Политиката на България - епизод осем

• 444 416
  • 19 470
  •   9
Отговори
# 19 395
А, не съм разбрала, че само бг олигарси ще изброяваме, та чичко тревичко и Жоро инсата, така на първо време , след ББ и дп разбира се, че те са ясни
Не българските по принцип не плащат данъци в България. Ако трябва и тях да борим, предлагам да започнем със съкратения списък на Форбс
Разбра защо и Алекперов и извън списъка на 21 санкции предполагам, след като не оспорваш по същество

# 19 396
Гледам някакво клипче на някакви хора, жалват се, че нямали пари за торове, че краставицата им не се изкупувала, че гласували с надежда за Радев да "ги оправи", а той "батарясал" държавата. Зеленият чорап с дърва и камъни ще го гонят и няма да е далече тоя момент. Жълтопаветните еврогейове са му най-малкият проблем.

# 19 397
Гледам някакво клипче на някакви хора, жалват се, че нямали пари за торове, че краставицата им не се изкупувала, че гласували с надежда за Радев да "ги оправи", а той "батарясал" държавата. Зеленият чорап с дърва и камъни ще го гонят и няма да е далече тоя момент. Жълтопаветните еврогейове са му най-малкият проблем.

Да ме прощават, но той такива неща не е обещавал.
Една битка с олигарсите промърмори и тишина.
Това, че на някой висок, строен мъж,му се вижда сериозен и проектира надежди, които не са облечени в програма е глупост.
Феноменална при това.
Сега са твърдят, че Радев ги е разочаровал е жалък начин да прикрият собствената си липса на мисъл.

Както казваше Борисов: " И магаре да сложа и него ще изберете"

# 19 398
  • Буркина Фасо
Обща дясна кандидатура означава кандидат на ГЕРБ, нали?
Честно казано, не мога да преценя кое е по-лошо. Още повече, гербаджиите играят с прогреса, така че...
Абе отписала съм президентството, няма смисъл...
кое е по-доброто ? тия са зле, ония по-зле ...
не харесвате никой на никоя позиция.  Продължава Пропадането ви .

ПБ ни изпреварвате с 8%. Дано скоро и по - бързо Sunglasses
защо ме включваш в това число?

# 19 399
То като чете темата човек ще рече, че не политиците от ПБ, ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, а гласувалите за тях са виновни за положението, или ако не са само те виновни, пак са по- виновни от политиците.

# 19 400
Не са невинни, Радев беше 9 години в политиката и на адекватните хора ни беше ясно какъв е и какво ще стане.

# 19 401
Очаквала тя, че ще й изкупуват продукцията по скъпо.. пазарна икономика се нарича това. Ще търпи сега 4 години и ще има време да си помисли, за кой да си изгърми гласа следващият път.

# 19 402
Не са невинни, Радев беше 9 години в политиката и на адекватните хора ни беше ясно какъв е и какво ще стане.
Така е, но лъжещият е по- виновен.

# 19 403
Обща дясна кандидатура означава кандидат на ГЕРБ, нали?
Честно казано, не мога да преценя кое е по-лошо. Още повече, гербаджиите играят с прогреса, така че...
Абе отписала съм президентството, няма смисъл...
кое е по-доброто ? тия са зле, ония по-зле ...
не харесвате никой на никоя позиция.  Продължава Пропадането ви .

заради болднатото ВИ.

# 19 404

Цената  знаем кой я плаща, нали?

# 19 405
Опираме до “Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава”. За мен всички имат вина.

# 19 406
  • Буркина Фасо
[/quote]
[/quote] заради болднатото ВИ.
[/quote]
изпреварват ви. те ви изпреварват. без мен.
ако искаш да им се подмажеш ...направи го.

# 19 407
Очаквала тя, че ще й изкупуват продукцията по скъпо.. пазарна икономика се нарича това. Ще търпи сега 4 години и ще има време да си помисли, за кой да си изгърми гласа следващият път.

Радев е обещавал, че ще продава краставиците на производителите...?!?! Или аз нещо съм пропуснала.

# 19 408

Радев е обещавал, че ще продава краставиците на производителите...?!?! Или аз нещо съм пропуснала.
Ами тя си казва във видеото - "нямаме пари за нищо, никой не ни купува краставиците,  за торове, за пръскане нямаме пари. радев каза че ше ни оправи"

# 19 409

Защо това заяждане на дребно?!?! Разбира се, че не е обещавал подобно нещо, както не е обещавал, че ще връща лева, но избирателите му го очакваха. За това казваме, че гласувате за поредния спасител или оправяч. Та и тази жена така, сега ще я оправят бюджетно.

Общи условия

Активация на акаунт