Отговори
# 135
Хей, то дори няма на кого да се скараш! Никой вече не влиза тук  Cry Cry Cry

abcxyz , за кога ти трябва детегледачка? Не че със сигурност мога да ти помогна, но все пак мога в зависимост за кога ти трябва? Не се отчайвай  Wink

Момичета, два въпроса - какви са ви плановете за тазгозишните рождени дни? Клубове, подаръци?
И втори - ще си правим ли обща среща?

Хайде бе, момичета, толкова ми е домъчняло, драснете някой ред  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 136
хайде..приветчик и от мене..на ветеранките..дето не са забравили да поглеждат тука..щото аз почти всеки ден влизам..ама като гледам що много сме изписали и се плаша..ПРОЛЕТНАТА ни тема вече е станала ЕСЕННА  ooooh!

Иренка, влез поне да корегираш заглавието..или то не може вече да се корегира... къде се затри   newsm78 да не си почнала работа..  Peace

Мили, още не съм го мислила рождения ден че нали сме към края на месеца..а и каката сега е наред с началото на учебната година и после рожден ден за Диди ще редим.. иначе за ОБЩ рожден ден аз  винаги съм на линия..ама като глидам колко сме активните..май няма да се получи... освен ако нещо се АКТИВИРАТ през ОКТОМВРИ месец  newsm78

abcxyz явно и при тебе не липсват моментите на отчаяние..и аз така изпадам в дупка..ама като няма кой и си решавам проблема сама в движение...за кой ли път..

днес имам повод да ви почерпя..макар и да не сте много влизащите,  моята МАМА днес е родженничка

# 137
Вили, да Ти е живо и здраво майчето.

Здраве и още дълги години да Ти помага при нужда!

Мили, за РД още сме в плануване, а за общ РД винаги съм и аз "за", но от разстояние/ както винаги/.
...Здравей на теб, който някога ще се включиш...
Здравей и на Теб, решителна Мамо, която се включваш да си изплачеш болката. АБСХУЗ, разбира се че тук ще напишеш, написаното помага/ макар и не физически, то поне психически да разтовариш малко от натрупаните емоции/. Дано вече нещата са се оправили и Ти си в много по- добро настроение.

# 138
Ох, благодаря за подкрепата!  Hug
Така е, вече се поуспокоих... както се казва - "Всяко зло за добро" Simple Smile
Хайде, няма ли вече да се завръщате из форумчето, че е празничко тука... /аз не, че съм от активистките, де  Embarassed/

# 139
Хайде, хайде, че празник се задава  Party Party Party

# 140
 Embarassed Embarassed Embarassed...ама да се появя...
Ако не ме утрепате с камъни пак ще вляза утре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще взема да насиля Драганова да влезне и тя тук за малко, та поне да редактира заглавието Mr. Green, че направо е смешно.

# 141
  • София
Pimpa, влизай смело няма кой да те убие с камъни, тук никой не влиза ! Wink
И аз включително!  Embarassed

# 142
Хехехе, избутали сме го напред, но все ни е пролетно  Joy

# 143
Определено всички сме станали за бой  Mr. Green Тук голям студ настана днес! Май ще откриваме зимния сезон  Sick  
А заглавието на темата ни направо е мноооого смешно вече, поне едно Пролет 2008 да променим  Joy Joy Joy До тогава може да я откараме така.... Я кажете мислили ли сте за подаръци на децата, аз нещо не мога да измисля!!!  newsm78

# 144
 smile3501 я как сте се активирали newsm08 Явно трябваше аз да ви сръчкам.
Айде после пак. Имам доста да разсказвам, ама сега нямам време. Детето е на градина и ние сме сами с Вожда Heart Eyes Демек- требе да му обръщам Фнимание newsm53

# 145
smile3501 я как сте се активирали newsm08 Явно трябваше аз да ви сръчкам.
Айде после пак. Имам доста да разсказвам, ама сега нямам време. Детето е на градина и ние сме сами с Вожда Heart Eyes Демек- требе да му обръщам Фнимание newsm53
не те ли е срам...само разлайваш КУЧЕТАТА... я вземи понапише нещо за детето..стига сте си оБръщали ФНИМАНИЕ с вожда...  Joy

# 146
Ето меееее .... къде са ми АПЛАУЗИТЕ, моля  bowuu  Мерси, мерси, мерси  bowuu bowuu bowuu

Мин. седмица почнах да ви пиша, ама компЮтъра го хвана болест, взе само да се рестартира и на втория път ме хванаха дяволийте и се отказах от начинанието ...  Embarassed
Тъкмо Мила споменаваше за срещичка (за рожденниците) и като прочетох, и се затърчах да ви кажа, че съм абсолютиш ЗА ...  Peace
Много съм се замъчила за вас и искам да ви видя всите накуп, така че ще направим списък в края на месеца и ще определим датата, като НЕПРЕМЕННО трябва да е в събота или неделя  Peace Сигурна съм че ще се съгласите с мен, така повече могат да дойдат ....

Промених заглавието, стига сте плакали ...  вече се заредете с есенно настроение и обискирвайте комп. по- често  Laughing
Аз също ще влизам по- често, обещавам ... заклевам се в доматите ми в градината ..  Laughing  Peace

А за нас кво да ви разкажа .. нищо интересно ... аз още не работя (за сефте  Laughing) .. Никол ходи на градина вече .. е тия 3 дни беше сополива вкъщи, но днес и двете с удоволствие се разделихме за деня ...  Laughing
След малко ще ходя да я прибирам, че едно смотано време, добре че детската градина е точно до блока ми, че ми беше писнала тая ясла на майната си из баирите  Laughing
Юни месец събираха пари за учебници и от вчера са започнали да учат вече .. тя е заредена с голям ентусиазъм и само повтаря какво ще ми нарисува и докато в един момент съм най- добрата МАМА, в другия съм лоша и ще си купи друга майка, щото мама Рени само се кара на Николчето, а Николчето е много добричка ..  Laughing Laughing и като каже: За какво се караш мамо, няма нищо, малка беля е, ще мине ..  Laughing Laughing Laughing

Ще взема да кача някоя нова снимка, да ни видите, че ни забравихте физиономиите  Laughing
От вас искам същото - летен сезон представен в снимки  Grinning

Е айде стига за днес, че ще взема да прекаля и да изпиша цялата пролетна тема, а за вас да не остане място ... скоро пак очаквайте включване от мен ..   love001

# 147
А така! Вече е по-активно!  newsm51

Аз се включвам за малко. Да кажа, че също съм за срещата да е в събота или неделя. А за подарък съм намислила паркинг, но още не знам отде ще го взема? Но пък клубче съм резервирала, живот и здраве.
Още не сме почнали детската, защото я ремонтирВат и ние си висим в яслата. Не че имам нещо против - смятам, че посещаваме една от най-готините ясли в България и ще ни е много мъка за нея.
Ако пък на вас ви е мъка за мен, току що колегата ми показа къде се мярвам за малко, но в самото начало  Wink http://life.dir.bg/2007/09/21/video2130552_0.html

Целувки и хайде да сме по-сериозни вече!  Mr. Green Hug

# 148
  • Карлово
Здравейте!
Фотошопската агитка за пореден път си организира конкурс, но този път има нужда от вашата помощ. За една от категориите са ни нужни снимки на деца от 2 до 10 години, за предпочитане в цял ръст. Нека който желае да изпрати снимка го направи на мейл christozovi@gmail.com или ги качи сам в този албум http://konkurs1.multiply.com/photos/album/48 (юзър нейм: konkurs1, парола: konkurs). Снимките да бъдат с добро качество и висока резолюция. Не е необходимо а е само едно дете на снимката. Моля, напишете непременно точния си ник във форума, за да може след приключване на конкурса да ви изпратим колажа с вашето дете. Тук може да видите работите ни от предишния конкурс с бебета: http://konkurs1.multiply.com/photos/album/43. А сега ще правим колажи с по-големи деца в този стил http://fishki.net/comment.php?id=17309. За въпроси се обръщайте към мен или пишете в темата за конкурса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226254.0
Благодаря ви предварително за съдействието!

# 149
Няма ли някой да се излъже да влезе  ...   Thinking
Аз съм на линия вече, така че ще има глоби ... много големи - ЯДЛИВИ И ПИЙЛИВИ ..  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт