Отговори
# 75
Eхоооооооооо, здравейте .. гледам темата най- долу, та реших да я поповдигна  Laughing

Ние сме добре .. Никол на ясла, аз още не работя и така ..  общо взето нищо ново при нас и вече това сиво ежедневие ми докарва яко нерви ... във форума рядко влизам, повече се шматкам нанякъде или си създавам работа, за да минава времето, че иначе зле ..  Simple Smile
Добре че времето хубаво, че 2 седмици дъжд ми дойдоха в повече .. Grinning

Ами това е, викам да се разпиша, да не сте ме забравили ... скоро пак ще вляза ..  Peace

Дано всички сте здрави  Peace

Честит Рожден Ден на Ивето   bouquet
Много голямо закъснение за честитката, но от сърце - да ви е жива и здрава   Peace

# 76
здравейте и от нас......  bouquet ние от една седмица сме си сами с Диди, че изпратихме каката на село.....да пояде череши и поиграе с братовчедите си...щото тук в София все скучае.....или прави щуротии с приятелчета от класа.....и за малко да ми подпалят апартамента..та Аз както е видно не страдам от СИВО ежедневие...  ама като гледам що много сте писали.....и не се бутам да пиша и аз.... Crossing Arms...че да не се мина...  hahaha Joy то така както е тръгнало тази тема може да откара то ОКТОМВРИ.... Laughing..когато повечето ще се сетят да ПОЗДРАВЯВАТ рожденни дни... та може и да не си даваме зор...  newsm78

Диди за една седмица беше в ПЪрВА група на градината..но поради малкото деца които ходят и наближаващата лясна ваканция на градината...от днес пак ни върнаха в яслената група...което не много хубаво..че не ги извеждат навън..а в първа група ги извеждаха и сутрин и следобед....ама айде малко осната..че затварят кепенците в края на месеца..и после щяло да има дежурна градина в квартала..но аз мисля да организирам едно море и после сама с баба..да видим дали няма да ми излезат креви сметките...

хайде стига ви толкоз...и дайте с по- ШАРЕНОто... настроение , че докато пиша и Диди заспа на дивана... отивам да я сложа в леглото и...  bowuu

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 23:02 от wily

# 77
Здравейте, момичета.
Аз много - много не пиша, ама за сметка на това се "скъсвам" да чета... Laughing  Ама ме хвана неудобсто  Embarassed, та рекох да се рзпиша тука.
Албенка, с две дечица е СТРАХОТНО!!!  Hug Много се радвах като се роди първото. А като забременях втория път /и уж с мерак и планирано/ доста страхове ме налегнаха. Но не съм предполагала, че ще ми е толкова хубаво.
Иначе беборана е страхотна  Heart Eyes. Ама Креми, ти ме изуми направо  #Crazy, ние наддаваме с по 500-600 гр., третия месец беше 5 кг. Другата седмица ще видим колко е станала. Ама те ергените са така... Wink baby_neutral
Ами да си кажа и аз моето. Наш'та кака също мина през това обличане на всички дрешки, които й харесват една върху друга - няколко гащи, всички нови блузки, панталонки... Сега уж това попремина. Ама не мога да се оправя със спането. Иска да лягам до нея, за да заспи! И хем съм в стаята и пак е проблем. Вземам си от време на време малко работа да човъркам по компа / да не ми е сучно...Simple Smile/, а той е в същата стая, на нея мноооого й се спи, ляга... и ме чака да легна до нея. Мрънка, върти се, но не заспива. А не дай Боже малчо нещо да мрънка - ушите й са на фунии, очите на копчета...Заспиването е мираж Shocked! А по-рано не беше така! И сега не знам как ще се отучваме ooooh!... Период ли е това, ще премине ли... Кой да ти каже?!

# 78
Няма как да не открадна пет минути от работното време, за да ви кажа какво съм надробила. И най-вече на Вили да кажа  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Дадох наскоро да ни се направят визитки на всички колеги. И понеже съм магаре и върша всичко от черната работа до последния детайл, се наех и да събирам данните на всички колеги за визитките.  Познайте на колежката ми Величка Павлова (накратко Вили) чий мобилен телефон съм дала  ooooh! Визитките вече са готови и, мила ми Вили, ако искаш да си имаш визитки от Хай клуб със своя мобилен телефон, дай знак да ти ги пусна по пощата  #Crazy ooooh! #Crazy Blush hahaha Shocked Close newsm78 Whistling Blush Embarassed На колежката ми Вили съм дала телефона на нашата Вили. Но, разбира се, тези визитки тя няма да ги използва, така че, мила Вили, извинявай и обещавам да ги унищожим още днес .... е, освен ако не искаш да ти ги пратя  Laughing Laughing Laughing

Иначе ние изкарахме ужасния вирус. Аз се подредих след детето, след мен - майка ми и въобще вече съм на ръба на изтощението. Не съм ходила в Правец от месец някъде и страшно ми се ходи. Само работа, сиропи за кашлица и ... сгрешени визитки  Tired

Как сте вие? Защо все по-рядко пишете? Дайте поне да си покажем децата да видим колко са  пораснали  Grinning След малко ще кача снимки на Андрейчо в нашата страничка.

Целувки и пишете!  Hug Heart Eyes Hug

# 79
здравейте милички   bouquet Hug  bouquet

Мили, да знаеш само как съм се смяла на твоето ТВОРЕНИЕ... ами нямам нищо против да си имам  ВИЗИТКИ  от  ХАЙ КЛУБ...така и така си нямам още от РОКОН...където работя..що да не обзаведа с ВАШИТЕ...  hahaha Joy нищо че от ЖУРНАЛИСТИКА изобщо не отбирам.. ама кой ли ще ме пита....  Thinking

Диди, е добре... изключая това че КОМАРИТЕ ни изпохапаха..и сме като ШАРКАВИ...но пък не мога да не я водя по площадките....където основно я хапят гадинките...
ПЯСЪКА ни е страст... и познайте какво си нося в дамската чанта..ами КОМПЛЕКТ-кофичка с лопатки и формички... всеки луд с номера си... ама като е такава маймуна и не се разбира от дума в пясъка и се почват едни караници за играчки..как да не си ги нося...
Градината работи до края на месеца и после ще видим как ще организираме гледането и... че вече отпуската не ми е по 2 месеца... дано покрай каката да се излъже и да остане при бабите и без МАМА..което за сега не ми се вярва..но ще трябва да се пробваме...иначе варианта е в дежурната гаярдина на квартала... която за съжаление не е нашата... ooooh!...

УСМИХНАТ ден на всички ви... нищо че повечето май забравихте за форума... ама ви разбирам и аз в тези жеги не се застоявам из него... явно не му е сезон -лятото  hahaha

# 80
Здравейте френдки ... затрихме се, ама нека да е лятоооо, само да лятоооо ..  Laughing

Да чукам на дърво, добре сме, Никол на ясла, аз маам гащи напред - назад и така ...  Laughing Почивните дни гледам да разнообразяваме, че през седмицата нищо интересно ... сега в неделя ходихме на Етрополския манастир, направихме си барбекю и си изкарахме супер .. Никол хвана страшен тен, ние също .... незнаех че имало водопад там, а то какъв - прелест ... естественно направих яко снимки, немога и неискам да лиша и вас, да видите за кво иде реч .. аз не съм и предполагала че там имало такава красота ... ето вижте: Водопада

А ето и последните ни снимки: Никол   ....  който му се гледа, моля ..  Grinning
Мила е права,  като не пишете, поне дайде снимки на децата, да им се порадваме, иначе ние сме си същите, докато те се променят всеки ден ...  Grinning

Аз остава да чакам някоя от вас да се сети да дойде насам и да звънне ало-ало да се видим ... само да не си остана с чакането ...  Laughing

Това е от нас за сега, сори че не съм активна като преди, ама и вас ви нема, поне оправдание имам ..  Laughing

Живи и здрави да сте и до нови виртуални и РЕАЛНИ (по- предпочитани са) срещи ... целувки на всички  Heart Eyes

# 81
Едва намерих темичката ни - вече толкова низвергната от всички нас  Tired

Иренски, водопадът е божествен, а Никол е пораснала от преди три седмици, когато горе-долу я видях последно.  Hug

Вили, мила, пазя ти визитките  Wink Успех с приключването на градината. Нашата е до края на юли, така че после ще му мисля. Най-вероятно ще ги изпратя с бабата на Правец. Целувки  Hug

Ето и от нас малко снимки:
Най-последните са и най-пресни:
На рожден ден последната събота, намацан като костенурка нинджа  Laughing,

и неделя в зоопарка, където кара 3 часа колело в най-голямата жега  Shocked:
А иначе първите снимки в този албум са от 1 юни и подаръка - тротонетка  Laughing

Момичета, мислите ли за морета? Накъде ще поемате? Аз направо се ужасявам при мисълта колко ще ми е трудно с малчо на плаж - има да се разправяме, да пръска пясък по хората, да не излиза от водата - направо не ми се ходи на море  Rolling Eyes

Хайде летни целувки и пишете повечко  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 82
добро утро...или здравейте..че кой знае по кое време на деня..се включва някой от все още влизащите ТУК...

Иренка, гледам добре расте НИКОЛ ВСЕ ПО -ГОЛЯМА СЛАДУРАНА СТАВА... водопада е страхотен..сега като сте го открили по-честичко можете да го посещавате, че в тези жеги не се живее  newsm78 ooooh!

Мили, пази ми ги визитките... че кога друг път ще ми изпадне такава възможност да съм ЖУРНАЛИСТ... а колкото до Андреята, ами какво да ти казвам, че си е красавец, такъв си е как на бялото да кажа черно... а за морето...нашето си е все едно и също Бяла при баба... каката вече е там, а ние с Диди заминаваме след 5 юли

ние   в събота си направихме една разходка до Витоша, че жегите в София са неописуеми с едни приятели, снимки ще ви пусна..но сега бг.фотото нещо се е прецакало, че там съм ги качила..а ме мързи да ги качвам отново на друго място....

весел и прохладен ден на всички  Hug

# 83
Здравейте и от мен!!!

Вече съм мама на двама   Laughing Laughing Laughing

На 18 (миналия понеделник) се появи и малката Яна. Раждането беше с планово секцио, така че нямаше изненади...Всичко мина добре. Яна се роди 3100 и 48 см - жива здрава и даже красива (за разлика от Павката, който си беше като маймунче първите 2-3 седмици)...Аз се възстановявам сравнително бързо - то няма и как. От събота сме в къщи. Павката за сега много се радва на сестричката си. Все иска да я милва и да я гушка и да я гледа. Не се е сетил още да ревнува (може би е рано и не го е осъзнал). Но за момента Павката все още си е център на внимания, защото Яна само спи и яде...Снощи като къпахме Яна тя малко се размрънка и Павката много се разстрои. Отиде си в стаята, затвори плътно вратата. После обяснява, че му било много мъчно като слушал Яна да плаче....Та трябваше и него да успокояваме...Нали ми е нежна душа... Grinning

Това е засега...

# 84
  • София
Честита ти радост Албенка! Да ти е жива и здрава малката Яна и да порасне голямо и послушно момиче! И дано все така баткото да е загрижен за бебка!    bouquet Heart Eyes  bouquet

# 85
Честито,Албенче!  bouquet
Нека Яна расте здраво и щастливо дете!Добре дошла в отбора на мамите с по два бебока!
Аз от седмица съм сама с двете и ей-сега отивам да се метна от 5-я етаж ooooh!.Страшно ми е трудно,малкото не спи по цял ден,разнасям го постоянно(тежи мнооого,гони 8кг).Малката е все кисела и все по-ревнива.Все замахва да го удари,после му се радва-непредвидима е.Не смея да ги изкарам двете заедно....седя си вкъщи като отшелник.Храня малката,докато кърмя малкия,готвя с бебето на ръце,нямам време да ям и често се разтрепервам.Нощем ставам почти на всеки час,едното плаче,буди другото,едното гладно,другото пикае(поне махаме нощния памперс).Спирам,да не те плаша.
Дано утре пратя Натали на село,че наистина ми е супер трудно.

# 86
  • София
Леле Креми не ти е лесно! Милата, аз така бях с Вики - правеше ме на луда гъба! По цял ден на ръце, не можех до тоалетната да ида! Сега бебока е такъв кротуш спи по цяла нощ! Не предявява никакви пренции седи си в шезлонга и само се усмихва! Такова слънчево дете! Каката и тя като че ли се кротна, никога не съм се притеснявала, че може да нарани малкото по някакъв умишлен начин, иначе като цяло и аз гледам с 5 очи, че тя сама не знае какви глупости прави!
За съжаление бебока направи някаква частична алергия към белтъка на кравето мляко и сега съм на една "диета" картофи, ориз и хляб! Както имах кг. за сваляне сега стават още и още! ooooh!
Но това да са ми проблемите! Ще ги свалям някой ден!
Иначе беба не знам какви са нормите, но не изглежда слабичка, въпреки, че последния месец с тая алегия почти нищо не качи и на 4 месеца сме 6.300 кг. Но пък на ръст баскетболистка 65 см.
Иначе Вики не знам някакъв период ли минава, но ми къса нервите - то не е рев не е чудо. Само реве, по цял ден все за нещо! Както и в момента...впрочем!
Изчезвам ще пиша утре, другиден....може и след собствения си постинг като гледам посещаемостта!  Crazy

# 87
...На 18...се появи и малката Яна...
Добре дошла на малката и очаквана Яна!

Бъди здраво, папкащо и весело детенце! Носи само радост и усмивки в сърцата на мама, тати и бати! Албенко, на Теб бързо възстановяване Ти желая!

Иренко, Мили, много хубави снимки на порасналите Никол и Андрея сте показали. Иренко, благодаря за разкошните водопадни снимки, красива си е нашата БГ, а и Ти си успяла да запечатиш красиви мигове.
Вили, ще чакаме и Твойте снимки когато успееш на Витоша. Приятно изкарване на морската Ви ваканция с Дидката. Петята затъжила ли се е вече за Вас?
Козлю, доста ти се е насъбрало накуп, и бебка и каката, и готвене и чистене, че и нощен памперс махате. Кажи как го правиш, Наталито сама ли си се буди през нощта или Ти в определени часове я вдигаш?
Аня, явно периода сега им е такъв- налагат се, и пробват как ще мине номера им пред големите. Дано да отшумява скоро защото и при нас е така. А как разбра за алергията към белтъка, обрив ли направи бебката?

Хубав нов ден Ви желая!

# 88
Албенка, честита ти рожба Яна, да расте здрава, щастлива и да ви радва с усмивките си 

ето ви и обещаните от мене снимки цък върху снимката за още...

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 11:04 от wily

# 89
Благодаря ви момичета за милите думи и пожелания !!!

За сега намирам време да седна пред компютъра, защото си имам помошник в къщи -  сестра ми. Но това ще е още само за около седмица. След това сигурно ме чака съдбата на kozlyo  Simple Smile Не знам защо си представях, че няма да е трудно. Но има някой пикови моменти като сутрин, обед и вечер, когато и двете деца искат да ядат.... Павката вчера ми каза да съм оставела бебето и да съм си играела с него Simple Smile Май се почва с борбата за внимание Simple Smile

Чао за сега...отивам да готвя...

Общи условия

Активация на акаунт