Добро утро, момичета!

Олимпия, ти да не развиваш пневмония? Взимайте мерки да се оправите бързичко.
Atrakcia, какво правите вие? Скоростта на поникване на зъбките на Бужи е за световен рекорд - на ден по зъб и нещо  Laughing. А ако разстройството е било от зъбките, май не е имало нужда от АБ  newsm78.
danida82, как изкарахте? Пускай снимките и ние да се присъединим към празненството.
ribkata, много неприятно, че сте прихванали и вие. Приятно изкарване във Видин, после ще разказваш.
Скъпата, благодаря за бързия отговор. Стискам палци да вземете най-правилното решение за болницата и всичко да бъде наред с оченцето  Praynig!
vaniahs, вие на 1 юни значи имате двоен празник. Много хубаво. А иначе за подарък ми е трудно да ти дам съвет, понеже не познавам мъжа ти. Ти най-добре можеш да прецениш.

# 291
Atrakcia, какво правите вие? Скоростта на поникване на зъбките на Бужи е за световен рекорд - на ден по зъб и нещо  Laughing. А ако разстройството е било от зъбките, май не е имало нужда от АБ  newsm78.
  А, имаше нужда от АБ, защото той 3 седмици влачи една лоша кашлица, която се мъчихме да лекуваме симптоматично. Накрая се чуха леки хрипчета и доктора реши да не си прави експерименти и да чака на сироп за кашлица. Вече е добре, свършихме с лекарствата и дано все така да е.
 А за зъбките - те го мъчат от няколко месеца, от месец насам е безумно неспокоен и капризен и не спим нощем. да избиват, че да се успокои, пък и аз, че идва един момент, когато не издържаш на безсъние и капризи...знаете как е  Peace

# 292
Здравейте и от нас newsm03,
аз да се похваля ние си имаме 3 кътника newsm44, слава богу тоя път се появиха с по малко рев и сополи,а Боби е като тайфун у дома и навън всичко се пренарежда ,катери се на всякъде и само на вън иска да ходи,няма стигане ако реши да бяга,
Олимпия много съжалявам ,че сте толкова болни по бързо да се оправяте Hug,
ribkata, ооо и вие жалко дано ви се размине Praynig,
скъпата пожелавам ви да попаднете на добър специалист и малчо да се отърве от този досаден проблем baby_neutral,
атракция честити ви бързи зъбчета moresmile
ако съм пропуснала някои да ме извини,
слънчев ден sun

# 293
Къде е това слънце-при нас е отврат. Божидар спи, аз скучая и вися на компа, пак ще се лишим от разходка....

# 294
Благодаря за комплиментите за моя малък мъж  Hug Hug
ribka  Hug  newsm03

Митето и той е болничък  Confused Ангина. Откъде пък я хванахме, бе?! Ужас  Cry Вдига много висока температура и съответно е на АБ  Tired

# 295

Общи условия

Активация на акаунт