Политиката на България - епизод осем

• 630 736
  • 26 254
  •   21
Отговори
# 26 235
  • София
Мм, не. Повече от ясно е, че ГЕРБ ще подкрепят Йотова. Все пак вицето е тяхно.
Иначе, ако Копейката и Волгин стигнат на балотаж пускам за тях.  Wink

Последна редакция: вт, 22 сеп 2026, 22:33 от Lunna Sonata

# 26 236
  • Разпиляна във въображението
Някой иска размирици?

# 26 237
Някой иска размирици?
да, Карбовски. Директно призова за гражданска война многократно в БНТ. Директно каза, че тия розовите трябва да ги набутат в ъгъла и да не им се дава да мъцнат. На Милотинова трябваше да й падне главата за подобно нещо. Между другото вчера хвърлих един поглед, Радевите министри при него на интервю.
Да, властта в момента. Справка - внасящият разделение и омраза министър на нищото и повея на вятъра. С приказките си това ще постигне - размирици.

# 26 238
Аз сега изведнъж се усетих, дали съм пропуснала, или за тези избори не съм видяла социологически проучвания за нагласите на българския избирател? Ако помня правилно, по време на едномесечната "карантина" преди изборите проучвания не се публикуват, или може да се появят 10 дни преди вота /случайно/. За достоверност не бих гарантирала, ако това е възможно, но в сегашната ситуация тип "вся власть ......." всичко е възможно да се случи.

# 26 239
  • София
Ще видим, ще видим.
Ти кажи на социологическите агенции да предоставят актуални данни. Нещо не сме ги виждали напоследък Joy
Няма какво да гледам. На последните избори колко събра - 130к Няма накъде повече.
Какво общо има социологията не разбирам.

Не знаех, че Йотова се е явявала на последните избори Mask

# 26 240
Според мен Костя и вице са бушон, на фона на който Йотова и вице да изглеждат по-приемлив и хармоничен избор. За избирателите евроскептици, с проруzки нагласи. Таргетират крайни националисти. И тези, които не припознават нито един от кандидатите или искат да накажат политиците - протестен вот. Вид разсейващ вот. В полза на Йотова. За първи тур, който след това може да се пренасочи към Йотова.  Поради сходни разбирания. В случай, че в предизборната кампания заложат и на атаки към политики и предишни решения на Йотова, тя само може да спечели  от това сред хора с по-умерени нагласи.
Както вероятно ще има и други, който разсейват вота.

Цитат
bTV: Според Костадинов основното, което хората в анкетата са заявили, е българските политици да обичат България и българския народ. Костадинов посочи, че хората искат независимост, благоденствие, обединение, напредък – образователен и научен, както и силна държава. Той подчерта, че това може да бъде изпълнено от хора с независимо мислене, без скрупули да защитават българския национален интерес.

Представителят на партията Петър Петров определи избора на 22 септември за представянето на кандидатите като символичен.

„Влизаме в тези президентски избори, защото българският народ не се чувства представен от политиците, които го управляват. Той се чувства предаден“, заяви Петров след регистрацията в ЦИК.

По думите му „Възраждане“ издига кандидати, независими от изпълнителната власт, местната олигархия и влиянието на чужди държави.

Източник: https://btvnovinite.bg/bulgaria/kostadinov-sled-kato-saobshti-ch … aignsrc=clipboard

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 07:19 от starinthenightsky

# 26 241
Цялата Вселена срещу Гюров.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 07:35 от seisa

# 26 242
По-скоро не знаеш какво пишеш. Говорим за Костадинов и колко щял да дръпне на Йотова. Иначе Йотова е била на избори на 14 ноември 2021 и на първи тур събра над милион и 300

# 26 243
Онзи ден бях пуснала тв, рядко се случва, и чух познат тембър, та се заслушах. Цветлин Йовчев - за хибридните войни и руската пропаганда. Използва във всяко второ изречение да насочи вниманието към руската пропаганда.

# 26 244
Срещу Гюров в лично качество - адхоминем може да има атаки от хора, които им липсват аргументи.
Тези президентски избори ще се види какви са преобладаващите нагласи в обществото. Относно геополитическата ориентация.
За връщане към модели на управление отпреди 1989 г. - концентрация на власт или за плурализъм, коректив.
За независимостта. Никой не е напълно независим, затова се присъединява към една или друга общност, група/държави, които споделят сходни ценности, интереси.
Курс към прозападна или проруzка ценности и политика

# 26 245
Цветлин Йовчев си е от клакьорите на щат.
Онзи ден бях пуснала тв, рядко се случва, и чух познат тембър, та се заслушах. Цветлин Йовчев - за хибридните войни и руската пропаганда. Използва във всяко второ изречение да насочи вниманието към руската пропаганда.

# 26 246
Вярваш че всички тези гласоподаватели на костадинов, които Мунчо му взе, за да им върне лева и независимоста, ще се прелеят в радева, която няма да им върне лева и независимоста? Продължавай да си го втълпяваш.
По-скоро не знаеш какво пишеш. Говорим за Костадинов и колко щял да дръпне на Йотова. Иначе Йотова е била на избори на 14 ноември 2021 и на първи тур събра над милион и 300

Евростат: България е първа в Европейския съюз по поскъпване на горивата.
През 2023 -та, радев се чудеше, как служебното му правителство успяло да свали цените на бензина, а редовното тогава не могло". Сега си има редовно, ама не може да свали цените, що така?

# 26 247
Че на какво е свалил цените РР, та на горивата да ги свали?!

# 26 248
  • Разпиляна във въображението
То и да ги питаш и да ти кажат пак друго ще разбереш и после ще ни превеждаш небивалици. Joy

Аз питам теб. Ти написа Мейдан. Не ме препращай другаде.

Няма какво да ви превеждам. Вие като захапете нещо, каквито и линкове и точни цитати да ви се дадат няма смисъл.

# 26 249
Волгин по канал 1 критикува обещанията на Радев преди изборите.

Общи условия

Активация на акаунт