Миналото лято уплатнихме там две седмици. На Диди много й хареса, нямах никакви проблеми /освен два дни онова неразположение, което децата не пропускат по морето - разстройство и повръщане/.
3-4 нощи се мокри (когато не успявах да я убедя да се изпиша преди да легне) и толкова. Изкарва цяла нощ. Пробвах да я будя през нощта - както Креми е казала - скимицане, цвъркане, после не може да заспи или нещо друго започва да иска...и просто се отказах.Не се тревожи, изобщо не е страшно
.... Аз имах ужасно много работа в службата като за последна седмица, на всичкото отгоре и Вальо вдигна на рожденния ми ден 38,5 температура... Само проблеми!!! От понеделник сме отпуска и заминаваме още утре сутринта за Созопол, но само за три дена, после ще пообиколим през Варна, та да стигнем до моето родно Павликени ... Вече не смея да се зарадвам все нещо се обърква напоследък.

Макар и да не съм писала в този период, надничах тук и четях за промените в живота ви. Радвам се за всички хубави неща, които са ви споходили, за новите бебоци и успешните кариери
Благодаря на Кали за изненадата за рожденния ми ден
, докато намеря време да отговоря и почети месец мина от тогава.
Христо и той поема част от семейните ангажименти, често той къпи вечер Анджи в банята. Въобще само мога да се хваля с мъжете около мен.
Относно работата ми- там пък няма с какво да се похваля.
Едва ли помните, но от януари започнах работа в израелска фирма за производство на чорапи. Отговарям за качеството на продукцията, доста напрегната работа, свързана основно с проблеми. Като се прибера вечер, вечеряме и съм първи кандидат за леглото. Другата седмица съм отпуска и се каним да ходим на море, та днес не отидох на работа и си останах в къщи да приготвям багажа за почивката, а се оказа, че цял ден спах и спах и спах и сега мога да седна да пиша.
, вече много говори, разбира, разпознава улици и сгради, в които сме ходили, може да се храни сам (но аз нямам търпение да го изчаквам, като седнем да се храним и все още му давам и знам, че не съм права
).
, т.е. оставил в нас отключено и излязъл, и се сетил, чак като се прибрал след обяд, защото нямало с какво да си отключи вратата на входа и звънял по комшиите. Добре, че не са ни обрали
)

Препоръчани теми