Използвате ли суплементи и какви?

• 88 649
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Мерси много! А зеленият чай колко време да го продължавам 3 х 2?
Както и липозана - ще трябва ли да се прави след време пауза?
----
ИРА, аз съм отскоро с чая - само 1 опаковка съм глътнала, а липозана го почвам тепърва, след 2 дни. Като имам резултат ще пиша.
За американския фетбърнар -  newsm78 изпих 2 опаковки и не бих казала, че съм отслабнала. От режима на Дюкан ми е резултатът на лентичката  bowuu

# 856
Поци, свърших Липозана и не мога да си намеря! Ами сега????? Обещаха да ми доставят, но ще минат седмица-две!Казвай бързо к"во да правя? Please

# 857
пикадили  bouquet

# 858
При мен няма такива екстри, по-точно няма никакви екстри

# 859
от кьде си newsm78

# 860
  • София
При мен няма такива екстри, по-точно няма никакви екстри
"Била"?

# 861
В София - Кауфланд и Ремедиум имаше вчера.

# 862
Защо спряхте да пускате отзиви за резолтатите?
Аз ще се тегля към 15.08. и ще ви пиша тогава до каде съм я докарала.

# 863
  • BG
 Sad какво да публикуваме, 3 седмици чинно си пия Липозана и Зеления чай, спазвам и лунната и яденето съм ограничила и съм + 2 кг.  Sick
Имаше някакви минуси, но явно са били временни.

# 864
  • София
аз също не съм наясно! Определено отслабвам, но не знам дали от бърнърите... или от режима на Дюкан?! Според мен е комбинирано! Но все още не мога да съм категорична. Като че ли миналия месец имах повече застои. Искам да видим август как ще е...  newsm78 След кат изпия поне 2 опаковки, тогава ще мога да кажа  bowuu

# 865
Здравейте! Имам въпрос за Липозана. Баща ми и свекър ми са с високо кръвно и доста наднормени килца. Искат да отслабнат, но не са склонни да променят навиците си. Та има ли проблем (възраст, заболявания - единият има няколко прекарани инсулти) да пият Липозан?

# 866
[След кат изпия поне 2 опаковки, тогава ще мога да кажа  bowuu
[/quote]

Аз и след втората опаковка не свалих и грам и повече няма да си купувам.То се е видяло,че от Липо няма да ослабна

# 867
Здравейте! Имам въпрос за Липозана. Баща ми и свекър ми са с високо кръвно и доста наднормени килца. Искат да отслабнат, но не са склонни да променят навиците си. Та има ли проблем (възраст, заболявания - единият има няколко прекарани инсулти) да пият Липозан?

Няма проблем Peace
Но първо да сменят начина си на хранене.Не очаквайте чудеса от хранителните добавки  bouquet

# 868
Към Поци:
Моля те да ми отговориш, защото виждам, че ти си най в час с темата, дали като пия Липозана е нормално да се потя -не само докато тренирам, а и в покой. Дори и през ноща се будя и съм вир вода, а сега вече не е горещо?
Благодаря предварително за отговора.

# 869
  • София
Към Поци:
Моля те да ми отговориш, защото виждам, че ти си най в час с темата, дали като пия Липозана е нормално да се потя -не само докато тренирам, а и в покой. Дори и през ноща се будя и съм вир вода, а сега вече не е горещо?
Благодаря предварително за отговора.
Нека Поци каже, ама аз да споделя, че и аз го пия, а нямам такива наблюдения   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт