Отговори
# 150
Няма ли някой да се излъже да влезе  ...   Thinking
Аз съм на линия вече, така че ще има глоби ... много големи - ЯДЛИВИ И ПИЙЛИВИ ..  Laughing

АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ..................... влизам и излизам...че ще ме изгонят от работа... довечера повече ...обещавам.... че не ми се плащат ГЛОБИ  hahaha Joy особено ЯДЛИВИ и ПИЙЛИВАи...

# 151
ОГРОМНА МОЛБА, ТРЯБВА НИ СПЕШНО ВСИЧКИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ
http://www.bgpetition.com/izostaveni_deca/index.html
МОЛЯ ПОДПИШЕТЕ Я, ВЪВ ВОТРНИК НИ ПРЕДСТОИ НЕЩО СЕРИОЗНО ЩЕ ВИ ПИША ДОПЪЛНИТЕЛНО
МОЛЯ ВИ ПУСНЕТЕ Я НА ВСИЧКИ ПОЗНАТИ, МОЛЯ ВИ, ТРЯБВА ДА СПРЕМ ГЕНОЦИДА НА ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ....

# 152
  • София, откъм тъмната страна
Здравейте на всички   bouquet
Иска ми се да се включа и аз в кюпа, ако е удобно.
От доста време съм регистрирана, ама все отлагах да се представя, но като гледам при вас е весело, а и е добре да има с кой да споделиш радости и неволи около малкия човек.
Моят син се казва Давид и както всички дечица тук октомври ще направи 3 год. Роден е на 17-ти.  Ходим на ясла (казаха че след Нова Година ще го преместят в детската градина) и дори го правим с желание...
Друго засега не мога да напиша, защото след малко отивам да го прибера и трябва да се приготвям, но ще се радвам да стана част от вашата група.  Hug

# 153
I1208s, добре дошла сред редиците ни... пиши всичко свързано с  Давид и вас разбира се...тука има доста любопитковци..но нещо се поизгубиха напоследък и не им остава време за форума....  bouquet  bouquet  bouquet....

# 154
Благодаря wily     bouquet
Сега съм на работа и съм се заринала с бумаги. Сутринта оставих малчо на ясла, но преди това бяхме на доктор да му вземем направление за кожен, че му е излязло някакво израстъче на нослето и сигурно ще се наложи да го махат. Мисля другата седмица да си взема отпуска половин ден и да го заведа.
 Сега съм пред дилемата за Рождения ден, дали да е на клуб или в къщи. След първия беше такъв погром у нас, че май клоня към клуба, ама така или иначе родата ще иска да присъства та може и да не намеря толкова голям клуб.... та ще му мисля. Намерих си мъж с голяма рода, но това ми бил късмета.
Айде по-късно пак ще се включа.

# 155
Здравей l1208s (уникален ник, признавам  Grinning), добре дошла при нас, и дано не си от ОНЕЗИ (знаят кои са, да не ги посочвам  Thinking Simple Smile), дето само се водят на отчет, а присъствие от тях 0 ..  Laughing Почвам с неизвинените отсъствия, да му мислят  Naughty  но все пак да знаят, че има как да ме омилостивят ..   Embarassed

Сега ще впиша Давид в нашите редици, а ако не е тайна и ти може да си кажеш рожденната дата ... и ние се поздравяваме за празниците, и ние сме хора  Laughing

От както се родиха децата ни, всяка година през ОКТОМВРИ (решаваме кога, къде и в колко, като деня трябва да е или събота или неделя) се събираме в някой клуб в София и им правим общ рожден ден ... таз година пак ще има, така че добре дошли сте да се включите, тъкмо ще се запознаем и лично ...  Peace

Разкажи ни за Давид, какво дете е, слуша ли или беля след беля, като моЙта фръцла  Laughing

Вили, къде душко ти е постинга вечерния ... увеличавам ти глобата двойна, ако днес не си направила отчет как са децата, и майка им прокрай тях  Laughing

Айде от мен толкоз, да има и за друг път  Laughing

Приятен ден на всички ..  аз отивам да добавя новия кавалер в групата ни  Grinning

# 156

Вили, къде душко ти е постинга вечерния ... увеличавам ти глобата двойна, ако днес не си направила отчет как са децата, и майка им прокрай тях  Laughing

е как така къде ...ВИЖ   Shockedкак съм поздравила новото ни попълнение...просто не ми остана време да пиша и за нас...
а при нас положението е СОПОЛИВО и КАШЛИВО... у дома са и двете ми принцеси...едната СТАЧКА, другата болна, гледат се взаимно че мама и татко мнооооого работят...  #2gunfire

за рождения ден съм си намерила един клуб в нашия квартал така че може и там да го организираме... ще видим още ми се вижда рано...че нали сме към края на месеца...

слънчев и усмихнат ден ви желая

# 157
Обещавам да отсъствам само по сериозни причини, ще представям и бележка  Wink
Да ви разкажа за Давид. Той е едно слънчево дете, мога да кажа доста послушно, ее не се минава и без бели разбира се, тръшкане за нечия чужда играчка, но като цяло нямам проблеми с него. Както казах ходи на ясла още от както навърши 1,5 г. там лелките казват, че е много послушен, въпреки че в началото не искаше да спи и плачеше за мама newsm47. Иначе е доста живо дете, бърбори много, иска всичко сам да направи (не че успява с всичко), не се спира на едно място, непрекъснато нещо върши - тича, играе.... обожава коли във всякакви форми и размери, любимото му филмче е CARS  естествено newsm62.  Много е любвеобилен, обича да се гушка и е голям мазник - когато му се карам ме поглежда с един такъв поглед и ми вика "мамо много си добичка"  Innocent .....мога още да разказвам, ама стига толкова за днес да остане и за друг път.
 Сега и за мен да кажа - родена съм на 12.08. няма да си крия и годината 1974.
 И много ще се радвам да се видим на живо и да се запознаем, когато и където решите да отпразнуваме рождените дни на малчовците живи и здрави да са.

# 158
Още сутринта исках да ви покажа винаги усмихнатия Давид, ама нямах снимка под ръка.

Повече няма да ви досаждам днес.
За събота и неделя сме запланували малък ремонт в къщи та не знам дали ще имам време за компютъра.
Весел уикенд на всички   bouquet

# 159
И такааааа..... Аз викам да се почваме вече Heart Eyes

честит трети рожден ден на днешната групичка   

Ангел на мама Ралица   bigdance2 newsm59 Tada
        Георги на мама Мая  nbirthday  Party Time  party023
        Елица и Фарзона на мама Елена  newsm18  ura  costumed034 nbirthday newsm18 

Пожелавам ви цялото щастие на света newsm51 и приятно изкарване на празника baloni

Гледам, че има и ново попълнение Heart Eyes Добре дошла на Давидова мама Laughing При нас е весело, няма да съжаляваш. А и купонче предстои, така чееее....

Аз пък все се каня да разказвам за миналите месеци, но все не остава време. Сега Вили ще почне да ме хока: ....как не ме е срам...и...бла-бла...
Еее, срам ме е Embarassed, ама търпя- какво да правя Heart Eyes
Набързичко само. Ками я кръстихме на 15.08., на Голяма Богородица. После от 20.08-27.08. бяхме на море, на Влас /при бати/, на Парадайз Бийч. След това при баба в провинцията и накрая пак обратно тук- "при цингите" ,както казва Камелия.
Аааа, купиха ми и motor Драго на Ирена я прегледа и отсече: купувайте я! И аз това и чаках. Купихме и столче за нея, и сега не се спираме с малката чекня. Изморява се понякога от седене вързана на едно място, Naughty не се става лесно отявлена уличница Joy- шЪ трае Naughty
Другата новина е, че Ками и Вики на Дорето са вече в една група в ДГ Laughing Само дето бяха заедно 2дни Wink и после...стачка,та до днес. Дано от вторник да тръгнат пак, че вече се чудя кой да я гледа. Нали съм работна Гана, та не ми стига работата на смени, ами и втора си намерих  smile3538/за в почивните дни/. Вожда изтрещя миналата седмица с дъщеря си в къщи Crazy

Я, кажете, започнахте ли да давате вече някакви имуностимуланти? Аз още се двоумя дали Бронховаксом или АДЛикуид newsm78 Само с витамини няма да минем щом ходим на ДГ.

Казвайте и предложенията за клубче, за края на месеца. Аз отсега да кажа /с оглед графика ми/, че мога на 20-ти /събота/ или на 28-ми /неделя/. На 3.11. /събота/ пак мога, ако искате да изчакваме да минат всички рожденни дни. За клубчето нямам претенции. От всички досега посетени обаче, най- широко май беше в Двете феи- мое мнение. Другите да казват. Аз съм ЗА навсякъде.

За подаръци какво сте намислили на малчовците? Моята е откачила на тема зимна количка за кукли. И така напира за нея, че май ще и купим преди 21-ви. ooooh!

Драгановаааа, не лъжи мамата на Давид, че и искаш датата и за рожд. и ден, за да я поздравяваш Wink Моята като я знаеш, та квооо, аааа??? Mr. Green Признай си, че е от чисто Правешко любопитство Joy

Е, порабутах ви Heart Eyes На работа съм. Отивам да се правя, че работя!
Много ви здраве и целувки на децата  love001

# 160
здравейте и от мене в този първи ден на НАШИЯТ месец...  Hug  bouquet Hug

ЧЕДТИТ РОЖДЕН ДЕН НА 3-ГОДИЩНИТЕ ВЕЧЕ - АНГЕЛ , ГЕОРГИ, ЕЛИЦА И ФАРЗОНА МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ

Марго, честито ви нова кола... да си я карате със здраве и безаварийно  Hug

# 161
Да ви честитя и аз рождените дни на
Ангел, Елица, Георги и Фарзона. Да са ви живи и здрави, много да ви радват и още повече да ви слушат.
  bigdance2  ura Tada happy bd hbday bdbaloni

На малките съкровища им пожелавам весело отпразнуване и да получат много и хубави подаръци.

# 162
Добър ден и от мен!
Иренка е написала ,че ще има глоби, та реших и аз да вляза в нашта темичка.
Честит рожден ден на всички порастнали дечица! Желая им здраве, късмет и много обич от близките им!
 При нас няма нищо интересно за разказване. Маргото вече ви е писала , че Вики и Ками са в една група, дано са здрави да си ходят на градина, а майките им отвреме на време да пият по кафенце Laughing
 Някой чул ли е до кога ще продължава стачката?
Момичета за сега чао от мен, че ме чака много работа днес, а аз се подмотавам.
Тържествено обещавам да съм по редовна Embarassed Wink

# 163

hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni

smile3510    честит рожден ден на малките принцеси анелия, дана, кристинка и стела newsm19 

Да са здрави, щастливи и по- красиви от майките си!  bouquet

# 164
Вчера писах честитка, ама ми заби комп., а трябваше да излизам .. сега пак немога да пиша, защото днес има профилактика на тока и след точно 3 мин. ще го изгасят, та чак в 16ч ще го пуснат .... затова бързо ....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АНГЕЛ , ГЕОРГИ, КАРИНА, ФАРЗОНА,  АНЕЛИЯ, ДАНА, КРИСТИНА и СТЕЛА    bouquet  bouquet  bouquet

Мили дечица, бъдете живи и здрави, много усмихнати и мноооого палави (за радост на мама и тати  Laughing)

пак ще пиша .. ЧАО на всички за сега!!!

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 19:59 от Irena80

Общи условия

Активация на акаунт