Леко и безаварийно... 

Ми щото съм си дърта затра
Не си плащам в къщи нета, а ползвам само този от работата. И то само на нощните смени. А и бях си взела отпуск по празниците, че нали нямаше ясла и трябваше някой да гледа халата Камелия 
от кеф. Браво,
Мила, честито
Това да се чува- ново стъпало в кариерата, нов гаджелък
, абе всичко ново. Дано само по- отговорния ти пост не ни лиши от присъствието ти.
/. Да го цункаш по муцунката от мен
(или където на теб ти харесва,няма проблем
)
Какво му е друго работа- да папка, спинка и да пълни пампата. Еххх, само като си представя миризмата на кърмаче, направо ме унася в сън. Да ги нацелуваш с каката от мен и Ками.
, още съм в чуденка.
По едно време докато беше облечена в целия бански избяга от пробната. По розови чорапи и розов бански на точки и къдрички. Тича като луда между хората, щендерите, няма спирка. Ние с децата на другата майка я гоним... Абе картинката беше страшна. По едно време я хваща едно от момичетата на магазина и като се огледах....
, пък това чаве що е такова лудо

Не мога повече да кръшкам. Събота е, почнаха да се чекнат по заведенията и по дискотеките. С 2 думи започнаха всички лампички да светкат и някой трябва да ги вдига тия линии

Онзи ден моята дъщеря прояви характер. Като си тръгвахме от ясла взе на едно детенце раничката и край, не иска да я върне, иска на люлки /то разбира се, вали
/ ТРОПНА МИ С КРАК... Аз изпаднах в истерия
... Все ми се е инатяла, ама чак толкова да не мога да я узаптя по улиците не е бивало. Все си мислех, че ще е по-нататък, ама ей на!
, ама незнам как ще спортувам след него с количката /или за по-практично с кенгурото
... таман да смукна някое килце, че едва се търпя
, ама пусти мързел - голяма болест
/
И Свети Георги да ни пази, най-вече децата ни 

Препоръчани теми