Политиката на България - епизод осем

• 444 292
  • 19 468
  •   4
Отговори
# 19 365
Тъжно ще е , ако алтернативата на Йотова е само Гюров. И за двамата няма да гласувам.

# 19 366
Тъжно ще е , ако алтернативата на Йотова е само Гюров. И за двамата няма да гласувам.

Вълчев, откога чака някой да си го припознае и да инвестира в неговата кандидатура. Sunglasses

# 19 367
Я покажи колко преки данъци си платила за 2025 г. като физическо лице и като участник в търговски дружества, ако участваш в такива, да видим колко е голям тоя прословут принос.
Няма да каже, тя е пенсионер. В крайна сметка текущият наратив е борбата с олигарсите. Евентуално тях ще изгонят, тези дето пълнят хазната. Тези на МРЗ често са и тези които пускат подписка срещу бюджета
Кой е пенсионер? Бърди ли? Не, не е.

# 19 368
Вълчев, откога чака някой да си го припознае и да инвестира в неговата кандидатура. Sunglasses
Повръща ми се от този.

# 19 369
  • Капустин Яр
ДСБ-то няма ли да излъчите силната кандидатура на Стоян Михалев? За вице може да е някой 45-годишен член на несъществуващата вече младежка организация.

# 19 370
  • София
При тази обстановка, при тези разкрития години наред, ти имаш устата или клавиатурата да казваш това ?
Големи разкрития има в последно време, да. Кьовеши направо в малкия си джоб я сложиха. Едни милиарди кражби са разкрити и върнати в държавата.
Само да те помоля, припомни ми олигархията не плаща данъци ли беше темата или някаква друга.

Кьовеши показа, че е безсилна в дълбоката държава, но нима някой е очаквал нещо друго, аз лично не съм .
По-рано бях постнала едно видео на Дремджиев, ако си го гледал/а ще видиш кои точно сега движат парада, на какви схеми бръмчат , само пример след пример, и ще се убедиш, че удобно трием клавиатури за олигарси, докато схемата към момента просто се пренарежда.
Справка за платени данъци от олигарси можеш да направиш само като провериш какви данъци е плащал Лукойл 15г назад, кога започва да плаща и кой изведохме от санкции?!

И още нещо!
Може би дебелото момче ще го отнесе, ако не се изнесе по Емирствата , но той далеч не е единственият, който трябва да гние зад решетките!

# 19 371
  • София
Имам чувството, че Проданов пише в темата, хахахаха.

Вземете и президенството, не ми пука. Ще бъде много красиво, когато се омажете до ушите, така че дори и най-твърдоглавите избиратели ще ви подгонят с камъни и дървье!

# 19 372
ГЕРБ дават бюджета на Конституционния съд.

# 19 373

Ако ГЕРБ се подмотават с кандидата, излъчат някой Хекимян, или не излъчат, има вероятност за такъв балотаж. И аз няма да гласувам тогава. Но когато ГЕРБ предложиха общ кандидат на ППДБ, Синя България, СДС, ппдб не искали. Сори, ама така играят пак за Йотова, даже и не нарочно да е.

Януари, кофти е да вземат и президентството, защото взимат и КС тогава.

# 19 374
ППДБ изсърбаха Борисовата попара. Няма как да се съгласят на тяхно предложение. Знаем защо. Опариха се, платиха си.

# 19 375
  • София
Айде един безплатен съвет за прогресистите, днес съм в настроение Simple Smile

Налага ви се да вземате тежки решения, това е ясно. Обяснете ги на избирателите си човешки. Ще ви разберат, защото ви обичат Stuck Out Tongue Winking Eye

Не да се тръшкате по трибуните колко лошо наследство са ви оставили, не да съскате и да разделяте обществото. Кажете човешки "Положението е тежко, трябва да се лишим ВРЕМЕННО от някои екстри за да излезем от батака" И най-простата копейка ще ви разбере. Говорете с хората, говорете с опозицията, говорете с партньорите. Доказвайте думите си. Приемайте съвети. И не се опитвайте да крадете така урбулешката. Има си начини, може да го направите по-елегантно, аз ли да ви уча?
Иначе ви чака отрезвяване като в Безмер Joy

Разбира се очаквам прекалено много от наследниците на обирджиите на мандри, но надеждата умира последна...

# 19 376
ППДБ изсърбаха Борисовата попара. Няма как да се съгласят на тяхно предложение. Знаем защо. Опариха се, платиха си.

Оф, каква попара, за президент става дума. Нека да е авторитетна фигура, която се припознава от всички, да не е строго партийна. Ама не! Ми играйте за Йотова, ей тая вашата попара с Радев я сърбаме сега. Щото не щяхте Анастас Герджиков.

# 19 377

Оф, каква попара, за президент става дума. Нека да е авторитетна фигура, която се припознава от всички, да не е строго партийна. Ама не! Ми играйте за Йотова, ей тая вашата попара с Радев я сърбаме сега. Щото не щяхте Анастас Герджиков.
Веднъж да бяхте погледнали първо в собствената паничка и да разберете, защо Борисов е неприемлив.
Разбери, че избирателите на ппдб няма да я позволят тая работа.

# 19 378
  • София
Обща дясна кандидатура означава кандидат на ГЕРБ, нали?
Честно казано, не мога да преценя кое е по-лошо. Още повече, гербаджиите играят с прогреса, така че...
Абе отписала съм президентството, няма смисъл...

# 19 379
А, стига вече с това ППДБ виновни за всичко.
Защо да не е бб, че сложи неизбираеми канадидати и двата пъти, ами ППДБ виновни, че не подкрепили Герджиков. И за Цачева те са виновни, нали?

Ей затова е така, щото вместо да се държи сметка на тия, дето подкрепяш, все ППДБ виновни. Все те да дават по-добри предложения, изобщо пешкира все за тях

Общи условия

Активация на акаунт