Отговори
# 210
здравейте Hug

Мими, не сме те забравили и да ви е живо и здраво малкото съкровище Али, да му се равдате и то на вас пък то иначе както виждаш повечето от нас вече нямат време за форум с тези пораснали Октомврийчета на 2004  hahaha Joy

Къде сте бе жени? Аз като съм станала една редовна и...сама си пиша тук  Blush

Ади, тук сме ама нещо линка към снимките ти не е точен отваря се ама не към вашия албум.... newsm78 оправи го че да оплакнем очите....  bouquet

# 211
Честит 3-ти Рожден Ден на Ками и Вики!

Бъдете здрави, палави, неспирни и лъчезарни, мили деца! Пимпе, Дории, честит празник и на Вас, майчета!

Мимето, честита втора рожба- Алина! Да Ти е жива и здрава красивата кукличка и само радост да Ти носи!
Ади, честита Ти нова руса визия/ аз не знаех за промяната, отива ти/. А това от дясната страна кака Мими ли е? Да са Ти живи и здрави и двечките баби, много добре изглеждат!

Хубава и топла неделя Ви желая, а на празнуващите весели партита с балони, торти и подаръци!

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И КАМИ

ЗДРАВЕ, БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО И МНОГО, МНОГО УСМИВКИ!

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ И ВИКИ, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И БЕЗКРАЙНИ ИГРИ

# 214
Честит Рожден Ден на Ками и Вики!

Много радост, късмет, здраве, щастие, усмивки и сбъднати мечти!!!

Кали, по въпроса с опашките да ти кажа .. просто нашата кокона си ги иска и докато не ги сложим не излизаме .. ще ми се не всеки ден да й опъвам косичката, ама малко са дните в които казва: Само 1 искам  Laughing

Ти къде се загуби .. къде ходихте на почивка??? Идвахте ли си до БГ това лято?

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 19:55 от Irena80

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТАЛКА и (на патерица) на КРИСИ!

МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И КРАСИВИ МИГОВЕ!

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 09:16 от abcxyz

# 216
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТАЛИ, МНОГО ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И БЕЗКРАЙНИ ИГРИ

# 217
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ, ВИКИ, КРИСИ И НАТАЛИ! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, УМНИ И ЩАСТЛИВИ! МНОГО ЛУДОРИИ И ЗАБАВНИ ИГРИ!
 newsm59    newsm59    newsm59    newsm59

Ади, честита Ти нова руса визия/ аз не знаех за промяната, отива ти/. А това от дясната страна кака Мими ли е?

Благодаря ти Кали! Наистина отдавна не съм се появявала тук  Embarassed че вече няколко месеца съм руса, ама много трудно се поддържа, за нула време ми порастват тъмните корени  Crossing Arms А кака Мими е ТОВА, от дясно седи сестрата на мъжа ми, предполагам нея си я помислила за кака Мими.

В събота правихме парти в Двете Феи, беше супер, много добре се получи, бяха 15 деца и всички ядоха, танцуваха, духаха тортата и много играха, не искаха да си тръгват. Само ние се изложихме с фотото, защото се оказа, че не му е заредена батерията (тя се зарежда в отделно зарядно, не са от онези по волт и половина) и затова снимките са малко Sad Но здраве да е, нали децата са доволни.
Ето малко СНИМКИ от въпросното събитие  Hug

# 218
  • София, откъм тъмната страна
Честит Рожден Ден на Вики, Криси, Ками и Натали!!!
Да сте весели, засмяни и да радвате мама и тате!!!
 hbday bdbaloni

Чак сега сядам да пиша, че имах малко здравословни проблеми. Ето и малко снимки от РД:

Голяма игра падна и беше много весело. Особено надуваемата къща обра точките. Само не можах да го придумам да си облече дрехите, които му бях приготвила, заинати се и си остана с домашните.
Относно срещата гласувах за 3-ти, но днес една приятелка се обади да ме покани на нейния РД, така че ако решите за друга дата даже ще се зарадвам.

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 13:42 от l1208s

# 219
...Идвахте ли си до БГ това лято?...
Иренко, как можа да си го помислиш?! А още си спомням едно от обещанията че ако се приберем до БГ с Дана ще има среща за да се видим наживо. Обикаляхме малко тук на американска и канадска почва, за да отбележим деня на Дана.
...от дясно седи сестрата на мъжа ми, предполагам нея си я помислила за кака Мими...
Ади, значи за различни посоки говорим, имах впредвид дясно на масата/ ама когато съм с гръб, грешката е моя/, а зълва Ти прилича на тати Пепи. Много весели снимки от детското клубче, хубав празник си организирала на малчуганите.
...имах малко здравословни проблеми...
l1208s, дано вече всичко е зад гърба Ти. Много Ти е чаровен малчугана.

Момичета, а как са Вашите дечица с налагането. Четох че вече доста отшумява тоз етап, но при нас с Дана май не. Има моменти в които като ревне за нещо и е доста трудно да й се отвлече вниманието. Как е при Вас?

# 220
Честит Рожден Ден на Дианка на Вили, Симонка на Пиленце74 и Алекс на Нимфетката!

Бъдете здрави, винаги усмихнати, палави и закачливи мили дечица! Весел празник и на Вас- Майчета!

# 221
Честито на порасналите днес Диана, Симона и Александър!

Много здраве и весели игри!

# 222
Честит Рожден Ден на Александър, Симона и Дидка, и на патерица, на Криси и Наталия!

Сладки вече пораснали дечица, желая ви много красив живот, изпълнен с безброй усмивки и успехи!!!

Иренко, как можа да си го помислиш?! А още си спомням едно от обещанията че ако се приберем до БГ с Дана ще има среща за да се видим наживо. Обикаляхме малко тук на американска и канадска почва, за да отбележим деня на Дана.

Точно за това те попитах ... викам си:  само да са си идвали до тук и да не ни е казала ... направо си за бой  Heart Eyes  Laughing Laughing Laughing
Знаех си, че не си забравила обещанието си за СРЕЩИЧКА  Laughing
Няма ли да ни пуснеш малко ваши снимки?????????????????? .. Please  Praynig

l1208s, срещата е задължителна  Laughing пък и твоята приятелка едва ли ще си празнува рожд. ден сутринта около 10ч, така че .. не приемаме отказ  Grinning

Абе стига само сте влизали с по две думи и то за честитка .. я вземете напишете как са децата  - с какво се занимават, какво говорят, бели правят ли, слушат ли,  пеят ли, стихотворения знаят ли, доколко броят, цветовете познават ли, рисуват ли, пъзели редят ли, сами ли се обличат, на какви игри обичат да си играят, кои филмчета са им любими ... и още куп неща, които може да кажете .... а те кво .. влезнат едно ЧРД и изчезват ... срамотаCrossing Arms
То вярно че сте работещи майки, ама все 5 мин. може да отделите .. как до мин. година отделяхте ... стегнете се
  Naughty Grinning

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 09:49 от Irena80

# 223
Честит Рожден Ден на празнуващите днес
Симона, Диана и Александър!!

newsm59 nbirthday bdbaloni

Весело празнуване!!!

# 224
Засрамих се  Embarassed. Не искам да прозвучи като измъкване или нещо такова, дори напротив много искам да присъстваме на срещата.
Аз като най-изпълнителна (нали съм новак) да разкажа за малчо, не че има кой знае какво интересно, защото ежедневието ни е малко еднообразно - той на градина по цял ден, аз на работа, дори и в момента съм  Rolling Eyes. Иначе бърбори доста човека, започна сам да си се занимава, води разговори с играчките, най-вече с колите. Обича да рисува с маркер по масата  Joy, облича се сам, ама само от кръста надолу, блузите са му още трудни за обличане, с обувките сам се оправя, ако не са с връзки. Яде сам, обаче обича да се глези от време на време и иска да го гушкам и храня като бебе. Относно цветовете исках да ви питам, забелязвам че Давид изобщо не ги познава или не иска или ги бърка.... От малък съм му ги казвала много пъти и под формата на игра и пак не ги познава. Има си два любими цвята - зелено и бяло и всичко е такова за него. Иначе с броенето нямаме проблеми- 1,2,3,4, 8,9  Laughing дотук сме стигнали. А относно игрите най-добре се чувства с деца независимо какво е играта. Добре че имаме две съседчета и почти всяка вечер за заедно, щом се върнем от ясла и почват да се търсят....
Ето това е около нас.
Сега е ваш ред да разказвате!

Общи условия

Активация на акаунт