Отговори
# 120
Мила,Честит рожден ден!  bouquetДа си много щастлива и обичана!
Добре,че е Кали,да ни светва кой, кога празнува ooooh!!
Сигурно си правила парти с известни личности Wink,разкажи повече!
Бях те гледала в 10-те най,добре,че каза сега да те гледам по Сблъсък.По темата ти не мога много да помогна,аз харесвам фитнеса и това е нещото,което сега най-искам да правя,но...с тия опашки.Но и аз съм с комплекси сега за килата Embarassed.
Андреята колко е висок?Натали е май 99см,но е станала страшно злояда.Ако не й набутам нещо,цял ден гладна ще стои,е разбира се и бонбони ще иска.
Кали,ние ще ходим на Приморско на 23.08. за 1седмица с Наталка само.Ще чакам Иренка да каже дали е селения там.А Вие къде отмаряте,на някое езеро?
Рали,вярно отдавна не беше писала,тази работа те погълна!
Малкият в тези жеги не спи изобщо.Вече не реве по цял ден като преди,но иска на ръце,а колко тежи.....
Хайде доскоро и целувки!

# 121
Здравейте,октомврийки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 122
зравейте отново от нас и морето.... пак набързо..че сме на маса...за кой ли път..като се прибера в София ще съм на диета то се е видяло...

bouquet  bouquet  bouquet

Мили честит рожден ден на патерици...

иначе сме добре Диди говори много и неможеш да я спреш да не влиза в морето....

# 123
   bouquet  Честит рожден ден, Мила!!!     bouquet

Честит рожден ден!Бъди ни жива, здрава и щастлива! Букет от чувс … подарък прегърни!  Hug Heart Eyes Hug

Моля, някой да ме линчува, че все по- рядко идвам при вас!  smile3537

# 124
Благодаря! Изгледах си картичката с огромен кеф  Hug Hug Hug

# 125
Здравейте момичета, отдавна не съм се вясвала тук, но като гледам и вие не сте се затичали, така че всички сме извинени ... кво да се прави - лятото е така ...  Grinning

ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ на всички, които са празнували, а съм пропуснала да поздравя ....  Heart Eyes

Рени, Мила, скъпи мои приятелки, страшно се извинявам, че съм пропуснала да ви поздравя за рождения ви ден, моля простете ми, ще се реванширам .. ОБЕЩАВАМ  Peace
Да сте живи и здрави и безкрайно много щастливи ... много целувки на вас и дечицата ви от мен и Никол  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и по 1 виртуален букет от мен ...  Heart Eyes

Дано скоро се видим  Peace

Сега малко за нас да ви поразкажа ... Никол днес е последния й ден в яслата, от утре е в детската градина точно до нас ...
На морето изкарахме супер, Никол неискаше да излиза от водата и накрая я оставих да прави каквото си поиска ... С яденето бяхме малко скарани, но в тая жега на кой му  се яде ... вечер в ресторанта тя си избираше какво й се яде, та имахме много комични ситуации .. вика една вечер на сервитьорката: аз ще ям сок паскова (демек праскова) и супичка кремче (демек крем супа)  Laughing Laughing Laughing
Имахме и една авария - отидохме на лунапарк, седнахме на блъскащите колички, като тя с баща й в една, а ние с леля в отделни ... всичко беше много хубаво, докато Никол не реши че иска тя да върти волана и уж баща й не го пускаше от страх, в един момент вижда че тя ще се блъсне отстрани в бордюра, обръща се да види дали някой от нас няма да ги удари, отпуска ръката си и тя като се блъска и си прехапа устните ... само чух че Драго извика, обръщам се и виждам Никол цялата й уста в кръв, тече от всякъде, плаче с отворена уста, а вътре зъбките не се виждат от кръв .. скочих в движение и докато не разбрахме че само леко се е ухапала, бях пред инфаркт ... слязохме и на никой от нас вече не му беше до забавление ... хубавото беше че бързо й мина, щом 30 мин. след инцидента си хапна добре ... но вчера пак се сети за това, та ми заобяснява колко лоша била тая кола та й я ударила  Grinning
Другото беше супер, много снимки, които още нямам време да кача в нета ... сега трески ме тресат за утре .. дали ще плаче, дали бързо ще свикне, дали ще й липсват леличките и децата от яслата .. дали ще иска да я оставя ... направо незнам ... Надежда за добро начало ми дава факта, че сега в групата й половината деца ги познава от яслата, само че те по напред ги преместиха .. и като ходихме да подадем молбата в градината, тя ги позна и веднага отиде да играе с тях, та неискаше да си тръгва ...  Simple Smile
Дано всичко е наред, че ще ми се пръсне сърцето от притеснение  Praynig
И други притеснения и неща ме вълнуват, но сега неискам да ви занимавам с тях ..

Това е от мен за сега, ще кача снимките и пак ще ви пиша ... Приятен ден от мен и до скоро  Heart Eyes

Eто ги и снимките: Ааах морето ...

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 11:42 от Irena80

# 126
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 127
привет на отбора от все още влизащите тук...

ние вече сме в София и аз от 3 дни вече съм в редиците на работещите, така че може да понаписвам по ред-два, стига да не ме оставите да си водя монолог...  Joy
изкарахме си суперско на морето, Диди не излизаше от водата и добре че последните дни морето беше по бурничко, та малко отдъхнах от непрекъснатите си бдения , да не се издави, че и смела се оказа - потапя се под водата и имитира гмуркане като кака си  hahaha само дето не успя да изпие водата от морето...оказа се морето имало много от нея..та си оставихме и за догодина.. Joy... но плана ни да оставим Диди при баба пропадна и сега си е с нас, и аз съм се видяла в чудо какво да я правя, че сме на работа, а имайки  ОБЕЩАНИЕТО на свеки , че ще я гледа август, не си подадох молба в градината и сега обикалям директорката, да ни приеме без такава.. ooooh! дано ни огрее, че не виждам светлинка в тунела...
иначе Диди е станала страшно приказлива и ги пуска все едни да му се начудиш на хитрината  newsm78 на кой ли прилича... незнам

айде това като за начало... че както никой не влиза да не си пиша напразно... Thinking

# 128
Аз пак да се оплача, то май само като сме болни стигам до компютъра... Този път летния вирус, че и двамата с Вальо...  Sick Sick Sick

Качих новите снимки от морето, долу в подписа ми са! Това е за сега, нямам много силички да пиша... Аз съм прясно болна, от тази сутрин!  Twisted Evil Отиваме да поспим... Лека нощ!  Tired

# 129
ехоооооооооооооо влиза ли някой ОЩЕ тук..къде се изгубихте всички... почивате ли, работите ли... свиркайте де...

# 130
  • София
Вили, обаждам се да не си капо! Май никой не влиза!

# 131
здравейте ..отново   bouquet Hug  bouquet

Вили, обаждам се да не си капо! Май никой не влиза!

е пак е нещо иначе само аз си говоря..ама няма кой да ме чуе...

към мамите който са влезнали днес  отправям ПОКАНА за БАСЕЙН,... ние с моите моми утре ще си плацикаме д-та на Дианабад, вадата е чиста и топличка, и слушайки прогнозите за големите жеги ще си отвисим утре там..нищо че нямат детски басейн, но проблема сме го решили с пояс ... така че къпането на Диди е осигурено... ако някой прояви интерес маже да ни намери там..телефон няма да ви карам да ми звънкате..щото квато съм отнесена го изгубих и сега съм в процес на търсене на нов... така че направо там около ДВУметровия басейн  Hug

лек и слънчев, но не горещ ден ви желая

# 132
Здравейте момичета. Hug
Ние се бяхме позатрили - почти два месеца ни нямаш /поседяхме предимно при мама.../ ама гледам - не сте чак толкова активни Sunglasses, насмогнах ви на писането Simple Smile.
Ние морето тази година не го видяхме. Ще се надяваме за догодина....
Моята Дидка стана калпазанка и половина. За всяко нещо има мнение /различно от моето!!!  Confused/, проявява ХАРАКТЕР и като си отвори устата излиза въпросче... /лошото е само, че не ги затваря/. Добре, че мъничката ми е кротичка. Тя пък от сега боготвори кака си. Да видим до кога ще е разбирателство... Heart Eyes
Креми, къде се загуби, нещо не те виждам наоколо...? По морета, по почивки...???
Вили, малко ми е далечко, иначе с удоволствие   grinning039.
Айде, за сега - толкова. Скоро пак ще се включа. Hug

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 23:29 от abcxyz

# 133
Момичета, днес се връщам от отпуска и преди да ме е завъртяла въртележката, исках да ви кажа едно здрасти!  Grinning

Наистина се надявам, като свърши лятото, отново да влизаме по-често тук, защото вие ми липсвате  Sad

Ние изкарахме страхотно на море! Бяхме на станцията на Министерски съвет в Слънчев бряг и наистина това място е като оазис - много спокойно, широко, приятно, зелено - имаш си всичко в комплекса, нямаш нужда въобще да излизаш сред гмежта на Слънчев бряг. Абе много сме доволни. Андреята беше много по-добричък отколкото миналата година. По-скоро беше много по-разбран, а и имаше много деца и той се водеше по тях, та не ми е създавал почти никакви грижи. Сега има много нови приятели, почернели сме и щастливи от допира до водата и слънцето  Grinning Но пък затова ме чака работа като за трима...

Надявам се всички да сте здрави и да сте изкарали хубаво лятото поне колкото нас. При мен беше много кратка почивката и много напрегнато лятото, но и есента е хубав сезон - дано успея да му се насладя повече  Hug Вие също!  Hug Heart Eyes Hug

# 134
Здравей на теб, който някога ще се включиш....  bouquet
Виждам, че не е твърде голяма активността, за това ще си позволя лукса да попиша тук, без да натоварвам много-много хората...
Ама много съм отчаяна!  Cry Аз нали се увлякох нещо да раждам деца.  preggo newsm30. То хубаво, ама трябва и се гледат  smile3504 newsm07. То и това се оказа доста сладка работа /с лек нагарчащ привкус  ppp- ама в това му е чара  newsm51/. Обстоятелстввата са такива, че сме почти постоянно сами и помощ няма ooooh!. То и това не е никак лошо /че аз трудно се понасям с разни помощници, пък така и няма кой знае какви дразнители #2gunfire/. До тука всичко е почти песен. НО... Всяка година по това време има една работа - за две седмици. Ама много рядка  Mr. Green. Такава дето хем ми е хубава, хем я мога /пък като си помисля колко неща мога - направо е уникална!/, хем идва някой лев /ама винаги ми е на място!/. Обаче сега - ей на, не мога да си намеря гледач за малкото чедо  smile3541 за 2-3 от дните! А тя е такава кротушка... не й се чува гласеца нито денем, нито нощем.  newsm03
И сега ми е едно кривоооо ('щото ако не поработвам по някой ден през годината съвсем ще избръмча, че уж бях много дейна  newsm68). Пък и за малката ми е кофти, че съм като лошите майки дето си оставят децата насам натам ('щото туй го бях измислила). А на всичкото отгоре ми е гадно и заради голямото, че се глася да я пускам на детска, а ще има да плачеееееееее, да плачеееееееееееее..... Cry Cry Cry Кой знае колко време. И сега ми се е свил стомаха на копче.
Ей такива неща. Малко кофти, ама...на кого да кажа?!? Sick
А вие каксте? Къде ходихте? Какво правихте? Къде изкарахте почивките? Дано малчуганите да са били послушни и здрави, че май това е най-важно.
Спокойни и приятни дни на всички!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт