Отговори
# 180
Честит рожден ден, милички НИКОЛЧЕ, ВИКИ И ВАЛЬО!

Да сте живи и здрави, да са ви весели игрите, слънчево детството и ГОЛЯМ животът!

# 181
Честит Рожден Ден мили рожденници Никол,Вики и Вальо! Желаем Ви здраве,усмихнато детство и весели игри!!!

bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59

# 182
Благодаря за честитките! Извинявам се, че не мога да честитя на всички октомврийчета по отделно, но все още сме без тати и почти време за компютър не ми остава (освен сутрин рано)!   Embarassed

Честит Рожден Ден на всички сладури и сладурани от нашия отбор! Бъдете здрави и послушни деца, така ще ни радвате най-много!  Heart Eyes

# 183
 Blush Честити рождени дни на патерици.... Hug Hug Hug

А пък днес е мой ред да ви почерпя....и Нети стана на 3.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕТИ, ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ИГРИВА

# 185
Честит Рожден Ден на Вальо, Вики, Нети и Клементина!

Бъдете живи и здрави, много щастливи и много игриви!!!

Съжалявам за закъснението, но още неможем да се освестим от нашия рожден ден, който надмина всичките ми очаквания за страхотен купон, но и тройно надмина очакванията ми за следпразнична умора ... (2-ри ден съм с мускулна треска  Laughing)
Естественно, още госпожицата неможе да се нарадва на подаръците и хола не стига, че ми е пълен с тях, а и недава поне половината балони да пуснем из другите стаи .. така че хола ни е детски клуб в момента, едвам стигам до комп. ...  Laughing
Снимките ще се опитам да ги кача днес ..  Grinning

Ето и закъснялата почерпка:

Днес пък черпя за РОЖДЕНИЯ ДЕН НА МОЯТА МАМА ... Да ми е жива и здрава, много я обичам!  Heart Eyes

Желая ви приятен неделен ден!!!  Peace

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 12:34 от Irena80

# 186
Честит рожден ден на ВИКТОР и ТАНЯ здраве и щастливо детство

Честит рожден ден на Иренкината мама, с пожелания за много здраве и послушни внуци

# 187
Честит Рожден Ден на Виктор и Таня!

Много щастие, здраве и късмет ви желая!

# 188
ЧЕСТИТ И ЩАСТЛИВ ПРАЗНИК НА НЕТИ, ВИКИ И ТАНЯ!

ДЕЧИЦА МИЛИ, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И РАДОСТНИ!

ВЕСЕЛИ ИГРИ И ПОСЛУШНИ РОДИТЕЛИ!

И аз съм като Иренка  Laughing Laughing Laughing - с мускулна треска и умора като за световно! Две вечери вкъщи и един детски купон - направо зашеметителни забавления!  Grinning Иренка, и на твоята мама здраве и прекрасни мигове с вас!  Heart Eyes Моята мама е след два дена, много везни, много нещо  Wink
Много сме доволни, макар че Андрея доста се поразглези покрай толкова внимание и подаръци. А пък къщата ми издиша, защото вече няма място за нас от нови придобивки  Tired Ето малко снимки от купона в яслата - както ще видите, имаме кандидат снаха - трябва Ками да се намеси  Naughty

# 189
Привет и от нас с Дана!

Първо искам да честитя РД на Пимпа с огромно закъснение, но надявам се да не се сърди! Пимпа, бъди здрава, бъди щастлива и все така напориста и словоохотлива! Честита Ти лична кола и втора работа!

Добре дошла на новото попълнение- I1208s и Давид! Дано да се чуствате добре сред нас и успешна операция на малчугана желая!

Честити РД на всички станали на 3 години Октомврийчета- Ангел, Карина, Фарзона, Жоро, Стели, Нели, Криси, Сашо, Плами и Цвети, Андря, Рая, Никол, Виктория, Валю, Нети, Клементина, Виктор и Таня! Растете игриви, здрави и дейни мили дечица за радост на мама и тати!

Ние снощи си кацнахме от топлата и слънчева ваканция за РД на Дана и още се адаптираме към тукашната хладна есен.
Мили, много хубави снимки! Приятни приготовления за наближаващият РД и на другата Ти любима везна в сем- вото.

Лека и спорна нова седмичка Ви желая и хубав нов ден! И бързо оздравяване на двете принцески на Вили!

# 190
  • София, откъм тъмната страна
Здравейте и от мен. Искам да поздравя всички рожденници, които съм пропуснала и да им пожелая най-щастливото и безоблачно детство!   bouquet

mili, страхотни  снимки! И снахата си я бива  Wink

Водих малкия на кожен лекар и в четвъртък ще ходим да му горят изръстъчето. Стискайте му палци, че мен ме е страх повече от него.

# 191
Здравейте, мили момичета!

Честит рожден ден на вашите слънчица   bouquet

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 192
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЛИТЕ ВЕЧЕ АНДРЕЯ, РАЯ, НИКОЛ, ВИКИ, ВАЛЬО, НЕТИ, ВИКТОР, ТАНЯ И МАРИЕЛА
 БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ И ИГРИВИ!

# 193
Ето снимки и от нашия рожден ден ... Който му се гледа ...   МОЛЯ! 

# 194
Ето снимки и от нашия рожден ден ... Който му се гледа ...   МОЛЯ! 
Голяма работа е Никол!  Heart Eyes Страхотен празник! Hug
Ние се сдобихме с такова колело лятото, но нещо не се получи карането му... дали й беше малко голямо или моята фръцла ще е спъната като майка си.. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт