Политиката на България - епизод осем

• 432 209
  • 19 073
  •   19
Отговори
# 16 065
Има ли значение кой е бил на протеста? Хората не протестират от хубаво. А РР обеща да е хубаво. Само не уточни, че хубавото продължава за ББ, ДП и Путин за разкош. За нас ще е все същият шит. Затова ще се срещне с протестите бързо-бързо. Отдавна пиша, че хората няма да го чакат, търпението им приключи с ББ.

# 16 066
  • София
Интересно. Коцето е бил на протеста, който потроши колата на Цончо. Trollface

# 16 067
Не само лято, но и организатор с малка аудитория, без дори да разполага със социални мрежи през последните седмици. Нищо, успокоявайте се, но и тези ще се изринат с протести, докато диванно защитавате поредните комунисти добрали се до власт. Wink

А защо според теб ПП и ДБ не се включиха и не подкрепиха протеста?
Защото протеста е организиран от Манол Глишев, а той е в изострени отношения с ПП и ДБ и с голяма част от избирателите им.  Аз моето мнение съм го казала. Тая държава има нужда от нова криза подобна на виденовата. Ще е нещо като антибиотик и лекарство, че май отдавна не сме си пили хапчетата.

# 16 068
  • София
Аз чета и чета темата и направо имам усещането, че не сме от една планета с повечето пишещи, то са източници на информация, то са едни заучени фрази , то направо не е за вярване ! Не бях на протеста, но подкрепям, Манол дори не съм го слушала този път, но тая ежедневна #мотика ще избие кочината съвсем скоро !

# 16 069
  • Разпиляна във въображението
Не виждам никакви предпоставки да има някаква виденова зима. Уж сте против страшките, но почти на всяка страница е някакъв апокалипсис, който се случва в момента. Наистина ли?

Аз пък се надявам капиталовите разходи да се случат. Общините да си изпълнят плановете. Нашият кмет страшно се разработи след изборите. Ремонтират се улици като никога. Не е за вярване. На фирмите да бъде платено според свършеното и да се приключва. Няма смисъл да влачим дългове от година в година.

Четох, че правят промяна и в изчисляването на трудов стаж на тези на непълно време. Записано било в бюджета.

# 16 070
  • София
Оправдания, често казано очаквах гора от мотики да има на протеста, но не би.Grinning

Както обикновено, не си познала Grinning

# 16 071
Продължава да ви разединява Радев.🤣

Радев е зло и докато не го осъзнаят всички демократично мислещи хора, про-европейски хора и не си оставят настрана дребните различия, ще патим. Много.
Че кой от предишните не е бил зло? (риторичен въпрос)

# 16 072
Не само лято, но и организатор с малка аудитория, без дори да разполага със социални мрежи през последните седмици. Нищо, успокоявайте се, но и тези ще се изринат с протести, докато диванно защитавате поредните комунисти добрали се до власт. Wink

А защо според теб ПП и ДБ не се включиха и не подкрепиха протеста?
Защото протеста е организиран от Манол Глишев, а той е в изострени отношения с ПП и ДБ и с голяма част от избирателите им.  Аз моето мнение съм го казала. Тая държава има нужда от нова криза подобна на виденовата. Ще е нещо като антибиотик и лекарство, че май отдавна не сме си пили хапчетата.

Дали? След Виденовата Зима доверието в русофилските партии не падна - просто довереито в БСП започна да се изчерпва и партията евентуално се самоунищожи. Прави ми впечатление, че хората са готови да живеят по-зле само и само страната им да има про-руска наклонност. А уж говорят, че са практични и само се интересуват от себе си.

# 16 073
Докато политиците си играят на евроатлантици и русофили, за да крият собствената си немощ, хората просто искат хаоса да спре и да има някакъв ред. Геополитиката не е водеща. Истинският дневен ред на обществото са цените, сигурността и стабилното управление. Всичко останало е параван за пред избирателите и борбата за власт.

# 16 074
  • софия
Не виждам никакви предпоставки да има някаква виденова зима. Уж сте против страшките, но почти на всяка страница е някакъв апокалипсис, който се случва в момента. Наистина ли?

Аз пък се надявам капиталовите разходи да се случат. Общините да си изпълнят плановете. Нашият кмет страшно се разработи след изборите. Ремонтират се улици като никога. Не е за вярване. На фирмите да бъде платено според свършеното и да се приключва. Няма смисъл да влачим дългове от година в година.

Четох, че правят промяна и в изчисляването на трудов стаж на тези на непълно време. Записано било в бюджета.
Разработил се е, защото предстоят избори. Вероятно вече гледа прогресивно към тях.

# 16 075
Цялата държава оправиха. Опитаха се да режат от майките. Опитаха се да режат от хората на минимална заплата. Опитаха се да режат от пенсионерите. Сега ново двайсет!!!

# 16 076
Цялата държава оправиха. Опитаха се да режат от майките. Опитаха се да режат от хората на минимална заплата. Опитаха се да режат от пенсионерите. Сега ново двайсет!!!

Явно изобщо не е "ново двайсет", щом реализацията е стартирала и миналата година.
https://tvstz.com/2025/08/06/%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%8 … 0%BB%D1%83%D0%B4/

Или правилното би било всички съществуващи проекти да бъдат спрени?

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 09:08 от Vapor

# 16 077
Айде стига ревахте с тези майки. Всички тук сме майки. Две години никъде го няма това майчинство, втората също е добре платена. Някога нямаше хоум офис, сега по градовете майките имат възможности да работят отдалечено (сега, ясно е, че зависи каква ти е професията).

# 16 078
Айде и теменужка като Асен врътка журналиста в БТВ Joy

# 16 079
Кои са гражданите за европейско развитие? Thinking

Как кои?
Ние от ГЕРБ.
Но аз нямам лични познати, които са минали в лагера на РР. Не говоря за такива на позиции в ДА, там сигурно има хамелеони.

Общи условия

Активация на акаунт