Политиката на България - епизод осем

• 442 682
  • 19 406
  •   17
Отговори
# 19 380
Обща дясна кандидатура означава кандидат на ГЕРБ, нали?
Честно казано, не мога да преценя кое е по-лошо. Още повече, гербаджиите играят с прогреса, така че...
Абе отписала съм президентството, няма смисъл...
то президенството не знам, но вече се стягат за местни избори. Със закона за бюджета развързаха ръцете на на министъра на МРРБ еднолично да решава за коя община ще има пари.

# 19 381
Крум Зарков и той ще подкрепя Йотова. Кой ли ще е вицепрезидент ?

Законът за бюджета ще се посрещне в КС от Янаки Стоилов директно, а и от председателката. Нямам очаквания.

# 19 382
  • София
Йотова Wink

# 19 383
Честно казано, не мога да преценя кое е по-лошо. Още повече, гербаджиите играят с прогреса, така че...

Не, точно обратното казвам.
Герджиков, подкрепен от ГЕРБ, не беше ГЕРБ. Нека е някой, като Николай Ненчев, Иван Сотиров, или повече граждански профил. Естествено, че не би могло да е някой от ГЕРБ, ако ще е общ кандидат.
Но явно си държите на Гюров, или на някоя партийна кандидатура. И ще спечели Йотова.

Герджиков беше прекрасна кандидатура, жалко, че не го разбрахте. Цачева беше тотал щета. А относно кой с кого се заиграва, прочете, ако искате, поста на режисьора Стоян Радев.

# 19 384
спрягат неадекватника шеф на ВВС.

# 19 385
спрягат неадекватника шеф на ВВС.

Ужас.

# 19 386
  • Буркина Фасо
кое е по-доброто ? тия са зле, ония по-зле ...
не харесвате никой на никоя позиция.  Продължава Пропадането ви .

# 19 387
кое е по-доброто ? тия са зле, ония по-зле ...
не харесвате никой на никоя позиция.  Продължава Пропадането ви .

ПБ ни изпреварвате с 8%. Дано скоро и по - бързо Sunglasses

# 19 388
Винаги е по добре да се гласува за професор, отколкото за военен. И нямам предвид само манталитет и среда, а и интелект. Но пък българина си иска бащицата, силната ръка, генерала. Е, пол;учи го.

# 19 389
  • Капустин Яр
Тогава намерете някой военен, твърдолинеен евроатлантик, издигнете го и президентство ви е в кърпа вързано. Не ли? Щом твърдите, че това е достатъчно. Там Шаламанката, Тагарев, онзи от "атлантическия съвет". Има опции.

# 19 390
Справка за платени данъци от олигарси можеш да направиш само като провериш какви данъци е плащал Лукойл 15г назад, кога започва да плаща и кой изведохме от санкции?!
Те затова сега ще съдят България швейцарците от литаско. Не знаех обаче че Лукойл се държи от български олигарх. Това е ново.

# 19 391
Докато Радев,(разбирай държавата),отказва да строи завод за барут,частната фирма "Караш Инвест" от оръжейната група на Гебрев,ще строи именно такъв завод до гр.Смядово,Шуменско. Строежът е планирано да започне от първи септември тази година.

# 19 392
Бих гласувала за двойката Никола Минчев и Андрей Новаков. Но и двамата са под 40 г. и не отговарят на условията.
Друг за който бих гласувала е Николай Младенов.
Ева Майдел вече има навършени 40 г.
Разглеждам младите политици. Писна ми от "старите муцуни"

# 19 393
  • София
Справка за платени данъци от олигарси можеш да направиш само като провериш какви данъци е плащал Лукойл 15г назад, кога започва да плаща и кой изведохме от санкции?!
Те затова сега ще съдят България швейцарците от литаско. Не знаех обаче че Лукойл се държи от български олигарх. Това е ново.

А, не съм разбрала, че само бг олигарси ще изброяваме, та чичко тревичко и Жоро инсата, така на първо време , след ББ и дп разбира се, че те са ясни

# 19 394
Е, той Мунчо нали късаше ризи, заради руски олигарси. Айде да не се правим на леко разсеяни.

Общи условия

Активация на акаунт