Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 656
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета!

Честит рожден на Тони! Да си жива и здрава и много да те слушат домашните   bouquet  bouquet  bouquet!

Честит имен ден на мама Ели и Еликс, както и на Коко! Да ви е живо и здраво името и да ви донесе много щастие и да ви закриля!

mama nina, много е пораснал Лъчко, страхотен малчуган е!
ribkata, много сори, че и Рони е прихванала  Sad.
Хей, krasykm06, май си си намерила най-съвестния работник. Май трябва да почнеш да му плащаш надница на Мони  Laughing. Разбрах, че Мони кашля - дано не е нещо сериозно и се разминете отново без АБ. Стискам палци.
Atrakcia, честита ви годишнина - да изкарате още 100 години заедно! Честито ви зъбче и много хубаво, че Бужи оздравява.
Скъпата, дано не е сериозно състоянието на детегледачката и скоро да се върне при вас!
tinka81, страшно неприятно това с алергията. Горкичката къдранка - толкова е сладка, а толкова се измъчи. Дано тези хомеопатични помагат.
didun4o, твоя мъж станал голям и прекрасен. А и е от работливите - човекът помага и носи тухли, керемиди...
OLYMPIA, много мъчно ми стана за теб и Коко. Горкичките... Айде оправяйте се бързичко и дано няма някакви усложнения.

# 271
Добро утро!
Благодаря за поздравите!
 OLIMPIA, не се предавай! Кърми си докъто искаш щом не вреди АБ! Дано Джули ти помага и можеш да си почиваш и подремваш. Бързо оздравяване на теб и Кокемончето! Praynig
Скъпата, дано бързо си намериш нова бавачка, а на предишната-успешна операция.
 didun4o, голям сладур си имаш и щом вече ядете пица, нямаш проблеми с храненето Grinning
  Ами и аз съм малко болна Sad След ангината, която изкарах в началото на месеца все ме болеше гърло. Два дена ме боли и три дена съм добре, после пак съм зле. Вчера като спря дъжда ходих на лекар. Имунната ми система била срината и са ме нападнали някакви микроорганизми, които причиняват дразнене и рани по лигавицата. Shocked Ново 20. Сега се лекувам и се надявам домашните да не прехванат.
  С тоя дъжд Калки спи по много и сутрин и след обяд. В почивните дни не излезнахме никъде и съответно готвех нон стоп. Зле ми се отразява на фигурата Joy , хайде да се оправя времето, че да правим разходки навън 1swing dancing

# 272

На патерици
 ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АТРАКЦИЯ

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ

Още снощи исках да поздравя всички, но нета ми беше ужасяващо бавен, а и компа ми го беше налегнал един цикъл... ooooh!. Та не ми издържаха нервите ...

# 273
Добро утро и от мен! Да ви кажа, не знам как да се справя с ранното ставане на Божидар. Тази сутрих осъмнахме в 5,50ч и е крайно събуден и разсънен. Давам му мляко, люлея, пея, какво ли не...не иска и не иска да заспи. Това е кошмарно. То, че го мъчат зъби е ясно-затова се буди нощем през половин час, но сутришното ставане....Ей сега заспа, токова изморен, беснял и тичал, докато останалите деца сега стават. Ако някой има рационални идеи, моля!

Благодаря на всички ви за пожеланията!
 Скъпата, води ли Марти на Очен?

# 274
  • Габрово
   Олимпия, как сте с Коко днес?

# 275
Добро утро на всички:)

Чак не мога да повярвам, че вали толкова много при вас.В Добрич пак е слънчево (само в събота преваля малко).Времето е супер за разходки, но за жалост ние се готвим да ходим на работа в нашия магазин.И аз се възмущавам krasykm06  от продавачката-натискаше се да работи без проблем за работно време и пари.А сега не можела по цял ден и се налага Вики да стои с часове(горкото дете диша прахоляка).

Утре ще ходя да правя изследване на Вики за яслата.Много ме претеснява това, че все ме търси и плаче за мен(тя почти не се е отделяла от мен, а и няма на кого да я оставям).А и с това ходене-предпочита да си лази.А като ходи много лошо пада назад на главата ooooh!Как ли ще се представи? -остават 10 дни и май ще плачем двете.

Atrakcia забелязала съм, когато Вики спи по- малко през деня ,вечер спи непробудно.Но в 5ч. не ми е ставала-между 8-10ч.
Да се оплача откакто татко й отиде на Златни-все при мен иска да спи-местя е на нейното легло и веднага се събужда.При мен се успокоява.Страх ме  е да не свикне Sad

Много лошо ,че има пак болни дечица и мами-дано бързо се справите Praynig

Лек ден на всички  bouquet

# 276
mama-eli, Митачето не яде, пица - това беше момент на изключение, затова е запаметено  Laughing Аз съм изключително стриктна по отношение на храненето и много внимателно въвеждам нови храни. О пизата му давам да си отхапе само от блата, намазан с доматено пюре. А той, милия, си мисли, че хапва от вкусното  Wink
Та това ме подсеща да ви питам - има ли все още забранени храни за вашите деца и кои са те? Аз все още не давам ягоди, киви, цитрусови (той от малък има лека алергия към тях), шоколад и шоколадови изделия, каквито и да било сладки неща + конфитюри и мармалади, колбаси - сурови и варено-пушени, пържени храни, сосове, риба, прясно мляко в чист вид, белтък в чист вид, зрял фасул и леща давам по малко...
За тези се сещам, като се сетя за друго, ще допълня...

Момичета, казвайте заглавие за следващата темичка  Peace

# 277
mama-eli, Митачето не яде, пица - това беше момент на изключение, затова е запаметено  Laughing Аз съм изключително стриктна по отношение на храненето и много внимателно въвеждам нови храни.
Ясно  Peace Аз подхождам при захранване и предпазливо и смело. Давам нова храна ако е здрав и не вади зъби. Прибавям я към вече включени храни в малки количества и наблюдавам. Вече съм давала ягоди, първо на пюре, после пресни, пр. мляко в кремче един -два пъти. Цитруси вече хапва редовно, но в началото му се изриваше дупето. Спирах за известно време и после наново. Киви яде от 7-8мес. защото имаше запек. Риба яде още от 5-6мес., когато включих месните пюрета. Белтък също давам-започнахме с 1/4 жълтък и увеличавахме, а след годинката, както пише по книжките хапваме цяло яйце без проблем. Редувам местно и безместно меню. Забранените храни при нас са: шоколад, боб, бяло зеле (не го понася добре),пържено, сухи и пикантни подправки, полуфабрикатни супи, бульони и пюрета, всякакви чипсове, снаксове и пръчици, бонбони, вафли и др. сладкиши.

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 12:48 от mama-eli

# 278
  • БГ
Здравейте, мами и дечица!

Ама, че е мокро навън, и при вас ли е така? Нещо взе да ми дотяга мрачното ежедневие! Не е за вярване, но при нас има и моменти на суша, които ние използваме на 100%. Днес, по обед, например, имаше за един час слънце и аз нали няма на кой да оставя Марти, облякох го и беж към кухнята, то пък случихме на време, даже се поразходихме.

didun4o, много е пораснало Митачето и какъв е послушничък и работлив! И ние се придържаме към вашата диета, дори боб и леща все още не съм давала. А за заглавие на новата темичка, нищо не ми идва на езика, може би нещо свързано с 1 юни - Деня на детето - ФЕВРУАРЧЕТО тича, скача, лудува, Деня на детето празнува!

Скъпата, много неприятно положение с детегледачката. Дано бързо намериш достойна заместничка! И Марти често проявява характер, на моменти трудно се издържа, тръшка се, хленчи, реве, пищи, абе ако имаш нерви да го изчакаш 15-20 мин всичко отминава, ама дотогава ...

tinka81, как е Вили? Много жалко, че толкова късно се установи истинския алерген, трябва ли детето да страда толкова много за да се изолира приема на Панадол! Аз също слагам компреси на челото, китките и пръсците, със студена вода и оцет при Т. 

Atrakcia, и при нас нищо не помага за допълнително приспиване сутрин! Марти става към 6-6,30ч и е на крак до към 13ч, когато вече толкова му се спи, че едвам обядва, върви и залита, пада, почти спи на гърнето и легне ли веднагически е заспал! Пробвала съм вечер да го слагам да ляга по-късно, но резултата на сутринта е същия като при ранното лягане, така че - спасение, поне засега, няма!

vaniahs, не се притеснявай за яслата, ще се справите, може би в началото ще е трудно и за двете ви, но след като Вики посвикне ще ви е по-лесно! Как мина шофирането до Варна?

Мамчета и болни дечица, пожелаваме ви бързо оздравяване! Много целувки и  Hug Hug Hug от нас за вас!

# 279
Благодаря ви момичета за пожеланията.Много сте мили.Дидунчо,ти ме разсмя,защото вчера всички мои познати само това ми пожелаваха-момиченце.Митачко е голям сладур.
ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА АТРАКЦИЯ ЗА ГОДИШНИНАТА ОТ СВАТБАТА!
Олимпия,много кофти че сте се разболяли с Коко и не сте добре.Дано бързо да се оправите.
Краси,дано Мони е по добре днес и да не почвате АБ.Той днес и Чечо нещо се закашля и се притеснявам и той да не пипне пак някой вирус.
Тинка,много неприятно това с алергията за Вилито.Но по добре че вече се знае от какво е и да се избягва отново да се появи.
Скъпата,дано най скоро да си намериш нова детегледачка,която и да е съвестна и да гледа добре детето.

# 280
Здравейте отново от нас!

Аз да се похваля - след много умуване къде, как, защо, най-накрая решихме къде ще сме на море. Заедно с едно приятелско семейство взехме карти за една почивна база на Китен. Много ми се искаше да сме във Варна, но друга година. Много ми е на премисъл Деян как ще понесе промяната в обстановката - дано му хареше. Сега обаче съм се зачудила как ще сме с храната  newsm78. Предполагам, че ще сядаме по кръчметата на по супичка. Пък сутрин може да мина на вариант да му правя сандвичи. Той за сега все още е на бебешките варианти - попарки, кашички и т.н., но предполагам, че до юли месец ще "възмъжее" и ще почне да папка всичко.

mama-eli, много жалко, че пак се разболяваш. Взимай някакви имуно стимуланти.

Аз все още не давам ягоди, киви, цитрусови (той от малък има лека алергия към тях), шоколад и шоколадови изделия, каквито и да било сладки неща + конфитюри и мармалади, колбаси - сурови и варено-пушени, пържени храни, сосове, риба, прясно мляко в чист вид, белтък в чист вид, зрял фасул и леща давам по малко...
Peace С тази разлика, че аз изобщо още не съм давала прясно мляко и белтък. Риба обаче давам от време на време.

# 281
Здравейте мамчета и пораснали бебоци  bouquet,
много ми е трудно да се включвам имам много работа и нета нещо се скапа от 4 дни, но няма да се оплаквам,
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ - МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ОБИЧ ОТ ВСИЧКИ СКЪПИ ЗА ТЕБ ХОРА!!!  bouquet/малко със закъснение/
ЧЕСТИТО НА АТРАКЦИЯ ОЩЕ 100 ПО ТОЛКОВА  Peace И МНОГО ЛЮБОВ!
както и на всички именици да носят името си със здраве,
много болнички ,дано ви се размине по най- бързия и безболезнен начин,
tinka81 много съжалявам за Вили, мола се алергията да отшуми Praynig,че е доста неприятно,
скъпата скоро да случиш на сериозна и отговорна детегледачка,
didun4o,имаш един очорователен малък мъж
vaniahs успех с яслата и бързо да свикнете,
пожелавам ви приятна вечер и много усмивки Heart Eyes

# 282
Здравейте, мами!
Аз съм много зле, като кашлям толкова ме болят ребрата и диафрагмата, все едно са ми счупени...От антибиотика не вдигам Т, но съм много отпаднала...Джули е на училище следобед и съм сама с малкия. Той пък снощи вдигна 39Т, повръща водата и чая, които изпи, но днес е по-добре.
Желая на всички ви здраве   bouquet   bouquet   bouquet

# 283
Привет и от нас.  Божидар се озъбва мнооого качествено- за три дни има три зъба  Mr. Green Утре очаквам още един. Почти са избили и още два долни. Горкото, каква мъка го е налегнала  Confused
 Скорошно оздравяване на малки и големи  Hug

# 284
Аз все още не давам ягоди, киви, цитрусови (той от малък има лека алергия към тях), шоколад и шоколадови изделия, каквито и да било сладки неща + конфитюри и мармалади, колбаси - сурови и варено-пушени, пържени храни, сосове, риба, прясно мляко в чист вид, белтък в чист вид, зрял фасул и леща давам по малко...
За тези се сещам, като се сетя за друго, ще допълня...

И при нас е същото - с изключение на рибата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт