Отговори
# 240
Благодаря ви за поздравленията   bouquet

Ама малкия не спира да пищи,боли го ръчичката след ваксината,дано се успокои и да спинка спокойничко,че ми се къса сърцето.

# 241
Леле момичета, колко са ви пораснали дечицата.......Отдавна не бях гледала снимките и сега като ги видях Heart Eyes

# 242
По повод на обличането - днес в Пловдив беше доста топло и аз изкарвах Вики бая разсъблечена.

За килограмите - и на нас докторите все ни се карат, че наддаваме доста - точно на 3 месеца Виктория тежеше 6,330 кг и 61 см (като имате предвид, че я родих 2,740 кг и 47 см). Детето си върви дебело и това е Mr. Green Mr. Green Mr. Green И то при условие, че сме отказали и двете нощни хранения - яде последно в 21ч и след това чак в 6ч. Представяте ли си да я хранех и нощем. На мама мекичката......... Rolling Eyes
Аз се шегувам, че като почнем пюрета и каши, няма да ми стигат парите да я изхранвам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Колкото до Зимафлуор и желязо - не давам (не са ми предписали), но пък давам калций (за костите).

Мими, дано да му мине ръчичката на Тошко и да спи спокойно мъничето, че знам какво мъчение е и за детето, и за майката.

Елеонора, какво стана с вашата температура?

Ним
, и вие ли се успокоявате така?.............. Виктория в 90% от случаите така заспива - легнала по корем върху моята ръка.

# 243
Ох,малкия заспа пак на плота за повиване,но прди това беше реееввввввв.Едва изяде 80-90мл. АМ и повърна.Сега с общи сили двамата със свекър ми го приспахме...

А  да ви кажа как хубаво оскуба сестрата като му биеше ваксината  Mr. Green Знае да наказва от сега... Twisted Evil

# 244
  • У дома... някъде
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ГАЛЕ!    bouquet  bouquet  bouquet
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА И УСПЕШНО ДИПЛОМИРАНЕ! Laughing

Мими81,бързо да се оправите Praynig
На нас сополките ни намаляха и кашлицата,за което много се радвам тъй като се бях поуплашила HugСега обаче не намирам мира от друг проблем,че беба се поти по главичката отзад и незнам дали имам основание за по-дълбоко притеснение,но ръчичките са добре,което значи че не е рахит,нали?? newsm78Някой с подобно притеснение......
Иначе не давам нито калций,нито зимафлуор,поне педито не ни е казвала,но другия път ще я питам.
Снимките са страхотни Hug и все повече хубавеят децата Wink

# 245
  • София
Малеее, какви сте сладури всички - и майки и бебета. Яд ме е, че не можах да дойда днес. Гледам пак добре сте си изкарали. Както винаги, де  Grinning

# 246
  • София
Викс, за бибите - ние сме вече на №3 на Авент, които са за 3+ месеца. Но не преминавайте рязко към тях, задължително първо сменете с биби двойка, иначе Борис ще се дави и много рязка ще му дойде смяната.

...Ним[/b], и вие ли се успокоявате така?.............. Виктория в 90% от случаите така заспива - легнала по корем върху моята ръка.

Не, за първи път заспива така. Но напоследък съм на принципа, че щом е спокойна, и на глава да е застанала, пак няма да я закачам. Та я оставих да спи така.

Кой я снима, може ли снимката, мооооооляяяяяяяяя!  Simple Smile

# 247
 Валерия,на моя Беб тила му се поти,когато той се храни( и не само).
 Утре сме на лекар,ще питам,дали е проблем това потене.....

# 248
Мимоза - нашата температура още на другия ден я нямаше вече  Peace

Относно бибероните - ние сме с шишета на Чико и от 3-я месец взех с 2 дупки и Ева се справя добре  Peace

# 249
  • У дома... някъде
Селма,попитай дали е проблем и за твое успокоение,ние сме на преглед чак след 20дена Hug
За бибите-ние сме с 2-ка на Авент понякога и на 3-ка,но биберона е конбиниран

# 250
# 251
ей, мамета, аз пак съм изтървала среща  Sad  Следващия път в Южния съм с вас, само да не вали...

Ним, точно такова аватарче си търсих, ама нещо не попаднах на готини и се отказах.

Да ви споделя - намерих евтинко фитнесче в квартала, което работи до 10 вечерта и смятам да се пробвам. Не че имам понятие от фитнес, ама си уговорих и инструктаж. Само дето се притеснявам да не би от спорта и горенето на калории да взема да пресъхна, че тя кърмата и сега ми е кът  newsm78 Някой има ли представа?

Айде, лека нощ, че бебата спинка и не мога да й наваксам. Към 4-5 ч. ще се събуди пак гладна - от около седмица е така  ooooh! А как хубаво си спеше преди - от 10 вечерта до 7 сутринта... Ще го преживеем и този период!

Айде  smile3524

# 252
аз се позачетох в темата, че не бях влизала през почивните дни. ма толкова събития съм изтървала пак!
Гале, честит рожден ден на патерица, много радости с Вики!
Ивонска, как не се сетих, че Шош беше именник  ooooh! Да ти е много победоносен!
Стиляна, прочетох едно мнение, писано от теб на 3-та стр. Ще си легна малко по-усмихната!
Сладки и красиви сънища на всички  Heart Eyes

# 253
Валерия,на моя Беб тила му се поти,когато той се храни( и не само).
 Утре сме на лекар,ще питам,дали е проблем това потене.....
Питай и пиши защото и Пухкавел е така, незнам какво да го правя.
Благодаря много

# 254
Мамчета, благодаря ви за милите пожелания, за уважението което показахте с присъствието и за веселото изкарване.  Hug
Ако Вики не се беше разпяла може би щеше да ми е по-весело. По принцип е спокойна, но я събудих като слизахме от колата и беше крива. А, хората от съседните маси се шашнаха, а от заведението със сигурност са ни запаметили и следващия път е по-добре да не ходим там. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт