Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 651
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • БГ
Atrakcia, честита ви годишнина от сватбата!

Желаем ви много любов и дълъг семеен живот!

Весел празник!

# 256
Ехе, много празнуващи днес!
Честит Рожден Ден, Тони! Много здраве, щастие, късмет и усмивки!

Честит Имен Ден, на мама Ели, на Констатинос, и на всички останали именици!
На Атракция, пожелаваме вечна любов!

# 257
  • София
Честит рожден ден Тони!Много здраве и много поводи за усмивки ти желая!

Честита сватбена годишнина на Атракция!Дълги години любовно опиянение ви желая     bouquet!

Аз черпя по случай моят имен ден    и поздравявям малките Ели на Анел и Кокемона с пожелание за весело детство!Поздрав и за мама Ели ако и тя празнува днес    bouquet!

# 258
Здравейте!
  OLIMPIA, да ти е жив и здрав именника и много да те радва! Two Hearts На теб бързо оздравяване!
  Атракция, честито ви зъбче! tooth Честита ви годишнина! 1dating Много да се обичате и да си вярвате!
Тонита, честит рожден ден![/i] newsm59 Много здраве, любов и късмет!
  Весел празник на всички, които празнуват днес! И аз съм от тях, затова  beer3 Wine Glass Popcorn cook

# 259
Честито да е името на всички именици!
Благодаря ви за пожеланията  Hug

# 260
  • Габрово
 Да успея и аз да се включа и да честитя поводите на всички празнуващи. Весело изкарване!
   Тонита, много здраве, щастие, любов, късмет - а бе всичко най-хубаво!
   Атракция, дълъг семеен живот, изпълнен с много любов и разбирателство. Честито зъбче на Бужи! Радвам се, че вече е по-добре.
   На всички именници / Елитата и Коко, а може и някой друг  Wink / - със здраве да си носите имената!
   Тити, на теб искам да ти пожелая безпроблемно ново начало и дано очакванията ти се оправдаят. Късмет!
 И накрая искам да поздравя всички, които са имали поводи и съм ги пропуснала. Дано ме извините за закъснението, но сме все навън и вечно не ми достига време. Добре, че е този дъжд, да се здържа малко удома. Но гледам, че спря вече и накратко ще трябва да завърша.
   Добре сме. Антония продължава да е много палава.  Знае много думички. Даже ми направи изречение - Тати кара кола. А не може да казва как се казва  Wink . Ако е решила да е послушна - грешка няма, много ми помага. Но като си прояви характера ме изкарва извън нерви.
   Вече 5 пъти си правихме слънчеви бани на село. Голям и е кеф. Играе  в пясъка на воля и после в басейна. Но с гърнето нямаме голям успех. Казва само за акането, като се случва някой път да напълни гащите. Надявам се сега лятото да имаме вече по-голям успех. На 1 юли има голяма вероятност да почне ясла, а аз - работа.
   Всички болнички да оздравят! Ние изчезваме.

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОНИТА! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕЛИТАТА И КОКО!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,  АТРАКЦИЯ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И СЕ ОБИЧАЙТЕ!

Браво на Коко, доста неща знае. Стефко казва обичайните мама, тате, дяда, баба, няма. Как казва кучето, котето, кончето, колко голям ще стане и на колко е години. Както казвате всяко дете е различно. Маги на неговата възраст правеше изречения
От известно време е крив, най-вероятно от зъбите. Има 4 зъба отгоре и 2 отдолу. Като гледам май по-набред ще му излязат кътниците.
Притесняваме, че кашля доста. В петък го водих на лекар, гърдите са чисти, но е задръстен с храчки Sad Сега пие един домашен сироп и му капя капки Коларгол. Дано да се оправи  Praynig
Като го наблюдавам е по-послушен от кака си, но тя го учи на много лоши неща. Започна да пищи и да се бие, като види някой протяга ръка и казва "на" #Cussing out  Заиграва се, за разлика от нея. Докато Маги само я следях като е навън да не хване пътя на някъде и като е в пясъчника трябва да съм клекнала и аз там, иначе не стои. С две думи - голям инат е Sad Сега е вкъщи и ми пили нервите. Миналата седмица ходи 2 дни на градина. Още същият ден й потекоха сополите, а на следващия почна и да кашля. Как да я пратя на градина, като знам, че нещата ще се задълбочат и ще стане по-лошо.

# 262
Здравейте!

bouquetТОНИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ.  bouquet

bouquetАТРАКЦИЯ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! МНОГО ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ.   bouquet Честито ви зъбче. Радвам се че Божидарко вече е по-добре.

bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet

И ние да ви почерпим, нашия татко е именник    Wine Glass  cook
Скъпата, много неприятно с момичето, дано бързо да се възстанови. Ние също чакаме снимки на бебоците.

На всички дечица и на Олимпия скорошно оздравяване.
Нещата при нас хич не са розови. Изпратихме грипа, но с пълна сила ни повали страшната алергия. Този път се надявам правилно да е установено всичко. Оказва се, че прави алергия от Панадола. Защо трябваше да се случи за трети път за да го установят?
Сега до такава степен е засегнато и подуто детето, че се наложи освен лекарствата да бием и инжекция за по-бърза реакция.За напред ни изписаха  хомеопатични лекарства- Осцилококциум и Беладона.Трябва да я следя дори на границата да е Т 37 веднага да ги давам, защото няма да можем вече да даваме други неща за Т. Ще се поровя да разбера и разни бабини рецепти, че да съм подготвена. Знам че се слага вода с оцет на крачетата. Някой ако знае нещо, нека сподели ще ви бъда страшно благодарна.
А и това време толкова е неприятно, само вали и направо лудваме в къщи. Сега дъждът спря, но Вили спи, дано не завали та да се разходим малко.
Приятен следобед и дано времето се пооправи та всички дечица да потичат на воля.

# 263
Тони, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, любов и късмет! И една красива сестричка на Чечо Wink
Atrakcia, честита годишнина! Пожелавам ти любовта и уважението в семейството ви да нарастват с годините!
Честито на всички именници! Да са живи и здрави! Честит имен ден на Коко! Нека със здраве да носи името си и да е все така будно и красиво дете!

П.С Качих малко снимки, че отдавна не сте ни виждали  Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=9425&photo=43

# 264
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet
Честит рожден ден на Тонита!Здраве и щастие ти желаем с Коко   bouquet
Честита годишнина на Атракция - дълъг и щастлив семеен живот   bouquet
Честит имен ден на Елитата    bouquet
Аз станах по-зле, докторката ми изписа антибиотик  Sad Не съм боледувала 100години, а сега...И спирам кърменето заради това  Cry За капак, връщайки се от поликлиниката, Джули се обади че и Коко гори от Т - близо 39  Sad
Егати празника...

# 265
Е, OLYMPIA, не така, стягайте се  Peace Мъниче нали беше добре, явно от теб е лепнал пак вируса. Скорошно оздравяване и на двама ви  Peace

# 266
Привет, мами!
Олимпия, какви са тези работи, не се предавай, аз съм пила два пъти антибиотик и не съм спирала кърменето.
http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp
Това е сайт, в който може да провериш лекарствата съвместими с кърменето.
Момчил също кашля, днес ходихме при лекарката и има червено гърло. Пак да съм давала Аб, че аз ако я слушам тая жена, детето ми трябва да е все на АБ.  newsm78

# 267
Краси, много ти благодаря за сайта, който си дала като линк   bouquet   bouquet   bouquet
Изписаха ми Клацид, който явно няма да попречи (според инфото на сайта) да продължа да кърмя...
Благодаря и лека нощ!

# 268
Честит имен ден на Коки и Ели-тата!!!
Честита годишнина на Атракция - много щастие и разбирателство и сестричка на Божидарко!!!

Тони , честит рожден ден!!! Много здраве, късмет и пари!!!
Пожелавам на всички празнуващи много късмет и здраве!!!

Олимпиа, знам колко е гадно да си болен, но за съжаление майките нямат време за боледуване  Rolling Eyes  - пий лимон със сода и мед, течности, витамини и стискай зъби. Скорошно оздравяване!
Краси, аз за тези АБ смених един лекар, който на всяко разболяване на Пепи, ми предписваше АБ. Просто го правят, за да се презастраховат. А щом си познаваш детето - лекувай го доколкото можеш и сама (естествено като му знаеш диагнозата).

Момичета, моята гледачка ще я оперират утре - капачката на коляното й  е надробена... Дано се оправи бързо, но ... аз не мога да разчитам на нея поне 2 мес., което значи, че ми трябва човек....Почвам да търся пак...
Тинка, за температура освен обтриване с вода и оцет, може да се къпе във вана с Т 36-38С, която ще изстине постепенно. Много вода, течен аналгин, свещички...
Мартин е станал много своенравен. Ако нещо не стане както той го иска, започва да реве или да вика и ляга на земята  Shocked  Проявява харктер, а ние му се смеем - не искам да му угаждам за всяка глупост.

# 269
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОНИ!

Общи условия

Активация на акаунт