Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТЕЛИ!

ДА СИ МНОГО, МНООООГО ЩАСТЛИВА!!!

Благодаря за пожеланията, момичета.
Аз тази година незнам дали ще се включа за морето.... и ми е доста мъчно вече.  Sad Миналото лято уплатнихме там две седмици. На Диди много й хареса, нямах никакви проблеми /освен два дни онова неразположение, което децата не пропускат по морето - разстройство и повръщане/.
За нощния памперс си личи. Моята дъщеря от доста време се будеше със сух памперс и ако веднага като стане я сложа на гърне - пишаше там. Ама аз нали се щадях...да ми е лесно...много-много не се напъвах. И като махнах дневния се изсилих...та махнах и нощния. Ама всичко мина идеално  Hug 3-4 нощи се мокри (когато не успявах да я убедя да се изпиша преди да легне) и толкова. Изкарва цяла нощ. Пробвах да я будя през нощта - както Креми е казала - скимицане, цвъркане, после не може да заспи или нещо друго започва да иска...и просто се отказах.Не се тревожи, изобщо не е страшно  Peace

# 106
здравейте мили момичета и от нас...

ние вече стягаме куфарите, още утре съм на работа и от 7.07 съм отпуска..т.е. заминаваме при каката на морето...от там ще се включвам когато мога...но то и вие не сте от най-активните така че няма да се забележи липсата ни

Диди, тази седмица не е на градина, че нали нашата е в отпуска, и ми беше голяма мъка как ще я гледаме, че и двамата с таткото сме работи...но се уредихме неочаквано от УСЛУГИТЕ на кумата ни, която напусна работа и ние намазахме с гледачка, е имахме проблем с липсата на мама, но вече свикна... а и остана още малко...
това е от нас...

здрави и усмихнати дечковци във всяка къща....

# 107
Здравейте..нищо че се получиха два поредно мои поста, ама има повод за почерпка...

НА ДНЕШНИЯ ДЕН ПРЕДИ 11 Г. СЕ БРАКУВАХМЕ ...

# 108
...НА ДНЕШНИЯ ДЕН ПРЕДИ 11 Г. СЕ БРАКУВАХМЕ ...
Вили, Честита Годишнина!

Още дълги години заедно да изкарате в любов, разбирателство, взаимни компромиси и откровенност. 11- тата ще е малко специална, доста неизказани неща ще излезат наяве, но това сплотява повече от всичко друго на света! Имайте весел празник и приятно изкарване на морето и безаварийно пътуване утре!

Страхотна почерпка си приготвила, но за нас- кърмачките само отстрани ще гледаме.

Момичета, а как сте с яденето на мъничетата в тез горещини, Дана вече първата реакция на всичко е "не"?

# 109
Страхотна почерпка, Вили! Ей това се казва избор на питие!
Честита ви годишнина! МНООООООГА ЛЮБОВ, МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО!
Да си изкарате страхотно на моренцето.... та посли да разкажеш с текстови и снимков материал. Simple Smile

# 110
Благодаря ви момичета на всички за пожеланията и Честито на Вили за годишнината на патерица  bouquet.... Аз имах ужасно много работа в службата като за последна седмица, на всичкото отгоре и Вальо вдигна на рожденния ми ден 38,5 температура... Само проблеми!!! От понеделник сме отпуска и заминаваме още утре сутринта за Созопол, но само за три дена, после ще пообиколим през Варна, та да стигнем до моето родно Павликени ... Вече не смея да се зарадвам все нещо се обърква напоследък.  Tired

# 111
Здравейте и от нас! Влизам днес за малко с моя сладък балалайко...
до скоро

# 112
Мамарени,
Честит Рожден Ден!/ извинявам се за закъснението./

Бъди здрава, много късметлива и любовта и щастието да са Ти спътници! Дано да си имала хубав празник!

# 113
Аня,
Честит Рожден Ден!

С пожелания за здраве, много късмет, любов и търпение! Наред с картичката, приеми и един музикален поздрав , дано да съм улучила. Имай хубав, светъл и пълен с емоции празник в новият ден!

# 114
  • София
Наред с картичката, приеми и един музикален поздрав , дано да съм улучила. Имай хубав, светъл и пълен с емоции празник в новият ден![/b][/center]

Кали, благодаря ти много за хубавите пожелания!
А тази песен направо е способна да ме разплаче, толкова ми харесва!  Hug Hug Hug

# 115
привет от морето и от нас

влизам за малко....да не ме забравите... а и нали жи обещах... ние всички сме добре и ви пращаме сърдечните си морски целувки

# 116
Честит рожден ден,Танче!
Честит рожден ден и на Рени със закъснение(къде се изгуби?)  bouquet
Да сте най-щастливите мами и обичани съпруги!
Аз пак съм с двете съкровища и съм разногледа.Ама и вие хич не влизате.Морето ви грабна нещо....
Таня,захранваш ли вече?Няма ли нещо за малката принцеса от празничната трапеза(френска кухна? Laughing)?
Кали,при Вас и 15-19 градуса,къде почивате този сезон?
Вили,как са малките,понася ли им морето?
Весело изкарване на празнуващите и доскоро!

# 117
  • Русе
Здравейте момичета, след половин годишната ми нелегалност (от как съм тръгнала на работа) се включвам отново в темата ни.  Sunglasses Макар и да не съм писала в този период, надничах тук и четях за промените в живота ви. Радвам се за всички хубави неща, които са ви споходили, за новите бебоци и успешните кариери  Hug Heart Eyes Благодаря на Кали за изненадата за рожденния ми ден   bouquet, докато намеря време да отговоря и почети месец мина от тогава.  Blush
При нас нещата вървят монотонно- от къщи на работа , от работа в къщи. Времето, както и при вас- не ми стига. Работим всяка събота, в неделя, докато опера, наготвя, изгладя дрехите за седмицата и денят се изтърколил. През седмица си ходим в неделния ден на село- баба ми и дядо ми са над 80 г. и вече много закъсват, баща ми се грижи за тях, но и той ходи на работа и кара такси допълнително и му идва и на него нанагорно. Добре, че мъжът ми помага за чистенето на къщата и не мърмори, че върши и женска работа.  Heart Eyes Христо и той поема част от семейните ангажименти, често той къпи вечер Анджи в банята. Въобще само мога да се хваля с мъжете около мен. Flutter Относно работата ми- там пък няма с какво да се похваля.  Tired Едва ли помните, но от януари започнах работа в израелска фирма за производство на чорапи. Отговарям за качеството на продукцията, доста напрегната работа, свързана основно с проблеми. Като се прибера вечер, вечеряме и съм първи кандидат за леглото. Другата седмица съм отпуска и се каним да ходим на море, та днес не отидох на работа и си останах в къщи да приготвям багажа за почивката, а се оказа, че цял ден спах и спах и спах и сега мога да седна да пиша.
Анджи от април месец спи без памперс нощем и не се напишва   Peace, вече много говори, разбира, разпознава улици и сгради, в които сме ходили, може да се храни сам (но аз нямам търпение да го изчаквам, като седнем да се храним и все още му давам и знам, че не съм права  Naughty ).
Христо завърши 3 клас, включиха го в отбора по плуване и в началото на юни ходи на първото си състезание- в Сандански, на басейн с олимпийски размери. Не можем да се похвалим с големи постижения, в отделните серии, в различните стилове има едно 8, едно 6 и две 3-ти места, но е много доволен от преживяното ( и аз също, смятам, че спорта , лагерите и отбора са добра школа, без да е задължително човек да става спортист). Сега, докато е ваканция, се е записал и ходи на занимания в библиотеката- там учат разни неща, рисуват, подготвят пиеса, правят си различни състезания, занимават се с компютри, водят ги на посещение в историческия музей, музея на транспорта, правят им излети. Много по-спокойна съм, като знам , че до обяд е под надзор, че какъвто е палав... и разсеян (преди 2 дни отишъл на библиотеката без ключ  Crazy, т.е. оставил в нас отключено и излязъл, и се сетил, чак като се прибрал след обяд, защото нямало с какво да си отключи вратата на входа и звънял по комшиите. Добре, че не са ни обрали  Praynig)
Е, моят мъж ми дава зор да си лягаме, отивам да се гушна и когато успея да открадна малко време пак ще се включа.
Желая хубаво лято на всички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 118
Мили
/ извинявай за закъснението/,
Честит Рожден Ден, амбициозно и упорито Раче!

Желая Ти много здраве, и щастие, и късмет, напред и нагоре по професионалната стълбица и повече усмивки в живота, съднати мечти и /пре/ открита любов!

Ралниче, радвам се че пожеланията са стигнали до Теб, приятна морска почивка с любимите мъже!
Козлю, температурите не са само 14- 15оС, вече са над 25оС и е адски задушно. Тук почивките са или на езеро, или на планина/ и от двете има в изобилие/ или на океана, всичко е въпрос на предпочитания и възможности. Таз година ще стигнете ли до морето, поне за един уйкенд?
Вили, да няма скоро бебе при Вас, или младоженците изчакват да се наживеят на свободен живот? Как са Петята и Дидката, сигурно са почернели доста?
Иренко, как мина морето, всичките Ти начални притеснения бяха излишни, нали?!
Аня, започна ли да вмъкваш вече мляко в диетата си или още се притесняваш заради бебка и възможната алергия?

Хубав ден Ви желая!

# 119
Забравихте ме вече сигурно? Ама то аз съм си виновна  Embarassed Embarassed Embarassed
Шегувам се, виждам, че имам дори честитка за РД! Мила Кали, една голяяяяяяяяяяяяяма  Hug

На всички рачета осмокрачета на патерица Честит рожден ден! Да сте живи и здрави, красив и дълъг живот със здрави и умни деца! За всички вас малко красота:

И да ви почерпя:

Едва ли ще учудя някого, че работата е виновна да не мога да влизам тук. Виждам, че повечето от вас също сте много заети. Накратко новините при нас са, че и нощния памперс го махнахме (да чукам на дърво, че вчера се напишка нещо през нощта, но иначе от около месец вече е без памперс). Стана много лесно, без никакви усилия. Просто бях забравила памперси и го сложихме с една пелена под чаршафчето, а всичко на сутринта беше сухо. Сигурно повечето от наборите също могат да се похвалят с това  Wink
Постоянно обаче сме с някакви сополи, кашлица. Даже тази нощ ухо го боля, та следобед ще гледам да го заведа на доктор.
Бях на първа родителска среща в детската градина и беше наистина ужасно мило  Simple Smile
Кали питаше за яденето - нямам оплаквания. Дори в жегата не ми отказва нищо, но той затова прилича на тригодишен и половина  Laughing Не че е дебеличък, но си е едър. Даже снощи за мое огромно учудване яде агнешко с картофи плюс салата и не му стигна. Аз не купувам почти хляб. Предпочитам да се "тъпче" с други храни и да наблягаме извън основното хранене на плодове и млека.
За море - евентуално последната седмица на август, но още не съм сигурна. Искам да питам дали някой е ходил на къмпинг и имате ли отзиви? Нещо в тази посока ми се мъдри? Бунгала...
А в неделя ще участвам в "Сблъсък". Ако имате идеи по темата, която ще защитавам, че блъскащите постоянно във фитнесзали са комплексари - добре ще са ми дошли, че нямам никакво време да мисля  Laughing

Прегръдки и целувки на всички! И надявам се до скоро! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт