Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е оригиналната рецепта за маска за коса?
Каква е рецептата за маска с бирена мая за коса?
Какви са потенциалните ефекти от използването на маска за коса с тривитаминол, свинска мас, ракия, оцет и газ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е оригиналната рецепта за маска за коса?
Оригиналната маска включва 2 супени лъжици тривитаминол, 1 супена лъжица свинска мас, 1 супена лъжица ракия, 1 супена лъжица оцет и 2-3 капки газ. В зависимост от вида на косата могат да се добавят кисело мляко, мед, яйце или аспирин. Нанесете в корените и разнесете по цялата дължина, оставете за 2 часа и след това измийте. Препоръчително е да се прилага 2-3 пъти седмично за период от 2 месеца, след което да се прави почивка.
-
Каква е рецептата за маска с бирена мая за коса?
-
Какви са потенциалните ефекти от използването на маска за коса с тривитаминол, свинска мас, ракия, оцет и газ?
-
Как мога да получа бирена мая за маска за коса?
-
Какви са потенциалните ефекти от използването на маска за коса с бирена мая?

И за пръв път я направих в оригинал! Бях малко скептична по отношение на маста.. досега не бях слагала, а и преди винаги косата ми е ставала твърда някак си и не се миеше лесно от тази мас..обаче реших да експериментирам и единственото, с което си измих косата, и то се изми перфектно - беше жълтък, разбит с малко водичка...
Май ще трябва да почина обаче..макар, че не се клепам често - веднъж седмично, я има я няма..
в собствен сос.
ей Зизи, за теб специално много благодарности... да си призная честно, ти ме стимулира пак да започна с нужните глезотии за тялото ... и маската на Деси започнах пак.. и ленено семе си взех.. и онези мазила на Дева.. хмм... и ледчето сутрин по лицето.. и какво още.. новата функция на златната ми халка..
Нали всеки ден се гледам, а и тя като е къдрава, колкото и да расте все се навива. Ако трябва да бъда честна маската я правя само 1 път в седмицата, защото съм на работа и нямам време да се клепам през работните дни. Вместо нея в едното ми миене на косата използвам готова маска на AVON от серията SPA с маслина. Страхотна е тази маска. Сега сум решила да си купя кристали и като си махна цъффтежите(добре че са мн малко) да започна да се мажа и с тях. Zizi, прочетох, 4е си доволна от твоите и мисля да ги пробвам и аз. До скоро момичета