Отговори
# 195
здравейте отново...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН И МАРИЕЛКА, на патерици....МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ

Иренка, разгледах снимките ви с голямо удоволствие..Никол е станала голяма мадама.... на мама красотата   bouquet Hug  bouquet

ние събота и неделя бяхме малко на гости при баба на село... и искарахме много добре...но се върнахме болни и сега се лекуваме.... но още не сме ходили на лекар, че днес е следобедна смяна..вдигаме висока температура..без други симптоми..ама е много гадно че Диди е като сопол увиснала.... като я свалим за малко живва...ама временно...  ooooh!

# 196
  • София, откъм тъмната страна
Здравейте и от мен. Ирена страхотен Рожден Ден! Много е хубава дъщеричката ти.
Нещо много работа ми се беше събрала миналата седмица, та нямах време да пиша. Махнаха ни "хоботчето" от нослето. Радвам се че мина най-накрая, голям рев беше и дърпане, но после се успокои и най-важното не го боля след това. Мазахме го с едно синьо мазило 3 дни и му беше много весело да се гледа в огледалото със син нос.
Сега ни тресе предрожденденна треска, избираме торта и се чудим с мъжо какъв подарък да купим на малчо. Уж бяхме решили да не каним много гости, ама накрая сметката пак излезе голяма. Ще пиша като мине патърдията, може и снимков материал да пусна.
Успешна седмица на всички!   bouquet

# 197
Пуснах анкета за СРЕЩА ... МОЛЯ, ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Тези и следващите почивни дни, нас няма да ни има, така че, ако държите да е в някой от останалите почивни октомврийски дни, ние не можем да дойдем, за съжаление ...  Wink

abcxyz,  Вили, мерси за хубавите думи  Heart Eyes 

abcxyz, ние само в апартамента се учихме да караме колелото, трудно й беше да напъне да завърти педалите, но сега почивните дни ни показа, че е готова с подготовката  Laughing .....  навън още не сме го сефтосали, че беше супер гадно време мин. седмица, но днес ако продължава да напича, както в момента си е дало зор, довечера може да го взема с мен до градината и като я  взема, да покара малко в парка ...  да видим дали навън ще се справя  Laughing

Я ми кажете, децата ви започнаха ли да се гаджелосват вече?..  Laughing

Никол в петък като отидох да я взема от градина я заварих да целува едно момченце (нейно приятелче), и понеже точно тогава дойде и него да го вземе майка му, та се водиха за ръце до нашия блок ... а като си влязохме в къщи ми каза следното: Мамо, аз съм секси гадже  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Викам: На кой си гадже бе Никол? , а тя ми вика: Абе мамо бе, на малкия Ники, не знаеш ли!  ooooh! ooooh! ooooh! 
Мога да кажа, че първия ни разговор, в който бях ОКОКОРЕНА като паднала от Марс, вече се състоя ...  после като казах на баща й, той се хвана за главата и успя само да каже: Какво ли ни чака?!  Laughing Laughing Laughing
Тя направо ни хвърли в духовата музика  Laughing

Снощи пък бяхме канени на вечеря у баба Пепи, и като се обличахме да тръгваме, тя казва: Ще си обуя новите обувки! , аз казвам: Ние не отиваме на бал, а у баба ти, обуй маратонките? , а тя: Искам да съм хубава!  Grinning

А като видя, че си обувам ботушите, така странно ме погледна и каза: Ботушите са за сняг бе, мамо! , викам: Студено ми е, затова ще ги обуя!, а тя: Неможе така, обуй си обувките, като има сняг, тогава ботушите!    #Crazy
Аз все пак си обух ботушите, а тя не спря да ми напомня, че навън няма сняг  Laughing

Ще ми е интересно да "чуя" и вашите разговори с децата ви ... децата ли ни пораснаха или ние бяхме задръстени на тяхната възраст ..  Thinking Laughing

Я, я, я , немога да си пусна постинга, защото някой ме изпреварил ... все така да е, да не отпада надолу НАЙ- ХУБАВАТА тема, за НАЙ- ХУБАВИТЕ ДЕЦА  Peace

Мерси l1208s  Heart Eyes

Радвам се че при вас всичко е минало успешно  и край вече с притесненията ... сега може спокойно да се отдадете на подготовката за  рождения ден ...  Peace  А СНИМКИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ  просто, няма друг вариант  Laughing

Приятен ден на всички  Peace

Опааа, забравих да кажа, че моя глас е срещата да бъде на 3 ноември, най- близо е и МНООООООООООООГО искам да ви видя .. затъжила съм се вече за вас, много време мина, нали пропуснах последната среща  Embarassed

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 12:40 от Irena80

# 198
Искам да ви почерпя виртуално за нашия Рожден Ден!

Надявам се скоро да се видим, за да ви почерпя и на живо!

# 199
Честит Рожден Ден на Давид!

Да си жив и здрав, много игрив и безкрайно щастлив!!!

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 20:25 от Irena80

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО И ДАВИД!

Да са здрави, послушни и много усмихнати!

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 11:06 от abcxyz

# 201
Честит Рожден Ден на Мишо от нас !

Да е смел, усмихнат и много много щастлив. И да има най-безгрижното детство и най-усмихнатата майка!

# 202
 newsm51
      честит рожден ден на давид, мишо и мишова мама ади
newsm51

Да сте здрави, усмихнати и щастливи! Другото ще си го купите или ще ви го подарят Heart Eyes
Приятно изкарване на мама Ади

За дата гласувах и аз, ооообачеее КЪДЕ newsm78и кой ще го организира? Аз вече съм newsm27 за тези работи Wink

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 14:49 от pimpa

# 203
Честит 3-ти Рожден Ден на Давид и Мишо!

Бъдете здрави, весели и неуморни в преоткриването на заобикалящият Ви свят, мили дечица!

Ади,
Честит Рожден Ден и на Теб, амбициозна и работна Везничке!

Желая Ти много здраве, късмет, повече поводи за усмивки и много професионални успехи, Архитектке! Весел и незабравим двоен празник да си организирате с малкият Ти Рожденник!

Иренко, много свежи и хубави снимки. Как успяваш да вържеш косицата на малката сладурана, при Дана решенето и сплитането винаги е с дърпане на русите й къдри, само преди дей кеъра е съгласна да търпи? Много добре изглеждаш и Ти, майче. Горкият Драго какво го чака, очите на четири ще трябва да държи отворени с тез две момичета до себе си!
Пимпе, нов аватар, а?! Честито, морски ли е? Как е новото возило? Отказа ли се от Испанията вече?
Вили, оздрява ли Дидката, Петята не й ли омръзна вкъщи с тез стачки? А английското училище стачкува ли?
Мили, как върви работата по списанието, сигурно нямаш време да си починеш покрай многото задължения?!
АБСХУЗ, как си с двете принцески, пусна ли каката на градинка вече или сте все още тричките вкъщи?
...Ще пиша като мине патърдията, може и снимков материал да пусна...
l1208s, да ще е интересно. Дано да намериш време в работата или след това, за да видим порасналият Давид на неговият Ден- Ден.

Бъдете здрави и повече слънце и усмивки Ви желая! И да се организирате за детският РД, че снимки ще чакам, да знаете!

# 204
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО И МАМА АДИ ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛО ДЕТСВО

# 205
Честит Рожден Ден на Мишо и Ади!!!
(много съжалявам ... не съм видяла че има още  рожденници ... Peace)

Бъдете живи и здрави и много щастливи!!!

# 206
Малко на патеричка, но от все сърце

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД И МИШО И НА МИЛАТА НИ АДИ!

За децата - безоблачно детство, за мама Ади - радостни години и любов в дома и живота!

Момичета, среща ли се готви, я кажете? Марго ми се обади на нашия РД и й казах, че ще опитам да организирам нещо, но ето, че трудно се организирам дори да вляза тук  Blush
Днес ме поканиха да гостувам в "Часът на мама" по bTV. Избрах да е по темата "Как да казваме НЕ на малките" - най-трудната и спорна тема  Laughing Е, ще помогнете ли с личен опит?  Hug

До скоро, надявам се! Прегръщам всички празнуващи и големи вече 3-годишни хубавици и юнаци!  Hug Hug Hug

# 207
  • София
Здравейте момичета, благодаря за пожеланията! Черпя виртуално!

Снощи правихме семейно тържество с баби и прабаби. Мишо получи много подаръци, най-много се зарада на една кола с дистанционно, цяла вечер хвърча с нея!

Относно общата среща - и ние с Мишо бихме искали да се присъединим към нея  Praynig
Моето мнение е, че 3-4 не са подходящи, защото последните рожденници (на 28-29-30) може да ги използват за да празнуват, за 17-18 ние не можем, аз гласувах за 10, но мога и на 3,4,10,11.

Мога да предложа "Приказка без край", близко ми е и мога да запазя, НО, това, което не ми хареса там (бяхме на един РД преди месец) е, че към 8 без 15 събраха всичко останало по масите - изядено и недоизядено и буквално ни изгониха ТОЧНО (!) в 8, защото затваряли. Иначе беше голямо, просторно, има много играчки, къта за родители е хубав - всичко останало е добре.

# 208
Здравейтееееееееее  Heart Eyes
Забравихте ли ме?Ако сте ме забравили ви е простено.Аз съм си виновна като с месеци не влизам във форума  Sad.
Но нямам време.Малката бебка като е будна постоянно иска да съм при нея и да си говорим.Вече много ми се усмихва и гука.Голяма душичка е и много си я обичкам. Heart Eyes
Благодаря ви за пожеланията за рождения ден на Криси и за това че не сте я забравили  bouquet
И макар и на патерица и аз ще честитя рожденните дни на всички дечица.Да растат весели и игриви за радост на мама и татко Heart Eyes
При нас всичко е наред.Криси в общи линии не слуша.Много е палава и само измисля разни бели.Толкова е палава, че направо не смея да остана сама с двете деца.Свекърва ми все повтаря че тя ще ни е омчето Simple Smile.Няма почивка при нея, все е в движение - да тича, скача да се борим...ряпа да ядат момчетата  Simple SmileВ събота когато Цецо е на работа привиквам едната баба да ми помага.Все още ходи на ясла, защото детската и градина стачкува и аз реших да я оставя в яслата докато свърши стачката.
Иначе в къщи е голяма лудница.Не помня кога за последно сме сядали заедно на масата за вечеря, а за ракийка със салатка изобщо не смея да се надявам.
Иска ми се още да ви попиша, но Али се събуди и отивам при нея да си гукаме  Grinning
Приятен ден на всички  Hug

# 209
  • София
Здравейте, пускам обещаните снимки. Те са в "тесен семеен кръг", като моите родители пак не са в БГ и ги нямаше на РД-тата ни Sad Но за това пък моите баби запълниха липсата, така де, няма да си празнувам собствения рожден ден със...свекитата  Twisted Evil
СНИМКИ

Миме, понеже и аз не бях влизала от 100 години във форума не знаех, че си станала МАМА за втори път - да са ти живи и здрави дъщерите, малката да папка и да слушка, каката да помага!

Къде сте бе жени? Аз като съм станала една редовна и...сама си пиша тук  Blush

P.S. Веднага Вили, май съм го пуснала през профила си, сега добре ли е?  Embarassed

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 17:34 от mama_na_misho

Общи условия

Активация на акаунт