Спечелете двоен билет за Arena of Beauty!

• 1 664
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
Не съм била на това изложение, но ще ми е интересно да го посетя. Използвам малко козметика, но това е възможност да открия нови неща, извън обичайно купуваните.

# 46
  • София
За първи път чувам за такова събитие, предполагам, че е интересно и бих го посетила с удоволствие.

# 47
Не съм посещава Arena Beauty, но с удоволствие бих посетила изложението! Със сигурност ще намеря интересни марки и продукти, с които да се прибера вкъщи.

# 48
  • София
Никога не съм го посещавала, но бих се радвала да отида.

# 49
  • Там...
Никога не съм посещавала. Дъщеря ми би била във възторг, ако има тази възможност, на мен също би ми било интересно Heart

# 50
Посещавала съм - преди години бях участник и победител в едно от състезанията по грим. Миналата година бях част от екипа на един от големите победители в състезанието за маникюр. Тази година отново ще бъда поддържащ екип на един от участниците.

# 51
  • София, България
Никога не съм била на това изложение, бих отишла да видя различни марки и да пробвам различни продукти.

# 52
Никога не съм посещавала Arena of Beauty. Интересно събитие ще бъде

# 53
  • София - Бургас
Не бях запозната за това изложение.
Но с удоволствие бих го посетила.

# 54
  • Sofia
Не съм посещавала това изложение, но с удоволствие бих закупила продукт за коса, след професионално напътствие на място.

# 55
Не съм посещава Arena Beauty, но бих го посетила. Бих разгледала интересни марки и продукти, от които да купя.

# 56
  • Стара Загора
Не съм посещавала Arena of beauty досега, но са ми купували приятелки от там продукти. Любимото олио и маска за коса на Orofluido.

Тази година имам възможност да посетя събитието и ще се радвам с половинката да дойдем.

# 57
Не съм посещавала предишно изложение, но разгледах изложителите, демонстрациите и цялата програма. Ще се радвам да го посетя тази година и избера нови продукти.

# 58
  • софия
Не съм, но бих искала.

# 59
Не съм. С удоволствие бих посетила.

Общи условия

Активация на акаунт