Отговори
# 735

ДИДИ* хайде да похапнем след снощния купон Yum

# 736
Актрисата Мирай Данер се готви да направи първата крачка към брака с Ата Джанер Черчиоулу. Двойката, която е заедно от около три години, ще проведе семпла годежна церемония със семействата си това лято. (Хюриет)

В Х пак са се активирали, този път, заради снимката на Афра и Пойраз в Мадрид. И естествено, драмата е на макс. Даже я плюят, че се показвала с друг мъж, все едно е обвързана и няма право да си живее живота и да има партньор. Най-смешното е как вече са почнали да разследват момчето, рода му... все едно утре ще има сватба. Толкова са вътре в идеята за АфРам, че почват да приемат всяко действие като лично предателство. Ако Мерт е сниман с жена - проблем. Ако Афра е снимана с мъж - пак проблем. Абе, хора, те са свободни на този етап и могат да правят, каквото си искат, а не да живеят според очакванията на феновете. Държат се така, сякаш им дължат обяснение за всяка снимка, поглед и излизане. Ако са заедно, ще си бъдат заедно без одобрението на Х и феновете. Ако не са, както е видно, пак няма да питат нас. Не съм започнала да харесвам Афра, но всичко това минава нормалните граници.

П.П: Поне са спокойни, че на онази снимка не е Мерт. Демек не е със Селин. Ама той няма за какво да ПР-и, а Афра имала за "Пера". Търсела си взаимодействие. Чудя се как някои сериали правят 14 рейт без взаимодействие?

Последна редакция: нд, 24 май 2026, 17:11 от ·٠•Snow White•٠·

# 737
Снеж изясни се че момчето не е Мерт.

Еве , аз сега ставам. ;д

# 738
Да, написала съм - поне затова са спокойни... Абе, голям смях. Grinning Чудя се тази лудост кога ще спре?

# 739
Да, написала съм - поне затова са спокойни... Абе, голям смях. Grinning Чудя се тази лудост кога ще спре?

Ще свърши някога аз мижа всичко.
Сега да сръбнем едно кафе ,че имам нужда след снощи.

# 740
Нема лошо ама Талисманът как издържа цял ден
без да е извеждана или има тренинг..
Joy
Цитат
Еве , аз сега ставам. ;д

# 741
Нема лошо ама Талисманът как издържа цял ден
без да е извеждана или има тренинг..
Joy
Цитат
Еве , аз сега ставам. ;д
Ще излезне след малко и тя като идем да пазарим за утре да се готви нещо. Но тя на дъжд не излиза тъй че имаме тренинг поне там

# 742
Имам питане - Мирай Данер нали е същата актриса
с която Мерт снима "Нищо няма да ни стане"..
страхотна химия и еротика показаха
Heart Eyes

# 743
Имам питане - Мирай Данер нали е същата актриса
с която Мерт снима "Нищо няма да ни стане"..
страхотна химия и еротика показаха
Heart Eyes
Да миличка същата е ама не знам колко е вярна новината ,че ще я женим защото тя ще работи до октомври някъде освен след това да е..

В Х не е за обитаване...

Колкото за еротиката Мерт го бива много в тия сцени по късно ще покажа и с други мацки гифове.

# 744
Дидии, няма ли да ни местиш в нова тема?

# 745
За затваряне е тоя Х. Много откачени го обитават.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт