Отговори
# 165
Милички рожденичета, да сте живи и здрави!

Скъпи Дана, Стелка, Нелка и Криси и на патерица Ангелчо, Карина и Фарзона и Жорко,

Да сте живи и здрави и да радвате родителите си и света със своите топли усмивки и весел смях!

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА , СТЕЛА, НЕЛИ И КРИСИ, МНОГО УСМИВКИ И ЗДРАВЕ ИМ ЖЕЛАЕМ

# 167

ЧЕСТИТ ДА Е ПРАЗНИКЪТ НА ПЛАМИ, ЦВЕТИ, АЛЕКС И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!

Бъдете живи и здрави и доброто да ви спътства в живота! 

# 168
Честит Рожден Ден на Плами, Цвети и Алекс!

Бъдете живи и здрави, весели и щастливи, усмихнати и игриви!

# 169
  • София
Здравейте всички! Как сте? Празнувате ли вече? Като наближи октомври и така ми залипсвахте  Hug ама се срамувах известно време да пиша, че сигурно отдавна сте ни забравили с Мишо  Embarassed Е, престраших се!
А и как да не поздравя рожденниците (само дето някои вече релаксират след голямото тържество, ама на патерици ще ги поздравя  Embarassed )

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СКЪПИ ДЕЦА - АНГЕЛ, КАРИНА, ФАРЗОНА, ЖОРО, СТЕЛА, ДАНА, НЕЛИ, КРИСИ, САШО, ПЛАМИ И ЦВЕТИ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ, МНОГО СМЯХ И ЛУДОРИИ, МНОГО ОБИЧ, МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ПРИЯТЕЛИ!

Разкажете как празнувате и какви подаръци получават децата ви, аз ще прочета назад първо и тогава ще пиша пак  Hug

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА ПЛАМИ, ЦВЕТИ И АЛЕКС!!!

party023 Мили пораснали дечица,бъдете живи и здрави,щастливи,палави!!! newsm59   :  bigdance2  bigdance2

Честото и на патерица на всички,които вече са празнували newsm51

Момичета,много съм виновна,нямам оправдание,но е факт,че направо се изгубих.Този месец покрай рожденниците обещавам да съм редовна Heart Eyes Хайде ще имаме ли общ рожден ден,мен вече ме тресе треска за нашия.Целувки много от нас  Hug Останете си със здраве Heart Eyes Heart Eyes

# 171
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМИ, ЦВЕТИ И АЛЕКС, МНОГО ЗДРАВЕ , ИГРИ И ЩУРОТИИ

Ади, Рени, радвам се че се появихте...и стига срамували..то почти всички зачезнахме покрай порасналите деца...но добре че дойде нашия месец, че да се появим...  bouquet Hug  bouquet

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  АНДРЕЯ, И   РАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И РОДИТЕЛСКА ЛЮБОВ

# 173
                   Честит Рожден Ден на Андрея и Рая!!!
Желя ВИ много здраве,лудории и детство изпълнено с веселие и късмет[/color]

bdbaloni bdbaloni bdbaloni newsm38 newsm38 bdbaloni bdbaloni

Мила,на теб желая да си много щастлива и горда майка с твоя малък мъж.Целувки и прегръдки от нас с Ванко newsm51 newsm51

# 174
  • София, откъм тъмната страна
Честит рожден ден на Рая и Андрея!!! [/color] bdbaloni hbday
Желая ви щастливо детство изпълнено с много смях и усмивки!![/size]
 smile3510

# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Рая и Андрея!

Ние с Никол ви желаем безброй усмивки, игри и успехи!!!

# 176
Много, много, много благодарим за пожеланията и любовта ви!

Всички деца и техните родители да са живи и здрави! Специални целувки на Рая!

Ето и малка почерпка:

# 177
  • София
Честит рожден ден на Рая и Андрея!!! Бъдете много здрави, весели щастливи деца, много игри и забавления и малко бели!!! bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС НИКОЛ, ВИКТОРИЯ и ВАЛЬО!

МНОГО, МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Честито и на всички, вече тригодишни малчугани!

Да са все така чаровни палавници! Heart Eyes

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  НИКОЛ, ВИКТОРИЯ И ВАЛЬО С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ

Общи условия

Активация на акаунт