Блефаропластика - 5 тема

• 10 338
  • 171
  •   1
Отговори
# 135
  • Gotham City
Доктор Бонев е млад, но много способен и амбициозен според мен. Освен това комуникацията с него е много добра.
Мен също ме впечатлиха резултатите от работата му в нета, а аз прегледах снимки на доста хирурзи, което е нормално при избор на специалист за такава интервенция, разбира се. Другият фактор беше да е местен специалист за по-удобно.

# 136
И аз съм от Пловдив,, в коя болница работи

# 137
  • Gotham City
В МБАЛ Св. св. Козма и Дамян и в УМБАЛ Св. Георги.

# 138
  • София
Belle Époque, прекрасен резултат, вече се виждат доста по-добре красивите ви очи, направо погледа все едно е друг.Simple Smile

# 139
Млад поглед, ще става по-добре, чакаме снимки след месеци пак.
Ани, ти как си?

# 140
  • София
Все така добре, благодаря, много се харесвам и се чувствам красива.Simple SmileВ петък съм на консултация, тогава ще съм на месец.Simple Smile Всяка сутрин си оттичам, особено отдясно, там беше и по-голямата торбичка всъщност. Притеснява ме, че имам (отляво е по-видимо) като възелче на сгъвката на окото, казват че ще изчезне, дано.

# 141
много финна работата на Др. Бонев, чудесно изглежда .

# 142
Гледах видео на безоперативна блефаропластика, методът беше с уред наподобяващ нагорещена игла. Някой има ли впечатления, че си е страшничко?

# 143
  • София
Гледах видео на безоперативна блефаропластика, методът беше с уред наподобяващ нагорещена игла. Някой има ли впечатления, че си е страшничко?

Има момичета, които са правили без особен ефект (почти нулев). Отделно има период на възстановяване десетина дни...

# 144

Има момичета, които са правили без особен ефект (почти нулев). Отделно има период на възстановяване десетина дни...
За паднал клепач със сигурност ще е без ефект, но за леко отпусната кожа, мисля дава резултат.

# 145
Да, както и за поддръжка на кожата.

# 146
  • София / Пловдив
За мен не си струва, предвид времето за възстановяване и спорните ризултати. При повечето хора след класическа ГБ е по-малко времето да се върнеш към обичайното си ежедневие, а и ефектът сигурен.

# 147

Момичета 2 месеца след горна,долна блефаропластика и темпорален лифтинг.Освен подобрението с очите може да видите и колко ми се е подобрил овала и назолабиалните гънки.
Някой беше коментирал за белезите след темпорален лифтинг, те са нищо в сравнение с резултата, с времето избледняват и стават незабележими.
Тази година ще навърша 50 и това е моят подарък от мен за мен 🙂

Последна редакция: ср, 08 юли 2026, 19:26 от snejnatamar

# 148
Няма снимки.

# 149

Момичета 2 месеца след горна,долна блефаропластика и темпорален лифтинг.Освен подобрението с очите може да видите и колко ми се е подобрил овала и назолабиалните гънки.
Някой беше коментирал за белезите след темпорален лифтинг, те са нищо в сравнение с резултата, с времето избледняват и стават незабележими.
Тази година ще навърша 50 и това е моят подарък от мен за мен 🙂
Изглеждаш прекрасно!
Кога спря да имаш силно изразен оток?

Общи условия

Активация на акаунт