ние от една седмица сме си сами с Диди, че изпратихме каката на село.....да пояде череши и поиграе с братовчедите си...щото тук в София все скучае.....или прави щуротии с приятелчета от класа.....и за малко да ми подпалят апартамента..та Аз както е видно не страдам от СИВО ежедневие... ама като гледам що много сте писали.....и не се бутам да пиша и аз....
...че да не се мина...
то така както е тръгнало тази тема може да откара то ОКТОМВРИ.... 
Много се радвах като се роди първото. А като забременях втория път /и уж с мерак и планирано/ доста страхове ме налегнаха. Но не съм предполагала, че ще ми е толкова хубаво.
. Ама Креми, ти ме изуми направо
, ние наддаваме с по 500-600 гр., третия месец беше 5 кг. Другата седмица ще видим колко е станала. Ама те ергените са така...

/, а той е в същата стая, на нея мноооого й се спи, ляга... и ме чака да легна до нея. Мрънка, върти се, но не заспива. А не дай Боже малчо нещо да мрънка - ушите й са на фунии, очите на копчета...Заспиването е мираж
... Период ли е това, ще премине ли... Кой да ти каже?!
Визитките вече са готови и, мила ми Вили, ако искаш да си имаш визитки от Хай клуб със своя мобилен телефон, дай знак да ти ги пусна по пощата

След малко ще кача снимки на Андрейчо в нашата страничка.

нищо че от ЖУРНАЛИСТИКА изобщо не отбирам.. ама кой ли ще ме пита.... 
...

Успех с приключването на градината. Нашата е до края на юли, така че после ще му мисля. Най-вероятно ще ги изпратя с бабата на Правец. Целувки 

.Страшно ми е трудно,малкото не спи по цял ден,разнасям го постоянно(тежи мнооого,гони 8кг).Малката е все кисела и все по-ревнива.Все замахва да го удари,после му се радва-непредвидима е.Не смея да ги изкарам двете заедно....седя си вкъщи като отшелник.Храня малката,докато кърмя малкия,готвя с бебето на ръце,нямам време да ям и често се разтрепервам.Нощем ставам почти на всеки час,едното плаче,буди другото,едното гладно,другото пикае(поне махаме нощния памперс).Спирам,да не те плаша.
Не знам защо си представях, че няма да е трудно. Но има някой пикови моменти като сутрин, обед и вечер, когато и двете деца искат да ядат.... Павката вчера ми каза да съм оставела бебето и да съм си играела с него
Май се почва с борбата за внимание 
Препоръчани теми