Политиката на България - епизод осем

• 452 739
  • 19 822
  •   11
Отговори
# 19 515
Интересно, като гледам, след като Радев ни вкарва във войната на Тръмп с Иран, на прогресарите пак тролове им се привиждат, а да и дезинформация... Явно са обладани от зверско спокойствие, че Турция и Гърция ни пазят. Само дето за атентати като този в Сарафово ПВО не помага, а нашите служби от калинки и копринки съвсем

# 19 516
Ма няма и четири минути разлика.

# 19 517
Прав е Радев. Изглежда, че иранците са се фокусирали върху виновните/отговорните, не върху България като държава. Sunglasses

# 19 518
Сега при Ивелин Николов гледам д-р Цветеслава Гълъбова, която беше в инициативния комитет за издигането на радев за вторият му мандат. Изключително разочарована, казва че кабинетът е катастрофа. Разказва за Копринков, за лобитата около радев, как "борбата с олигархията е куха фраза", а правителството служи на зависимости.
Ето го цялото интервю https://www.youtube.com/watch?v=z7o4bxbRI9k

# 19 519
Тръмп да ти е приятел, днес... не е особен комплимент.
Както се вижда и евроатлантизмът може да се дели на европеизъм и атлантизъм. Нещата не са опаковани априори и при всички условия.

# 19 520
Ако не е още известно на ППДБ, Радев го интересува само българския интерес.

# 19 521
  • София
Ако не е още известно на ППДБ, Радев го интересува само българския интерес.

Хахаха, днес ще ме уморите от смях!

# 19 522
И на Коцев ли му е смешно?
Сутринта трудно можеше да състави изречение.

# 19 523
"Лицата, които вземат решения в България, трябва да понесат отговорност за опасното решение да разположат американски самолет за въздушно зареждане в своите военни бази." Това се казва в позиция на говорител на Министерството на външните работи на Иран, публикувана на "Фейсбук" страницата на посолството на страната в София."

Кои са тези лица, които визират?

# 19 524
Оня дето ни превърна участник във война на Тръмп....

# 19 525
  • София
Т.е. ясно ли е на ППДБ дали РР е копейка или не?
На мен ми е ясно, че е
Аз моля все още за обяснение как Радев брани нашият интерес с американските самолети  в Безмер ?
Тагарев одобрява самолетите в Безмер и обяснява за натовската ПВО. Той какъв е? Явно и той е заблудена копейка. https://offnews.bg/politika/tagarev-razpolaganeto-na-samoletite- … henie-871495.html

# 19 526
"Лицата, които вземат решения в България, трябва да понесат отговорност за опасното решение да разположат американски самолет за въздушно зареждане в своите военни бази." Това се казва в позиция на говорител на Министерството на външните работи на Иран, публикувана на "Фейсбук" страницата на посолството на страната в София."

Кои са тези лица, които визират?
аз като ви казвам, че Радев е войнолюбец и нарочно ни бута в тая война, пък на миротворец ми се прави за войната в Украйна, продавайки й оръжие.
Объркахте ли се Joy

# 19 527
Аз моля все още за обяснение как Радев брани нашият интерес с американските самолети  в Безмер ?
Щях да питам какъв е "нашият" интерес, но ще се вместя само в "Докара/пусна американски пари в икономиката на България"

# 19 528
Т.е. ясно ли е на ППДБ дали РР е копейка или не?
На мен ми е ясно, че е
Тагарев одобрява самолетите в Безмер и обяснява за натовската ПВО. Той какъв е? Явно и той е заблудена копейка. https://offnews.bg/politika/tagarev-razpolaganeto-na-samoletite- … henie-871495.html

И това, че ги одобрява Тагарев, трябва автоматично и аз да го одобря.
Ами съжалявам... не работи така.

Щях да питам какъв е "нашият" интерес, но ще се вместя само в "Докара/пусна американски пари в икономиката на България"
И как ?

# 19 529
И на Коцев ли му е смешно?
Сутринта трудно можеше да състави изречение.
Стига ни навира тоя Коцев по веднъж на минута....Да не е казал, че ще се кандидатира за президент? Впрочем човекът тепърва ще ни оскубе (абсолютно основателно) защото бадева търка наровете на ареста и го хапаха бълхите  докато пеленачето му растеше без баща. Та ще има кинти, спокойно, всичко ще си плати, ще си платим и ние за престъпленията на КПК и прокуратура.

Общи условия

Активация на акаунт