Тайната на дългата и гъста коса-10

• 80 980
  • 491
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета, много е хубава маската, с нея си спрях косопада есента.
 Зизи, съпруга ти как използва розовата вода - след бяна, впръскване или как точно  ... ?  Blush

# 271
След имиване, на съвсем леко подсушена коса - в корените  - ако искаш впръскваш, ако искаш втриваш с памук, или пък поливаш и втриваш с пръсти; както се използва и хининовата вода Peace

# 272

и ленено семе си взех.. ..... и какво още.. новата функция на златната ми халка..   Hug  bouquet

За какво става въпрос???Лененото семе в маската ли?А халката???

Пусто му любопитство  Blush

# 273
Shusha говори за съвети от други теми - лененото семе - вътрешно (темата тук ).
А със златната халка се постига ефект на почистване на черни точки, подобен на този при козметик.  Peace

# 274
Зизи,благодаря  Peace

А как става това с халката?

# 275
Под душа, след като кожата на лицето се е затоплила и порите са се отворили, със златен пръстен (халка в случая) започваш да я "остъргваш" с тънката част. Получава се, както при механично почистване при козметик. Най- добър ефект има върху челото, носа и брадичката, тъй като можеш спокойно да натискаш.  Simple Smile Peace Надявам се да ме разбра...

# 276
добро утро хубавици Simple Smile
Сори за разводняването на темата  Embarassed но пък зизи е отговорила вече.. и току виж и вашия интерес посъбуди..
като стана дума на мен ми е трудно изобщо да се събудя днес... хайде на кафе.. Simple Smile

# 277
На последък пък на мен все не ми остава време да правя хубавата маска покрай абитуриентски,завършване и тем подобни и ми е малко гадничко...имам чувството,че съм се оставила на произвола на съдбата,но съвсем скоро като се пооталожат малко нещата започвам отново.Най-много да си я намажа днес преди да легна и така да спя Wink

# 278
Според Вас, дали е удачно да стоя с маската с тривитаминол цяла нощ, т.е. да си я направя като си лягам. Къпя се сутрин и след това излизам, така че в противен случай трябва да стана много рано и едва ли ще издържа дълго да си я правя.

# 279
Според Вас, дали е удачно да стоя с маската с тривитаминол цяла нощ, т.е. да си я направя като си лягам. Къпя се сутрин и след това излизам, така че в противен случай трябва да стана много рано и едва ли ще издържа дълго да си я правя.
Максимално "попиване" на маслата в косъма има след около два часа, няма смисъл да се стои повече, но не е и вредно. Ако ти е удобно - спи така, няма нищо лошо  Peace   bouquet

# 280
направих си маската,но сложих и кисело мляко,но понейе докато го слагах се бях замислила нещо и съм сложила 3 препълнени лъжици LaughingКакто и да е...въпросчето....има ли значение с топла или с хладка вода ще я измия?

# 281
Киселото мляко не се пресича, няма проблем и с по - топла, но за да не миришеш на преварено  мляко, най- добре първо с хладка Grinning Peace

# 282
Здравейте момичета! Аз съм нова тук, изчетох почти всичко по тази тема, но искам и аз да попитам нещо. Може ли въпросният ТРИВИТАМИНОЛ да се нанася самостоятелно т.е. да се втрива с памук директно в корените на косата? Питам, защото във ветеринарната аптека така ме посъветваха, казах ми, че ефектът бил още по-голям.
Някой от вас процедирал ли е по този начин? Благодаря ви предварително за отговорите!
Поздрави на всички!!!

# 283
За по - силен ефект за подхранване на корените - да , може, но не бива да се използва със същата честота (използва се по - рядко, за да не стане пренасищане и да предизвика обратен ефект). Тук става въпрос само за растеж и подхранване на корените.
За подхранване  и блясък на косата са си необходими маслата, евентуално жълтък, лимонов сок /оцет/, ефектът е комплексен.  Peace

# 284
  • варна
Здравейте момичета! Аз съм нова тук, изчетох почти всичко по тази тема, но искам и аз да попитам нещо. Може ли въпросният ТРИВИТАМИНОЛ да се нанася самостоятелно т.е. да се втрива с памук директно в корените на косата? Питам, защото във ветеринарната аптека така ме посъветваха, казах ми, че ефектът бил още по-голям.
Някой от вас процедирал ли е по този начин? Благодаря ви предварително за отговорите!
Поздрави на всички!!!
На мен не ми Тривитаминола,самостоятелно използван,ми дойде в повече.След 3 нанасяния без другите продукти,тъй като е много силен започна да ми пада косата.Като го спрях и нещата за две седмици с оправиха.

Общи условия

Активация на акаунт